aa olabilir çünkü kolay bi ders değil çoğu kişi çalışmamıştır ortalama düşük olur ben vizeden 40 almıştımEvet size sormuştum. Hedeflediğim bazı şeyler için not ortalamamı yüksek tutmam gerekiyor da, acaba sizin nasıl geçti diye merak etmiştim. Ben vizeden 70 almıştım, finalden de 65 gelecek sanırım. İçime dert oldu AA mı yoksa AB mi düşer diye...
Bu arada ben de 2. üniversite kapsamında okuyorum.
:) Anlıyorum...aa olabilir çünkü kolay bi ders değil çoğu kişi çalışmamıştır ortalama düşük olur ben vizeden 40 almıştımfinaldede hiç çalışmadım yine 40-45 alırım sanırım .. ilk dönem ortalamam 3 ü bulmuştu ona güvendim açıkçası biraz :)
çok teşekkür ederim iyi oldu bu :) notlara bak ya 40'la CC düşüyor:) Anlıyorum...
Umarım istediğiniz gibi olur, kazasız geçersiniz...
Sana da bir fikir vermesi açısından, sembolik mantık dersinin geçen seneki harf notu aralıklarını yazayım:
AA-63,18
AB-59,86
BA-55,44
BB-52,13
BC-48,81
CB-44,39
CC-41,08
CD-37,76
DC-33,34
DD-30,03
Rica ederim, işine yaramasına sevindim :)çok teşekkür ederim iyi oldu bu :) notlara bak ya 40'la CC düşüyor
umarım gönlünce olur vizen iyi zaten finalden de o civarda alırsan neden olmasın ah ahh keşke bizim okulda da böyle 60larla aa düşseRica ederim, işine yaramasına sevindim :)
Evet, ortalamalar epey düşmüş. Ama geçen seneki sembolik mantık final sorularına baktım, birazcık daha zormuş.
Yani ortalama biraz daha yükselebilir diye düşünüyorum bu sene. Bakalım artık, göreceğiz. Umarım 66,5'u geçmez de AA alırım.
Teşekkür ederim. Senin de gönlünce olsun canım. Örgünde de kolaylıklar diliyorum.umarım gönlünce olur vizen iyi zaten finalden de o civarda alırsan neden olmasın ah ahh keşke bizim okulda da böyle 60larla aa düşse
teşekkür ederim :)Teşekkür ederim. Senin de gönlünce olsun canım. Örgünde de kolaylıklar diliyorum.
Ben de bu bölümü düşünüyordum adalet mezunuyum dikey yada yatay geçiş şansım olsa hemen geçicem, Bölümün Artı ve eksileri neler kaç ders var bir dönmede mesela aşağı yukarı ? Zor mu ? KPSS de alımı fazla diyorlar doğru mu sizce? Şimdiden teşekkürlersosyoloji 4.sınıfım
ne hayaller kurarak seçmiştim bu bölümü
of of sınavlar yaktı beni
Başarılar diliyorum öncelikle , ben adalet mezunuyum bu bölğm ilgimi çekiyor , lisansa kamuyönetimi ne mi tamamlayayım sizce yoksa sizin bölümü MÜ okuyayım , sizce hangisi daha avanjlı .kamuyla sosyoloji Arasında kaldım inanınben sosyoloji 3.sınıfım sorularınız varsa yardımcı olabilirim belki
Ben de bu bölümü düşünüyordum adalet mezunuyum dikey yada yatay geçiş şansım olsa hemen geçicem, Bölümün Artı ve eksileri neler kaç ders var bir dönmede mesela aşağı yukarı ? Zor mu ? KPSS de alımı fazla diyorlar doğru mu sizce? Şimdiden teşekkürler
Başarılar diliyorum öncelikle , ben adalet mezunuyum bu bölğm ilgimi çekiyor , lisansa kamuyönetimi ne mi tamamlayayım sizce yoksa sizin bölümü MÜ okuyayım , sizce hangisi daha avanjlı .kamuyla sosyoloji Arasında kaldım inanın