aöf'de 4 yıllık hangi bölümde okuyorsunuz

aa olabilir çünkü kolay bi ders değil çoğu kişi çalışmamıştır ortalama düşük olur ben vizeden 40 almıştım finaldede hiç çalışmadım yine 40-45 alırım sanırım .. ilk dönem ortalamam 3 ü bulmuştu ona güvendim açıkçası biraz :)

:) Anlıyorum...
Umarım istediğiniz gibi olur, kazasız geçersiniz...
Sana da bir fikir vermesi açısından, sembolik mantık dersinin geçen seneki harf notu aralıklarını yazayım:
AA-63,18
AB-59,86
BA-55,44
BB-52,13
BC-48,81
CB-44,39
CC-41,08
CD-37,76
DC-33,34
DD-30,03

çok teşekkür ederim iyi oldu bu :) notlara bak ya 40'la CC düşüyor

çok teşekkür ederim iyi oldu bu :) notlara bak ya 40'la CC düşüyor
Rica ederim, işine yaramasına sevindim :)
Evet, ortalamalar epey düşmüş. Ama geçen seneki sembolik mantık final sorularına baktım, birazcık daha zormuş.
Yani ortalama biraz daha yükselebilir diye düşünüyorum bu sene. Bakalım artık, göreceğiz. Umarım 66,5'u geçmez de AA alırım.

umarım gönlünce olur vizen iyi zaten finalden de o civarda alırsan neden olmasın ah ahh keşke bizim okulda da böyle 60larla aa düşse

sosyoloji 4.sınıfım
ne hayaller kurarak seçmiştim bu bölümü
of of sınavlar yaktı beni
Ben de bu bölümü düşünüyordum adalet mezunuyum dikey yada yatay geçiş şansım olsa hemen geçicem, Bölümün Artı ve eksileri neler kaç ders var bir dönmede mesela aşağı yukarı ? Zor mu ? KPSS de alımı fazla diyorlar doğru mu sizce? Şimdiden teşekkürler

ben sosyoloji 3.sınıfım sorularınız varsa yardımcı olabilirim belki
Başarılar diliyorum öncelikle , ben adalet mezunuyum bu bölğm ilgimi çekiyor , lisansa kamuyönetimi ne mi tamamlayayım sizce yoksa sizin bölümü MÜ okuyayım , sizce hangisi daha avanjlı .kamuyla sosyoloji Arasında kaldım inanın

mezun olalı 2 yıl oldu.hatırladığım kadarıyla bir dönemde 6-7 ders vardı.sonra diğer dönem dersler değişiyordu.
Ama çok zorlanmıştım.tek dersten kalmıştım ALLAH'tan o yıl tek ders sınavı çıktı da mezun olabilmiştim.
geçen sene KPSS'ye girdim pek iyi bir puan alamadım.son alımlarda 81'le kapattı.
geçen sene iyi alım olmuştu ama daha KPSS'ye girmemiştim.

MERHABALAR
bölümü bitireli 1 sene oluyor. Bildiğin gibi Sosyolog alımları Kpps ile oluyor.Ben hiç girmedim kpss ye. özel sektörde calışıyorum 7 yıldır.Çok isterim Sosyal çalışmacı olmayı ama bunun için herhengi bir çalışmam yok suan.
Sosyoloji okuyacaksanız özel sektör de pek bir iş imkanı yok bana kaılrsa zamanında keşke bu bölümü okumasaydım diyorum.Ama bölümün konuları dersleri muhteşem.Alınan bilgiler süper fakat iş imkanı Kpss ye bakıyor.
Kendi fikrimce siz kamu yönetimine tamamlayın .Aslında iş kendini geliştirmekte.Bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…