- 12 Şubat 2015
- 13
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün kü cevapldığım gibi 2 yıllık var 4 yıllık yok.Arkadaşlar 4 yıllık açıktan COCUK GELİŞİMİ okuma şansımız varmı ben bir arkadaştan ataturk unıversıtesi 4 yıllık cocuk gelişimi açıktan alıyor diye duydum fakat oda tam kesin bilmiyorbir bilgisi olan varsa yardımızı bekliyorum
TaRihine bakmadın sanırım 2011 haber tarihi zaten 4 yıllık okul öncesi 2011 de kapatıldı.Erzurum da 2 yıllık var.yaaa ozman OKUL ONCESİ de mı yok var dıyorlar ama nasıl olacak bılmıyorum ANADOLU UNIVERSITESI ACIKÖGRETIM FAKULTESI alıyor dıyorlar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bölümleri YGS Taban Puanları Başvuru Bilgileri şuna bır göz atarsanız sevınırım ve açıklarsanız da ıyı olur ...
Acık değil kapatıldı ogrencı almıyor sadece 2011 ve öncesi yerleşen öğrencilerini mezun etmeye çalışıyorlar,eklediğin haber 4 yıl önceki şuan böyle bir bölüm yok.iyide hala acık dıyorlar
Sizin bu konuda sormak istediğiniz bir şey mi var? Yardımcı olabilirim belki.şu aöf edebiyatı bitirip de öğretmen olan var mı acaba aramızda??
bana sordunuz sanırım ben aslında üniversite okuyorum felsefe 3. sınıfım ikinci üniversite olarak da sosyolojiokuyorum .. sembolik mantık gördüğüm bi dersti 1 sınıfta o yüzden çalışmadım ama tabi biraz karışık geldi daha farklı görmüştük biz.. hiç çalışmadım ama sanırım geçerim en azından şartlı geçsem yeter onu :)Canım ben de felsefe 1. sınıf öğrencisiyim. Sembolik mantık nasıl geçti?
Evet size sormuştum. Hedeflediğim bazı şeyler için not ortalamamı yüksek tutmam gerekiyor da, acaba sizin nasıl geçti diye merak etmiştim. Ben vizeden 70 almıştım, finalden de 65 gelecek sanırım. İçime dert oldu AA mı yoksa AB mi düşer diye...bana sordunuz sanırım ben aslında üniversite okuyorum felsefe 3. sınıfım ikinci üniversite olarak da sosyolojiokuyorum .. sembolik mantık gördüğüm bi dersti 1 sınıfta o yüzden çalışmadım ama tabi biraz karışık geldi daha farklı görmüştük biz.. hiç çalışmadım ama sanırım geçerim en azından şartlı geçsem yeter onu :)