aöf'de 4 yıllık hangi bölümde okuyorsunuz

Arkadaşlar 4 yıllık açıktan COCUK GELİŞİMİ okuma şansımız varmı ben bir arkadaştan ataturk unıversıtesi 4 yıllık cocuk gelişimi açıktan alıyor diye duydum fakat oda tam kesin bilmiyorbir bilgisi olan varsa yardımızı bekliyorum

Arkadaşlar 4 yıllık açıktan COCUK GELİŞİMİ okuma şansımız varmı ben bir arkadaştan ataturk unıversıtesi 4 yıllık cocuk gelişimi açıktan alıyor diye duydum fakat oda tam kesin bilmiyorbir bilgisi olan varsa yardımızı bekliyorum
Dün kü cevapldığım gibi 2 yıllık var 4 yıllık yok.

iyide hala acık dıyorlar
Acık değil kapatıldı ogrencı almıyor sadece 2011 ve öncesi yerleşen öğrencilerini mezun etmeye çalışıyorlar,eklediğin haber 4 yıl önceki şuan böyle bir bölüm yok.

bnde türk dili ve edebiyatı okuyorum 3. sınıftayım bu yıl bitmesi lazımdı aslında ama araya birsürü şey girdi derslerde de zorlanıyorum tabi :KK43:

Canım ben de felsefe 1. sınıf öğrencisiyim. Sembolik mantık nasıl geçti?
bana sordunuz sanırım ben aslında üniversite okuyorum felsefe 3. sınıfım ikinci üniversite olarak da sosyolojiokuyorum .. sembolik mantık gördüğüm bi dersti 1 sınıfta o yüzden çalışmadım ama tabi biraz karışık geldi daha farklı görmüştük biz.. hiç çalışmadım ama sanırım geçerim en azından şartlı geçsem yeter onu :)

bana sordunuz sanırım ben aslında üniversite okuyorum felsefe 3. sınıfım ikinci üniversite olarak da sosyolojiokuyorum .. sembolik mantık gördüğüm bi dersti 1 sınıfta o yüzden çalışmadım ama tabi biraz karışık geldi daha farklı görmüştük biz.. hiç çalışmadım ama sanırım geçerim en azından şartlı geçsem yeter onu :)
Evet size sormuştum. Hedeflediğim bazı şeyler için not ortalamamı yüksek tutmam gerekiyor da, acaba sizin nasıl geçti diye merak etmiştim. Ben vizeden 70 almıştım, finalden de 65 gelecek sanırım. İçime dert oldu AA mı yoksa AB mi düşer diye...
Bu arada ben de 2. üniversite kapsamında okuyorum.

X