- 10 Haziran 2013
- 182
- 5
- Konu Sahibi melodimehtap
Arkadaşlar ben aöf türk dili ve edebiyatı 2.sınıfım bilgilerimizi ve deneyimlerimizi burada birlikte paylaşabiliriz sevgilerle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben aöf türk dili ve edebiyatı 2.sınıfım bilgilerimizi ve deneyimlerimizi burada birlikte paylaşabiliriz sevgilerle...
4 e geçtim bu sene sen kaçtasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 3. sınıfa geçtim çok şükür severek okuyorum türk dilini ama bazı tereddütlerim var sanki alıcağımız diplomanın bizi 4 yıllık üniversite mezunu yapıcak sadece onun haricinde ne olur acaba sende görüşlerini yazarmısın.
Geçen sene biliyorsun lise öğretmenlikleri için olan eğitim fakülteleri kapatıldı öğrenci almıyor. bu şu anlama geliyor. lise seviyesindeki bütün öğretmenlikler artık fen edebiyat fakültesi mezunlarından alınacak. bizim bölümümüzle fen edebiyat fakültesi edebiyat bölümleri arasında hiçbir fark yok. yani eğer istenirse ki anadolu üniversitesi veriyor, formasyon alan herkes öğretmenlik şansı elde edebilir.
bu arada bende murat yayınlarının kitapları var istersen sana gönderebilirim. 2. dönem kitapları
Tabi isterim çalışırım iyi olur,gönderebilirsen sevinirim.İnşallah iyi olur okulumuz bitince sen formasyon aldınmı.3. ve 4. senelerde alabiliyosun diye biliyorum.
Ben edebiyatı 2. Üniversite olarak okuyorum. Eğitim fakültesi mezunuyum. Formasyona gerek kalmıyor. Ama sen gelecek sene formasyona başvur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu sene kayıt yaptırdım. başka 1. sınıf varsa çok memnun olurum...
haziran bence sen de kayıt yaptır, kaybedeceğin birşey yok sonuçta. zorluk kişiden kişiye değişir. ama eğer seversen hiçbir zorluk sana engel olamaz...