AÖF Türk Dili Edebiyatı 1, sınıf dersleri

kızlar bişey sorcam
şu sınav sistemi değişti ve ben anlamadım
şimdi ygs ye girmek yeterlimi bede tde okumak istiyorumda

canım lisans olduğu için ikinci bölümden 160 barajını geçmen lazım diye biliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar sınav soruları açıklanmış ben bakıyorum şimdi birazdan tahmini sonuçlarımı yazacağım buraya aklımda kaldı kadarıyla tabi ama hemen hemen yakın gelir sonuçlarım.. sadece divan ve osmanlıcayı salladığım için onlar aklımda pek yok bi de batı edebiyatı

Temel Bilgi Teknolojileri:

En İyi İhtimal:

86,6

En Kötü İhtimal:

83,3

Ses ve Biçim Bilgisi:

En İyi İhtimal:

100 sengözlerimebaksanab

En Kötü İhtimal:

88,4 şakkıdı

Halk Edebiyatına Giriş:

En İyi İhtimal:

84,6

En Kötü İhtimal:

69,2

Yeni Türk Edebiyatına Giriş:

En İyi İhtimal:

84,6

En Kötü İhtimal:

73

Batı Edebiyatında Akımlar:

En İyi İhtimal:

80

En Kötü İhtimal:

57,7

divan edb ve osmanlıcanın topunu salladığım için bilmiyorum hiç.. en iyi 100 en kötü 0 yani :ecrin_bebek:

güzelmiş sonuçların tatlım diğerleride bunlara yakın olur inşallah

kızlar cvp için sağolun
tekrar bişey sorcam nasıldı sorular yani çok zorlarmı acaba
ben pazar sınava gircem sırf bu bölüm için
hep türkçe öğretmeni olmak istedim ama olmadı iştebu belki bi ümit

ben tde bölümünü kaldırdılar diye biliyorum açık öğretimden bu sene açılmıycakmıs 400 bin kişi sırf burayı tercih etmiş diye öle duydum ayrıca össde ilk sınava gırıyorsun gecersen tercıh sınavına gırıyorsun 2cı sınava gırmen gerekli diye biliyorum bence ilk sınav senı dıgerıne goturmeyı saglıor baska bır faydası yok dıe bılıorum ben

ben ilk umut yayınlarının kitaplarını aldım tüm sati 33 liraya aldım murat yayınları çok pahalı ve daha çok ilk umutu önerdiklerini gördüm forumlarda kolaylık soru benzerliği ve açıklık açısından ilk umut yayınlarını önermişler cidden de memnun kaldım bir kere okumam yetti bir osmanlıcaya çalışamadım sınavda zorlandım diğerlerini okudum soruları çözdüm o kadar zaten sınava girince hep össye çalışırken ki bilgilerin aynısıydı zorlanmadım bakalım göreceğiz sonuclar herkes için hayırlısı...

bu forumda da hiç hareket yokmuş ya.. sınavlardan sonra bile tın yani..

paylaşımı arttırsak süper olurdu aslında..

400000 tde öğrencisinden kaçı kadınlar kulübünde bi görelim :enbuyukkk:

demi ama nerde herkes olumunekankayizsmile
sınav sonuçları nasıl hangi derslerden zorlandınız en çok
benim iki dersten 13 netim var biri eski türk edebiyatı biride osmanlıca bunlara yoğunluk vermem lazım yeni türk edebiyatından umutsuzdum ama 21 netim çıkmış delikafadulden

ben de ara ara giriyorum , Öğretmenlik ve Genel Paylaşım --- bölümünde
TDEdebiyatı öğretmenleri bir mecalim var başlıklı konuya cavap yazıyorum , bazı kendine karşı saygısını yitirmiş insanlar aöf lilere boş sözler yazıyorlar , ağızlarının cevabını veriyorum :)
alsanaalsanasmile

boşver tatlım ne uğraşıyosun (o konuda benim bu arada kaydirigubbakcemile3 adrenalini yüksek oluyo konularımın ) onlara en iyi cevabı diplomayı alıp formasyonada hak kazanıp kpss sorununuda halledip veririz.birbirimize laf atıp durduğumuz sürece seviye düşüyo iyice biz bunun içinde olmayalım en iyisi canım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

yok yok ağızlaının cevabını verince susup kalıyorlar , cevap vermeyince kendilerini bişey sanıyorlar , herbirine cevap verip susturmak hoşuma gidiyo :dance::dance::dance:

boşverin kızlar cvp vermeyin onlar okuyorsa bizde okuyoruz kendileri aöfden işletme vs bitirip 2 diploma sahibi olunca bir dertleri yok ama ben netlerime bakmadım hatırlamıyorum çünkü sonuçları dört gözle bekliyorum iyi geçti aslında ama korkularım var hala

eee sonuçlar açıklandı.. alalım notları bu tarafa :)

benimkiler şöyle:

1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ .....80
1695 - TÜRKÇE SES VE BİÇİM BİLGİSİ .100
1696 - HALK EDEBİYATINA GİRİŞ ..........69
1697 - OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ .....42
1698 - ESKİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ ..27
1699 - BATI EDEBİYATINDA AKIMLAR ....50
1700 - YENİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ ..77

tahminlerim şu şekildeydi:

Son düzenleme:
Ders as ys bs baŞarı
1099 - temel bılgı teknolojılerı 73 - - -
1695 - tÜrkÇe ses ve bıÇım bılgısı 68 - - -
1696 - halk edebıyatına gırıŞ 82 - - -
1697 - osmanlı tÜrkÇesıne gırıŞ 38 - - -
1698 - eskı tÜrk edebıyatına gırıŞ 60 - - -
1699 - batı edebıyatında akımlar 55 - - -
1700 - yenı tÜrk edebıyatına gırıŞ 48- - -

2 dersim mafoldumben

evet herkes yazsın bakalım notlarını aklinialirimsmile

bunlarda benim notlarım
temel bilgi teknelojileri 73
türkce ses ve bicim bilgisi 88
halk edebiyatına giriş 85
osmanlı türkcesi 81
eski türk edebiyatına giriş77
batı edebiyatında akımlar 85
yeni türk edebiyatı 73

maşallah canım ya osmanlıcanı nasıl yüksek tuttun bu kadar , çalışma şeklin nedir ? bizede bi tavsiyede bulun osmanlıcayı yükseltelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…