AÖF Türk Dili Edebiyatı 1, sınıf dersleri

ve benimkiler..

1099 - TEMEL BıLGı TEKNOLOJıLERı 73
1695 - TÜRKÇE SES VE BıÇıM BıLGıSı 92
1696 - HALK EDEBıYATINA GıRıŞ 85
1697 - OSMANLI TÜRKÇESıNE GıRıŞ 58
1698 - ESKı TÜRK EDEBıYATINA GıRıŞ 81
1699 - BATI EDEBıYATINDA AKIMLAR 73
1700 - YENı TÜRK EDEBıYATINA GıRıŞ 81

kızlar finallere yüklenelim puanları uçuralım :)

Son düzenleme:

vay 100 ü var arkadaşın , şarkı söylicem şimdik bir yüzüm bile yok anlıyormusun ? ... :) maşallah canım zayıfları halledersen güzel

kurtarırsın inşallah , bizim hoca şöyle diyor , zorlandığınız düşük gelen ders varsa büte atın daha rahat olursunuz diyo ..

inşallah estur büte zayıf ders bırakmak istemiyorum finallerde hepsinden geçeyimde notu düşük olanlardan girmek istiyorum zaten osmanlıcadan girmek istiyodum galiba sadece osmanlı olmıycak bilmiyorumkismile

maşallah canım ya osmanlıcanı nasıl yüksek tuttun bu kadar , çalışma şeklin nedir ? bizede bi tavsiyede bulun osmanlıcayı yükseltelim

mrb estur aman de nazar degmesin ya osmanlıcayı calışırken cok zorlandım buyüzden de cok fazla calışmadım ama allahtan iyi bi puan aldım zaten en cok korktugum ders de osmanlıcaydı benim calışma seklim söyle önce kendime özetler cıkartıyorum deftere sonra özetlere calısıyorum daha sonra en önemli noktaları veya zorlandıgım yerleri yeniden bi kagıda not edip ona calışıyorum ama osmanlıcayı bu sekilde calışmadım onu kitaptan calıştım sadace konunun sonundaki sorulardan giderek calşıtım ama hala osmanlıcadan korkuyorum insallah finallerimiz güzel gecer
bu arada sen nasıl calışıyosun fikir edinelim birbirimizden:1hug:

canım maşallah dedim aman nazar değmesin dur bide boncuk koyalım :) canım başarılarının devamını dilerim hep birliklte başarırız inşallah .. ben önce konuyu okuyorum sonra özetler çıkarıyorum , ben osmanlıcayı hafife aldım KURANI KERİM biliyorum zorlanmam diye düşündüm sona attım son anda toparlayabildim , inşallah finalde daha da toparlayacağım ALLAHIN izniyle .. inan o kadar ezber yaptım ki çoğundan çıkmadı batıdaki yazarların eserlerini bile ezberlemeye çalıştım ki hiç çıkmadı neyse gayret bizden gerisi YÜCE ALLAHTAN ..
aynı tarzda çalışıyormuşuz özet yapmak iyi oluyor fakat biraz zaman alıyor .. tekrar başarılar ..

inşallah estur büte zayıf ders bırakmak istemiyorum finallerde hepsinden geçeyimde notu düşük olanlardan girmek istiyorum zaten osmanlıcadan girmek istiyodum galiba sadece osmanlı olmıycak bilmiyorumkismile

az kaldı ben şimdiden strese girdim , bilgisayarı açmak bile istemiyorum fffffff inşallah başarırız , çok çalışmamaız lazım çok

ben de 2sene önce kuranı kerim ögrenmeye baslamıştım ama yarıda kaldı kuranım var evde ama daha 3 sayfa falan okuyabilmiştim 15günde falan ögrenmiştim daha sonra hic tekrar yapmadım ama yinede ögrendiklerimin bicogunu unutmamışım onun da yardımı oldu tabi ben de osmanlıcadan cok zorlanıyodum konunun arkasındaki soruları anlayamıyodum soruların cevapları var ama acıklaması yok deli olmuştum resmen bende saldım cayıra mevlam kayıra dedim calışmadım sınavdan 3gün önce osmanlıca calıştım ama verimli bi calışma olmuş benm icin ama simdi finaller icin hic osmanlıca calışmadım daha diger derslerin özetini cıkarıyorum ama hala bitmedi ya bu ayın 10una kadar özet cıkarma işlemimi bitircem daha sonra tekrarlara baslıcam allahın izniyle hepimize allah kolaylık versin
buarada ben batı edebiyatında hic eser falan calışmadım konu sonunda ona benzer bi soru yoktu cünkü vakit harcamadım zaten bazılarını da biliyodum liseden senin icin cok üzüldüm ya vaktin gitmiş cünkü cok zor hepsini ezberlemek

KURANI KERİMİ inşallah öğrenirsin canım kuran okumanın verdiği zevk çok başka , RABBİMİZİN KELAMI çok güzel .. ben de plan yaptım kendime inşallah planıma disiplinli bir şekilde uyarım ..ben yardımcı kitap aldım batı edb . sorularında yazar eser sormuşlardı sanırım aöf kitabındada vardı yazar eser... aman iyi oldu sormadıkları finalde rahat edicem .. ya bu bölümün ilk senesi soru tipleriyle alakalı birşey bilmiyorduk şimdi soruları tanımış olduk iyi oldu bu arasınav ama finalde daha sıkı tutmalıyız hem süre az hem konu çok inşallah alnımız akıyla çıkarız ..GAYRET BİZDEN GERİSİ ALLAHTAN .. başarılar diliyorum cümlemize..a.s.

bende cok istiyorum zaten kuran ögrenmekbu yaz baslıcam tekrar osmanlıca da calıştıgımız icin daha iyi olacak benm icin bende ara sınavdan sonra osmanlıca icin murat yayınlarının icinde osmanlıca olan yardımcı kitabını aldım ondan calışcam osmanlıcayı ama kitap kücük ve kalın actıgın sayfa dogru düzgün durmuyo sinir oldum ama en azından fazla ayrıntıdan uzak ve konu sonunda sorular da extra soru oluyo calışmak icin neyse insallah basarıcaz allahın izniyle

arkadaşlar ygsden 238 puan aldım edebiyat bölümünü çok istiyorum girebilirmiyim yoksa lysye girmem gerekiyormu barajı geçmek yeterli yazıyor doğrumu yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ygsden 238 puan aldım edebiyat bölümünü çok istiyorum girebilirmiyim yoksa lysye girmem gerekiyormu barajı geçmek yeterli yazıyor doğrumu yardımcı olurmusunuz

canım barajı aşman yeterliydi bizim girdiğimiz sistemde , bu sistemdeki ilk sınavda barajı geçenler devam edebiliyor diye biliyorum sen de geçmişsin bence lgs ye girmen gerekmiyor ama sen bir rehber öğretmeniyle görüş herhangi bir dershaneyi ara rehberlik öğretmenine sor ya da bizzat görüş daha iyi olur , hakkında hayırlısı olsun ..

evet osmanlıca harflerini pekiştirmen KURANDA çok yardımcı olur sana .. ben senenin başında murat yayınlarını almıştım çok işime yaradı senin kitap yeni ondan durmuyo benimki parçalandı resmen :) e o kadar çalışıyom ki katap kendini parçaladı :) iyi olmuş yardımcı kitap alman çok faydalanacağını düşünüyorum ..

arkadaşlar bende buyıl ygs ye girdim.tde için gecen yıl kamu yönetimi kaydımı sildirdim.o zaman d ayrıntılı araştırmıştım neler gerekiyor diye.bu yıl sınava girmeden aday başvuru formunun ilgiliyerlerni inceledim.aöf ye yerleşmek isteyen adayların ygs ye girmeleri ve barajı geçmeleri yeterli diye maddesi bulunmaktadır.ben de 300 puan aldım fakat mühim olan bu bölümü okuabilmek.bir yıllık tecrübesi olan arkadasların paylaştıklarını okuyorum,faydalanıyorum.herkese başarılar..

hakkında hayırlısı olsun canım

arkadaşlar ben de edebiyat okuyorum ve vize de kaldığım dersler var 3 tanecik :)) onların sorularını bulup hatalarıma bakmak istiyorum ama bulamadım nette sizin bildiğiniz site var mı?

aöfdestek diye bir site var ben oradan indirdim fakat cumartesi gününkü sorular tam pazar gününkü eksik .. bir tek bu siteden bulabildim ..başka site ismi bilen arkadaşlar varsa yazarlarsa iyi olur .. ya da aöf sitesinden tek tek elle yazacağız :)

edebiyatçılar nerdesiniz ??? nasıl gidiyor dersler sona sayım başladı .. ALLAH yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…