AÖF Türk Dili Edebiyatı 1, sınıf dersleri

canım sen iste yeterki elbette yaparsın , ilim öğrenmenin yaşı yok .. ilim ilim ilim ...

Teşekkür ederim kızlar beni sözlerinizle yüreklendirdiğiniz için.opuyorumnanaktan
İnşallah seneye bende bu topikte sizlerle olur,sorular sorarım size..kaydirigubbakcemile5

iyi olur aslında tatlım zaten buraya ikimizden başkası uğramıyo kaydirigubbakcemile3
nasıl tatlım memnun musun aldığın kitaplardan nasıl anlatmış

evet canım memnunum toplam 2 kitap ,bazı ünitelerde bir ünite sadece 3 sayfa , 3 sayfalık üniteleri çok seviyorumm :) , mesela ben ses bilgisi 1. ünite , halk edebiyatı 1. ünite özet yaptım , batı edeb akımları 1. ünite sonundayım , sen hangi derslerde hangi ünitelerdesin yaz ona göre ben soru üretcem , inşallah faydalı olur..

bence en kısa zamanda murat yayınları yada başka bi kaynak mutlaka al, aöf nin kitapları insanı boğuyor , çalışılmıyor , az da kaldı..

bende a.ö türk dili ve edebiyatı öğrencisiyim meraba:) derslere giren varmı acaba aranızda

meraba hoşgeldin tatlım ben girmek istiyorum ama yaşadığım yere uzak biraz gerçektem faydalı olursa gitmek istiyorum

arkadaşlar Allah emeğinizi boşa çıkarmasın ne diyeyim. ama ben eğer böyle bir bölümün açık öğretimde açılacağını tahmin etseydim sahiden gidip okumazdım 4 yıl.artı bide yüksek lisans 2 yıl.. bu bölümün derslerinden çok hocaları zordu çünkü. sınav kağıdına hayat sözcüğü yerine yaşam yazdığımız için sınav kağıtlarımız okunmazdı bizim. siz ne biçim dilcisiniz uydurma sözcükleri kullanıyorsunuz diye.. valla bence bu bölüm büyük bir nimet hoca kaprisi çekmeden.. edebiyat akademisyenleri çok özenli titiz olurlar cefayı da öğrenci çeker çünkü..

biraz önce ygs kitapçığına baktım bölüm kaldırılmamış herhangi bir puan sınırlaması yok tatlım.

kızlar ben osmanlıca cd si buldum akadempress diye bi siteden elime ulaştı ilk 3 cdsini izledim faydalı olucak gibi kaynak arayanlar bi araştırın isterseniz

bu bölüme puanlamı gırılıyo acaba barajı gecmek yetıyomu

bayılcak gibi oldum kitapları görünce akannehir işe başlıycam ben bide vardiyalı sistemle,uykumu uyucam osmanlıcayımı çözücem napcam :bbo:nasıl toparlıycam bilmiyorum..başka bölüm düşünmeye başladım bile

bu sene bende bu bölümü istiyorum kızlar anlattığınıza göre baya bi zor..inşallah herkes emeğinin karşılığını alır ileride de.formasyonda alınabiliyor artık galiba o yüzden bende bu bölümü istiyorum bakalım hayırlısı..

oncelıkle edebıyatçı arkadaslarıma başarılar dılerım..
ben işletme mezunuyum,yaşım 27..
gecem sene acaba bı össye gırsem mı dye dusundum ve gıırmedım..ama edb duyunca o kadar pışman oldum kı anlatamam.hem uzuldum hem cok sevındım.hayalım edebıyattı cunku..demek aklıma oss dustu gırmelıymısım demıstım..neyse
bende bugun ygs işini hallettım sınava gırcem..edebıyat okucam gercı kaldırılma ıhtımalı varmış..umarım kalıcı olur..sosyolojıde ıstıyorum ayrıca...bu gıdışle hem edebıyat hem sosyolojı okucam..yerimseniben

kızlarrr ankara üniversitesi hukuk fakültesinde dersler var diyolar doğru mudur aranızda giden var mı?hangi dersler işleniyor osmanlıca varsa super olur şahsen:)

ben bu derse girme işini araştırdım sanırım ders yılının başında dilekçe veriliyormuş kontenjanlıymış falan filan .. başvuruncada kontenjan dolu derler hiç derslere gireni duymadım .. zaten çağırsalar da meraklı değilim :) çok şükür hallediyorum kendim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…