sanırım aö edebıyat bu sene kaldırıldı.. oyle duymustum kızlar..yanı sadece bı seneye mahsus oldu bu bolum..
zorluguna gelınce bende koü edebıyat okuyorum 1. sınıfım daha ust sınıflar veya bolume gırmeden once okadar sey soylendıkı daha vızeler baslamadan ahaa ıkı uc ders garantı kalacam gozuyle bakıyorsunuz.. ama sız soylenenlere bakmayın calıstıktan sonra (kı sızın daha cok calısmanız lazım bu bır gercek) korkmanıza gerek yok.. ne dusuk notum var ne de zorlanıyorum.. hee ama sunu da belırtmek lazımmıs =)) edebıyatın en zor senesı 2. sınıfmıss
neysee kıtap onerecek olursam ..muhakkak osmanlıca HAYATİ DEVELİ yı alın derım ben osmanlıcayı o kıtaptan tek basıma söktum dıyebılırım..eskı turk edebıyatından da HALUK IPEKTEN ıyıdır.. dıgerlerınden oyle cok cok onemlı bır kıtap da yok zaten..
belki seneye TDE açılmayabilir öyle deniyo ama kesin bişey yok açarlarsada puan koyabilirler çünkü çok tepki çekti bı bölüm yapabilir misin bilemiyorum tatlım o kişiye göre değişiyo kendine güveniyosan çalışırsan yaparsın niye yapamayasın ama osmanlıcayla arapça çok farklı bende arapça biliyorum diye güvendim ama sadece harflere adapte olmanda biraz yardımcı yoksa arapçadaki bir harf osmanlıcada birkaç harf yerine kullanılabiliyo ama istedikten sonra yapılmıycak şey yok uğraştığın işi sevmenle ilgili biraz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?