kızlar benimde ilk tercihim bu bölümdü kazandım falan filan ama en büyük sorun henüz kayıt yaptıramadım ösys'nin sonuç sayfasında kayıt tarihi olarak neden 26 eylül - 14 ekim yazıyor????? ben kayıt tarihine daha vakit var derken son günlerin içinde olduğumu öğrendim neden böyle iki ayrı tarih var offf sanırım kayıt olamicam
Kızlar bende Aöf Sosyoloji okuyorum.Bu sene 2. sınıf oldum bölüm güzel ama, örgün öğretimde okuyanlar tarafından ötelenmek beni çok üzüyor, bilmiyorum size hiç denk geldimi?
kızlar mrhab,bende dün kayıt yaptım size bişey sorucam bikaç defadır çevrede sosyoloji okuyacam deyince insanlar boşuna okuyacaksın eline bişey geçmez bu bölümden imalarında bulunuyor,bu beni üzüyor sonuçta sırf diploma almak adına okumak istemiyorum sorum ise bu bölümü bitirdikten sonra hangi hangi pozisyonlarda işimkanlarımız olucak?
Kizlar anadolu universitesi e-posta Hizmetleri var.sanirim kullanici hesabi olusturup ogrenci burosundan sifre almamiz gerek. Bu konu hakkinda bilgisi olan yada ayrica sifre alan varmi aramizda?
Birde kitaplar olsada yavas yavas calismaya baslasak. Cocuklu bi ev hanimi olarak gozum korkuyo yapamazsam diye... Gecenlerde murat acikogretimin yayinlarinda sosyolojiyi sordum kitaplarin toplatildigini soylediler.bu yil kredili sisteme gectigi icin.bekleyin kitap almayin dediler bilginize..
3 ekimde kitapları alıcakmışız. Ayrıca kayıt olurken size kullanıcı adınız zaten tc kimlik no Giriş için şifre veriliyor.
arkadaşlar kaydımı yaptırdım.e posta adresimi aldım.yalnız daha önce girdiğim Dönemlik-Kredili Programlar
Öğrenci Sayfası na girebiliyordum.orda anket,ders notları,bilgi güncelleme vardı.şimdi oraya giremiyorum hatalı tc kimlik veya şifre diyor.
offfff bu normal mi?siz girebiliyormusunuz acaba e posta adresi aldığım içinmi giremiyorum.
lütfen bilenler yardımcı olsun.:18::18::18:
çok endişeliyimmmm
Merhaba, ben de kayıt yenileme tarihlerini bekliyorum. 1 hafta öncesine kadar bahsettiğiniz sayfaya giriliyordu ama şuan ben de giremiyorum. Aklıma sitedeki bilgileri güncelledikleri için, girişe kapattıkları ihtimali geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?