- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
-
- Konu Sahibi sekerzadem
Bölümü bilmem ama ben aöf’de zorlandığım kadar örgünde zorlanmadım. Ağzıma etti bu okul.Aöf okuyanlar nasıl ders çalışıyorsunuz fazla vaktim olmadığı için 1 üniteyi tamamen okuyamiyorum sadece ünite sonundaki sorulara ve çıkmış sorulara çalışıyorum bu yeterli mi ? Yoksa 1 üniteye tamamen göz gezdirmelimiyim sizler nasil çalışıyorsunuz ve sınavlar zor oluyor mu bu arada aşçılık okuyorum
Öğrenmek de istiyorum tabiki ama önceliğim dersleri geçmekBölümü bilmem ama ben aöf’de zorlandığım kadar örgünde zorlanmadım. Ağzıma etti bu okul.
tabi amaç ders geçmekse her türlü geçersiniz. Amaç öğrenmekse ünite sonu sorularla olacak iş değil.
Öğrenmek için çalışmanız gerekir. Ben konuyu okuyorum, özet çıkarıyorum, ünite sonu soruları çözüyorum, videoları izliyorum. Son hafta tekrar için özetin özetini çıkartıp soruları tekrar çözüyorum. 90 altında dersim olmadı şimdiye kadar.Öğrenmek de istiyorum tabiki ama önceliğim dersleri geçmek
Zaten öğrenmeden ders geçilemez kiBölümü bilmem ama ben aöf’de zorlandığım kadar örgünde zorlanmadım. Ağzıma etti bu okul.
tabi amaç ders geçmekse her türlü geçersiniz. Amaç öğrenmekse ünite sonu sorularla olacak iş değil.
Soru ezberleyip geçen çok var. Anadolu aöf’de işliyor bu yöntem ama istanbulda işe yaramıyor.Zaten öğrenmeden ders geçilemez ki
Çok yanlış bir şey işte. Tam anlamıyla öğrenmedikten sonra mezun olmanın ne anlamı varSoru ezberleyip geçen çok var. Anadolu aöf’de işliyor bu yöntem ama istanbulda işe yaramıyor.
Adı üniversite mezunu oluyor işte.Çok yanlış bir şey işte. Tam anlamıyla öğrenmedikten sonra mezun olmanın ne anlamı var
Bende aof okuyorum açıkçası çok zor değil çalışmadan giriyorum sayılır sınavlara çok yüksek almasamda 55-70 arasi geçiyorum buda bölümüm ilgi alanıma baktığı için araştırırdım zamanında hep ondan kaynakli diye dusunuyorum 2 küçük çocuğum vardi geçen dönem üstelik bi sınavda hamileydim diğer sınavda lohusaydim 3 yavruyla oluşan bi ortamda haliyle ders çalışamadım ama alttan dersim olmadan da geçtim şükürAöf okuyanlar nasıl ders çalışıyorsunuz fazla vaktim olmadığı için 1 üniteyi tamamen okuyamiyorum sadece ünite sonundaki sorulara ve çıkmış sorulara çalışıyorum bu yeterli mi ? Yoksa 1 üniteye tamamen göz gezdirmelimiyim sizler nasil çalışıyorsunuz ve sınavlar zor oluyor mu bu arada aşçılık okuyorum
Bende 2. Bölümü okuyorum ve sizin gibi çıkmış sorulara bakıyorum ünite özetlerini okuyorum önemli yerleri not alıyorum ve çok da zorlanmıyorum sınavdaAöf okuyanlar nasıl ders çalışıyorsunuz fazla vaktim olmadığı için 1 üniteyi tamamen okuyamiyorum sadece ünite sonundaki sorulara ve çıkmış sorulara çalışıyorum bu yeterli mi ? Yoksa 1 üniteye tamamen göz gezdirmelimiyim sizler nasil çalışıyorsunuz ve sınavlar zor oluyor mu bu arada aşçılık okuyorum
Kesinlikle yeterli. Özellikle çıkmış sorulardan birebir aynıları çıkıyor zatenAöf okuyanlar nasıl ders çalışıyorsunuz fazla vaktim olmadığı için 1 üniteyi tamamen okuyamiyorum sadece ünite sonundaki sorulara ve çıkmış sorulara çalışıyorum bu yeterli mi ? Yoksa 1 üniteye tamamen göz gezdirmelimiyim sizler nasil çalışıyorsunuz ve sınavlar zor oluyor mu bu arada aşçılık okuyorum