Merhaba yoğunluktan dolayı buraya bakma fırsatım olmamıştı Elhamdülillah eğitim vermeye başladım ve etrafımdaki nice eğitim fakültesi mezunu öğretmenlerden daha hevesli ve canla başla yapmaya çalışıyorum işimi. Öncelikle okul konusu üzerine değinmek istiyorum maalesef herkes eşit şartlarda olup iyi okullarda eğitim alma fırsatını bulamıyor. AÖF okumak isteğim ve tercihim olan birşey değildi bende örgün olup en iyi şekilde eğitim almak isterdim ama dediğim gibi hayat şartları ve ailevi durumlar bizi başka seçeneklere ve yollara sürükleyebiliyor. Mesleği hafife aldığım falan yok aksine aşkla yapmak istediğim bir meslek öğretmenlikten daha kutsal bir meslek olduğunu düşünmüyorum. Ders anlatmakta sıkıntı yok dememin sebebi sizin tabirinizle kitaptaki bilgileri papağan gibi tekrar etmek değil en iyi şekilde karşı tarafa bilgileri ileteceğimden emin olmam ve kendimi bu yönden geliştirmemden dolayıydı.Ben elimi vicdanıma koyarak bu mesleği yapıyorum ve her gün eve dönerken öğrencilere birşeyler katmanın ve onlar tarafından sevilmenin mutluluğunu yaşıyorum emin olun vicdanım hiç bu kadar rahat olmamıştı. :) Bu ülkenin en büyük sorunu insanların fikir sahibi olmadığı konularda kendilerini ortaya atmasının yanında belli bir yere geldiğini sanan insanların canla başla bişeyler başarmak isteyen insanları küçük görüp destek olmadığı gibi köstek olmasıdır. Umarım öğrencilerinize olan tavrınız burda olduğu gibi küçük düşürücü ve iğneleyici değildir. Umarım öğrencilerinize bu tarz heves kıran konuşmalar yapmıyorsunuzdur. Herkes kendi işini en iyi şekilde yapsın lütfen. :)