• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf Kayıt Yenileme Tarihleri 2009-2010

2. taksidi yatırmadığınızda kayıt yenilemede alıyorlar.Yani 2009 nisanda yatırmadığınız 2. taksidi 1 aralık 25 aralıktaki kayıt yenileme için vereceğiniz harçtan alıcaklar.
Ne kadar harç yatıracağınızda kitapçıkta belli olcak.
Birde ikinci taksidi yatırmadığınızıda göz önünde bulundurarak fazla para alın yanınıza.saatlerce sırada bekleyipte geri dönmek zorunda kalmayın.
Sınıfta kalma ve geçme birde bölüme göre harçlar değişiyor.kaydirigubbakcemile5

bu kitapçıklar ne zaman gelicek bilen var mı..aöf kayıt yenilemeye giriyorum.. bankaya harc yatırmamışsınız diyo. e harçlar ne kadar bilmiyorum ki..bu aöf olayı delirtti bu sene beni ya. işim başımdan aşkın ,bide bunun kayıt yenileme sorunlarıyla uğraşıyorum..verin belli bi tarih,harcıda açıklayın gidip yatıralım işte :kızgın: bugün gerçekten çok sinirliyim ben ya

nasılyanı gecen yıl ilk taksıdı eyluldemı ekımdemı yatırdık dıgerınıde şubatta yatırdık ben öle yaptımm

:1rolleyes: ne kadar harç yatıracağınızı sadece kitapcıktan öğrenebilirsiniz.
Zaten sadece bankaya para yatırmanız yeterli olcak kayıt yenileme için.
1 aralıktan öncede kayıt yenileyemezsiniz.
Sadece yapmaznı gereken kitapcıkların elinize ulaşmasını beklemek.
oda büyük ihtimal ay sonuna doğru gelir

bizzat bende gittim kızlar evet 1 ve 25v aralık arası en yakın ırtıbat buronuzun telefonu net de yazıyor arayabılırsınız dershanelerde bılıyor...

dikey geçişle hazırlık okuyup bu sene 3e geçenler 21 kasıma kadar kayıt oluyormuş,yazıldı mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim.kitapçık geldi,açıköğretim bürosunu aradım şaşırıp.hazırlığı geçenler farklıymış.

kayıt yenileme 1-25 aralık. bu sürede vakıfbanka gidip ilk taksidi yatırıyorsun.birkaç gün sonra dekontun ve öğrenci kimliğinle büroya gidiyorsun.bandrolunu yapıştırıyorlar bitti gitti :)

önlisans olanlarındamı kayıt yenileme tarihleri aynı acaba?

evet canım önlisans,işletme ve iktisat okuyanlar 1-25 aralık arası kayıt yenileme tarihleri

ancak dikey geçişlemi, ikinci üniversitemi vs. nasıl okuduğunda önemli
hepsi farklı farklı
istersen açıköğretimin sitesine girip bak hepsi yazıyor

Back