Arkadaşlar merhaba ,lisem bitti çok şükür ben AÖF kayıt yapmak istiyorum sizce sadece TYT e girsem yeterli olur mu bilen varsa yardımcı okun lütfen
Evet açıköğretim için sadece tyt sınavına girmeniz yeterli, başarılar dilerim.Arkadaşlar merhaba ,lisem bitti çok şükür ben AÖF kayıt yapmak istiyorum sizce sadece TYT e girsem yeterli olur mu bilen varsa yardımcı okun lütfen
Hayırlı olsun. Evet tyt yeterli. Açıköğretim ve iki yıllık üniversite için sadece tyt yeterli.Arkadaşlar merhaba ,lisem bitti çok şükür ben AÖF kayıt yapmak istiyorum sizce sadece TYT e girsem yeterli olur mu bilen varsa yardımcı okun lütfen
Evet TYT girmeniz yeterli, şu an kayıtlar açık diye biliyorum. BaşarılarArkadaşlar merhaba ,lisem bitti çok şükür ben AÖF kayıt yapmak istiyorum sizce sadece TYT e girsem yeterli olur mu bilen varsa yardımcı okun lütfen
evet sadece tyt girmeniz yeterliArkadaşlar merhaba ,lisem bitti çok şükür ben AÖF kayıt yapmak istiyorum sizce sadece TYT e girsem yeterli olur mu bilen varsa yardımcı okun lütfen
Evet sadece tut e girmen yeterli.ve iyi çalış derim barajı gecemezsen tercih hakkın olmaz.Arkadaşlar merhaba ,lisem bitti çok şükür ben AÖF kayıt yapmak istiyorum sizce sadece TYT e girsem yeterli olur mu bilen varsa yardımcı okun lütfen
Lise mezunları için Sınavsız geçiş yok kaldırıldı.Kendi bölümünuzu okuyacaksınız, örneğin çocuk gelişim ilahiyat vs . Sınavsız geçiş hakkını kullanabilirsiniz
İkinci üniversite ile sinavsiz kayit hakki mevcut sadece.Evet tyt girmeniz gerekir ya da yeni adi neyse :)
Sınavsız gecis hakkı kalkali cok oldu lütfen sınava basvurmamazlik etmeyin
Arkadaşlar merhaba ,lisem bitti çok şükür ben AÖF kayıt yapmak istiyorum sizce sadece TYT e girsem yeterli olur mu bilen varsa yardımcı okun lütfen
Evet aynen öyle o da 2 yilliksa 4 yillim aofe de kaydolamiyorsunuz ama konu sahibi daha lise bitirmiş açıktanİkinci üniversite ile sinavsiz kayit hakki mevcut sadece.