Niye aynı gün yapmış ki belki de bı haftaya önce çekebilirler. Çok zor oluyo Allah kolaylık versimKızlar aöf üç ders sınavı 20 temmuz tahmin edin kpss lisans hangi tarih?? Evet 20 temmuzYani nasıl olacak kpss hem sabah hem öğleden sonra. Üç ders sınavına yetişilecek bir durum yok. Çok fena.
Kpss anca seneye girebilecem aynı gün oluncaNiye aynı gün yapmış ki belki de bı haftaya önce çekebilirler. Çok zor oluyo Allah kolaylık versim
Finallerim iyi gecti 7 dersin 1 tanesi ff 6 tanesi bb . Basarili gectim bu donemmerhaba kızlar sinav sonuçlar açiklandi
finale 25 gün kaldi çok sıkı çalışmam gerekio.
Darisi basimiza. Cikmis sorularin cevaplarini ezberlemek isime yaradi. Daha vermem gereken 31 dersim var. Kac senede biter bilemiyorummKızlar durumlar nasıl benim tek bir dersim kaldı 27 Temmuzda girecem sınava sanırın mezun olacam
Yaz okulu var nasıl olacak bilmiyorumFinallerim iyi gecti 7 dersin 1 tanesi ff 6 tanesi bb . Basarili gectim bu donem
tebrik ederim bende eylülde sinava girecegim mezun olmaya seneye inş:)Kızlar mezun oldumDarısı sizlerin başına
İnşallah sizde mezun olursunuztebrik ederim bende eylülde sinava girecegim mezun olmaya seneye inş:)
kamu yönetimi mi bitirdiniz?İnşallah sizde mezun olursunuzBen genelde çıkmış sorulara çalıştım tavsiye ederim. Şimdi de “uzlaştırmacılık” kursu araştırıyorum.
bende tekstil okudum. geçiş yaptım. 2 yıllığı 7 senedir bitiremedimÖnce adalet sonrada kamu yönetimi bitirdim.
Kesinlikle çıkmış sorular uygulamasını tele indirin mezun olursunuz :))bende tekstil okudum. geçiş yaptım. 2 yıllığı 7 senedir bitiremedim
ben kamu yönetimi okuyorum.Selam kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere.
Kamu yönetimi okuyup kpssye mi gireceksiniz?
Bu bölümün atamaları nasıl,puanları çok mu yüksek?
Ben de kayıt olmak istiyorum ama kafam karışık.
Kamu yönetimi mi işletme veya iktisat mi?