Yönetim Bilişim Sistemleri
Programın Amaçları Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans Programının amaçları,açıköğretim sistemiyle Yönetim Bilişim Sistemleri programını tercih eden öğrencilere, işletmelerin ve bireylerin yaşadığımız çağa ve topluma adını veren bilgiyi üretme, depolama, paylaşma ve bilgiye erişme ihtiyacını karşılamak için kullanılan yöntem, süreç ve sistemlerin planlanması, tasarlanması, kurulması ve yönetilmesi süreçlerini anlayabilme becerisi kazandırmaktır.
İş Olanakları Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, finansal hizmetler, perakende hizmetleri, lojistik ve ulaşım, turizm, iletişim ve bilişim teknolojileri gibi alanlarda hizmet veren firmalarda bilgi teknolojisi çözümleri üreterek, müşteri ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve ürün pazarlamasında, kamu kurumlarında ise organizasyonun bilgi teknolojileri ihtiyaçlarının belirlenmesinde istihdam edilirler.
Arkadaşlar ben bu bölümü kazandım başka kimler var birbirimize destek olalım :)
Huy Meselesi açtığınız başlıklarda bu bölümü göremedim sakıncası yoktur umarım?[/QUObende bu bolumu kazandimm insallah kazanan arkadaslar sagsalim ustesinden geliriizzz..