Ne guzelll . Darisi basima.5 dersim var 4.sınıftayım
Sinavimda eskisine gore daha iyi gecti diyebilirimSınavın nasıl geçti çıkmış sorulardan çalışmanın faydasını gördün mü
:) sagol canim okuyunca tabi mutlu oldum ama orgun okuyanlar bizden 1- 0 ondeiş alanları: kaymakamlık, mülki idare amirlikleri,
idare mahkemeleri ve bölge idare mahkemelerinde idari hakimlik,
bakanlıklarda uzmanlık, müfettişlik, danışmanlık,
polislik, komiser yardımcılığı, komiser ve emniyet teşkilatında diğer uzmanlık görevleri,
kit’ler ile yatırımcı kuruluşlarda orta ve üst kademe yöneticilik, uzmanlık ve müfettişlik,
teftiş kurullarında müfettişlik, uzmanlık ve yöneticilik,
danıştay ve sayıştay’da denetçi ve uzmanlık,
dış işleri bakanlığı’nda meslek memurluğu ve idari memurluk,
içişleri bakanlığı’nda il planlama ve koordinasyon uzmanlığı,
rekabet kurulu, telekom üst kurulu gibi üst (düzenleyici) kuruluşlarda uzmanlık ve denetçilik,
hazine, devlet planlama teşkilatı, maliye bakanlığı, dış ticaret müsteşarlığı, tuik/die gibi kuruluşlarda müfettişlik ve uzmanlık,
tüm kamu ve özel bankalar ile özel sektör kuruluşlarında ve çok uluslu şirketlerde yöneticilik, müfettişlik ve uzmanlık, diplomat. Bunlarda iş alanlarımızmış bari bize moral olsun diye belirtiyim dedim
27. Sen?:) sagol canim okuyunca tabi mutlu oldum ama orgun okuyanlar bizden 1- 0 onde
Sen kac yasindasin merak ettim :)
26 :)27. Sen?
Cikmis sorularin faydasini gordugum dersler var evet hatta 71 almisim en zor dersten. Ama cikmis sorulara calissam da kaldigim bir kac ders oldu. :) napalim bi sekilde bitircez okulu.Sonuçlar açıklanmış :))) Çıkmış sorulardan çalışmak faydalı oldu mu sonuçlarına yansıması sence nasıl
Son sinif misin.merhaba bahar dönemi kayitlar başladi ne alemde:) 5 ders var
hyr 3, sinif 3 4, sinif 2 dersi aldim.Son sinif misin.
Benim daha onumde cok ders var. Kayit yenilicem yarin
bende 3 dersi FF olandan aldim iki tanesini de 4. siniftan basit dersi seçtim kredisi düşük olani..@orkidekaramel
HaRBiGuZeL
pembekuvars
Kizlar okuyan olursa acil cevaplarsa sevinirim
Kayit yenilememi yapiyorum simdi. Sizce kac ders alsam.
30 krediye 7 ders sectim ozellikle 4 tanesini ff olanlardan aldim.
Ama 45 kredilik ders secilebiliyor. Alsam calisabilirmiyim. Calisamaz da kalirsam bosuna o derse para vermis olur muyum.