AÖF Kamu Yönetimi Okuyanların/ Mezun Olanların Paylaşım Alanı

9 kasımda yapılacak kaymakamlık sınavınada kpss şartı olmadan girebiliyor kamu yönetimi mezunları. İkinci bebeğime hamile olduğum için bu sene giremicem malesef ama kayıt haftaya girmek isteyenler için yazmış oliyim.

selam
açıköğretim kayt yenileme dönemi başladi
7-18 ekim arasi:)
size soracagim soru var
ders ekle seçiminde
istege bağlı dersi seçmesem mezun olabiliyormuyuz?

selam
açıköğretim kayt yenileme dönemi başladi
7-18 ekim arasi:)
size soracagim soru var
ders ekle seçiminde
istege bağlı dersi seçmesem mezun olabiliyormuyuz?
Yenilediniz mi parayi yatirinca hemen aktif oldumu peki yoksa 24 saat mi beklediniz kardesim bugun yatirdi ekranda odeme başarı ile alindi dedi ama pasif suan gectimiz yillarda hemen aktif oluyordu

Yenilediniz mi parayi yatirinca hemen aktif oldumu peki yoksa 24 saat mi beklediniz kardesim bugun yatirdi ekranda odeme başarı ile alindi dedi ama pasif suan gectimiz yillarda hemen aktif oluyordu
ben engel durumunda yeniledim. aktif oldu
tümü aldim dersleriistege bağlı dersten kalirsam FF degil SD Olacakmiş

ben engel durumunda yeniledim. aktif oldu
tümü aldim dersleriistege bağlı dersten kalirsam FF degil SD Olacakmiş
Ayni gun oldu yani 24 saat bekle diyorum ben kardesime sonucta para yatti odemelerde makbuz vs var cagri hizmetlerini aradi ama baglanamadi istege bagli olayi bu yil gelmis galiba.

Ayni gun oldu yani 24 saat bekle diyorum ben kardesime sonucta para yatti odemelerde makbuz vs var cagri hizmetlerini aradi ama baglanamadi istege bagli olayi bu yil gelmis galiba.
istege bağlı olan dersler bu sene kalkacakmiş seneye işlenmeyecekmiş o yüzden istege bağlı olmuş
bence zorunlu dersleri seç derim.
ben ölesine seçtim istege bağlı olanlari kalırsam sonuç SD oluyor.sıkıntı degil yani.
inşallah bu sene bitecegim
okulu baya çok uzattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…