Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen üniteyi bitirdikten sonra bol bol o üniteyle ilgili test çözmenide tavsiye ederim.Evet. :) suan buyuk kizimi okula goturdum geldim. Kucuk oglani da ayagumda dalladim uyuttum. Suan 1 2 saat ders caliscam. Konu anlatimlarini calisip testleri cizsem yeterli sanirim
Bu yayınla ilgili bir bilgim yok. Ben bu zamana kadar her yıl Murat yayınlarının kitaplarından hazırlandım. Genelde Murat yayınları daha çok tercih ediliyorBak bu uzman kariyer diye yayin var biliyormusun bilmiyorum. Detaya girmeden genel konu basliklari ve onemli notlari toplayip bir ünite yapmış. Sonunda da testler var benim cok hosuma gitti.
Ilk kez bu kitaptan aldim umarim ise yarar
Ya murat yayinlarina bu sene kıtlık girdi sanki. Konu anlatimli kitapta 7 dersin 4 unden sorumluyum o buyuk kitabi aldim.Bu yayınla ilgili bir bilgim yok. Ben bu zamana kadar her yıl Murat yayınlarının kitaplarından hazırlandım. Genelde Murat yayınları daha çok tercih ediliyor
Evet vize bu ayın 24 ve 25 gibi bir şeydi sanırım. İnsallah sonuçlar dilediğimiz gibi gelir. Not: Ben daha çalışmaya başlamadım bile.Ha bu arada bu ay sinavlar var. Sonuclar umarim iyi gelir burdan haberleselim
Ders kaydı yaptırdıktan hemen sonra araştırıp almadın mı ?Ya murat yayinlarina bu sene kıtlık girdi sanki. Konu anlatimli kitapta 7 dersin 4 unden sorumluyum o buyuk kitabi aldim.
Geriye kalan vermem gereken 3 dersi tek kitap olarak alacaktim ne egem yayinlarinda ne de murat yayinlarinda tek ders kitaplari tukenmis kalmamıştı. Esimde zar zor 2 tane tek ders kitabi buldu bu yayindan.
Geriye 1 dersim vardi onun kitabini hala bulamadim napsam bilemiyorum surda sinava da bisi kalmadi
Aslinda kayit yaptirdigim gun basladim arastirmaya kirtasiyeciler getircez dediler getirmediler internette de stokta yoktuDers kaydı yaptırdıktan hemen sonra araştırıp almadın mı ?
Sosyal medyadan hic arastirmadim. Bi bakiyim gerci alsam da ingilizce zir calisirim. Anca soru cevap ezberlemek gerekBirde sosyal medyada(Facebook) AÖF Kamu Yönetimi ile ilgili gruplar var. Soru, ders özet danışma vs gibi konular ile ilgili paylaşımlar oluyor. Orada mezun olmuş veya neyse 3,4 sınıfa gelmiş Kişiler kitaplarını ücretli veya ücretsiz kargoyla gönderiyorlar. Bilgin olsun. Hatta Ben geçen sene bahsettiğim gruplardan üye birisine 1 ve 2 sınıfın Murat yayınları kitabını Denizli’den elden
ücretsiz vermiştim
Peki bu nahsettigin sitede cikmis sorular varmi canmSonra onedayaöf diye site var. O sitedede AÖF ile ilgili her bölümün ve derslerinin altın konu özetleri var. Bu konu Özetleri pdf formatında fakat ücretli. Siteye üyelik açıp kredi kartıyla ödeme yapıp dosyayı bilgisayarına kaydediyorsun. Ders notları 10-15 tl gibi birşeydi sanırım. Bahsettiğin o tek dersin kitabını bulamazsan oradan falan özetde satın alabilirsin.
Çıkmış sınav sorularıda, soru bankalarıda var.Peki bu nahsettigin sitede cikmis sorular varmi canm
Ay ne guzel bende calisiyorum suan. Biliyirsunuz 24 25 kasimda sinavlar var. Cok calismama ragmen unute sonundaki deneme sinavlarinda basarisiz oldugun vok oluyor. Umarim bu donem ff olmadan her dersten geceriz.kamu yonetımı okudum ve bıtırdım sadece kıtaplara ve çıkmış sorulara çalışın bayanalr rahatlıkla gecersınız.o bıttıkten sonra ilhıyata başladım kıtaplara ve çıkmış sorulara çalıştım ılk donemde sorunsuz geçti çok şükür..kolay gelsin sızlere
bende sosyal politika ve iktisada giriş çalıştım:)Benim de cumartesi oglen 2 ders
Pazar sabah 2
Pazar oglen 3 ders var
Basarilar dilerim. 2 cocuga ragmen sıkı calistim ingilzce hariç :)
Aynen bende cikmis soru caliscam ingilizceden.bende sosyal politika ve iktisada giriş çalıştım:)
sosyal bilimler ve devlet bütçesini çalışacagim çikmiş sorulardan.
çikmiş sorulardan bide sorulardan öğrenelim var :)Aynen bende cikmis soru caliscam ingilizceden.
Butun derslerimin ilk 4 unitesini calisio bitirmis olmama ragmen unite sonundaki deneme sinavlkarinda basarisiz oluyorum kafayi yicem.
Bu arada burada bilgilendirelim arkadaslar birbirimizi sonuclar aciklaninca ve sinav sonrasi nasil geçtiğini :)
Sorulardan ogrenelim dediginiz soru kitapçığımi yoksa internet uzerinden bir sitemi :)çikmiş sorulardan bide sorulardan öğrenelim var :)
oradan bak derim çikiyor.:)