AÖF Kamu Yönetimi Okuyanların/ Mezun Olanların Paylaşım Alanı

Merhaba. Ben sınava son 4-5 gün kala çalışmaya başlayabildim. Haliyle'de 2-3 derse çalışmaya zamanım kalmadı. Yinede o dersleri yardımcı kaynaktan bir defa okuyarak ve çıkmış sınav sorularına bakarak sınava girdim ama yeterli olmadı. Büyük ihtimalde bu 3 dersim zayıf gelecek. Genel olarak benimde iyi geçtiğini söyleyemem canım, vasat diyebilirim.

Hmmm baya kazık soruları sormuslar bu dönem . Bu sinavdan onu anladim.
Cunku ben hem murat yayinlari uniteleri hem cikmis sorulari calistim ama varya oyle boyle zor degil yani. Ne bilim. Maddi manevi zor insallah gecmisizdir

Hmmm baya kazık soruları sormuslar bu dönem . Bu sinavdan onu anladim.
Cunku ben hem murat yayinlari uniteleri hem cikmis sorulari calistim ama varya oyle boyle zor degil yani. Ne bilim. Maddi manevi zor insallah gecmisizdir
İnsallah. Ama eski yıllarda ki gibi sınavlar kolay olmuyor. Geçmiş yıllardan sorulmuş sınav sorusu bile artık pek çıkmıyor.

Bence yine de öyle kendini çok kasma. Elinde sonunda bir şekilde mezun olunur. Bu sene olmazsa diğer sene, diğer sene olmazsa, öbür sene yani bir şekilde illa ki biter. Yok ben bir an önce bitireyim mezun olayım dersen ise o zaman günlük 1-2 saatini ayırarak çalışır rahatlıkla derslerden başarılı olup mezun olursun.

Ya ben gunde en az 2 saat calisiyorum. Ama vizelerde aldigim notlar oldukca dusuk. Nerde yanlis yapıyorum bilmiyorum bu sefer hem vikmos çıkmış sorulara hemde unit ozlerlerine caliscam. Sinava cok az kaldi

Tel uygulaması olarak aöf plus çıkmış sorular indirdim sınava bir hafta kala çözüyorum 60-70 civarı notlarla geçiyorum. Bu uygulamadan çözerek adalet bitirdim. Alttan ders bırakmadan kamu yönetimi 4. Sınıfa kadar geldim bu vizelerde de yine iyi notlar aldım. Umarım mezun olurum üstelik 2 yaşında bir oğlum var kendim bakıyorum yemek, temizlik falan derken telefonda tüm çıkmış sorular kolay oluyor çalışmak. Ben bir senedir kadınlar klubüne girmemiştim konuyu tesadüf görünce belki faydam olur diye yazmak istedim. Bu arada adalet okurken murat yayınlarından çalışırdım onca emeğe düşük not alırdım. Ne varsa çıkmış sorularda var kitap çalışmaktan daha pratik ve daha çabuk ders geçersiniz.

Yaaaa bende murat yayinlari çalıyorum hatta yalayip yutuyorum
Offf surda 1 hafta kaldi
Nasil yapiyim
2 çocuğum var buyuk olan çok hasta atesi dusmuyor onunla ilgilenmekten ders calismaya halim kalmıyor
Tabiki once kizim iyi olsun gerisi hic onemli degil
Ama o kadar kayit yenileme yaptım kitaplar aldim para vs harcadım
Gecmek istiyorum

Simdi o uygulamayi bende indiriyim hemen bu aksamdan calismaya başlıyım

Sen nasil yaptin canim benim
Son 2 senenin cikmis sorularina mi çalıştın

Ha birde suan yuklerken gordum de aof lite var bide o nedir

Ha birde suan yuklerken gordum de aof lite var bide o nedir
Çocuk uyuyunca çalışıyorum sadece çıkmış soruları bida bida çözüyorum ve sınava girince göreceksin ki benzerleri çıkıyor. Aöf nin kendi uygulamalarıda var en çok dediğimi beğendim bir tek ondan çalışıyorum yani evet 100 aldırmıyor ama enazından 65-70 geçiyorum. Murat yayınlarına çalışırdım eskiden kafam karman çorman olurdu çok zor gelirdi herşey. Çok az bir vakit kaldı çıkmış soruları 2013 den başlayarak vize-final çöz derim ben. Faydasını göreceğine eminim.

Aöf çıkmış sorular, aöf plus ikisini yazınca da çıkıyor dediğim uygulama resim olarakda kep resmi var.

Aöf çıkmış sorular, aöf plus ikisini yazınca da çıkıyor dediğim uygulama resim olarakda kep resmi var.
Sagol ya :) yukledigimden beridir ordan calisiyorum. Cok az kaldi insallah iyi sonuclar aliriz

Rica ederim inşallah mezun oluruz sınav sonrası yine yaz inan bana bundan sonra hiç yardımcı kitap almicaksın
Insallah. Son 2 haftami calismaya verecektim ama hastalıklarla igrastim hem cocuklar hem kendim. Hala toparlanamadim ama yine de calismayi birakmicam.

Evet sinav sonrasi yine yazisalim burdan

Bu arada vizeler nasil gecri senin yine aof plus tan mi calismistin

Evet hep ordan çalışıyorum 60-65-70 bu aralıklarda geldi vizelerim sadece maliye politikası gerçekten ısrarla beynime girmiyor Çocuğa bir kaç gün bakacak kimsen var mı birkaç gün uzun uzun çalışsan süper olur. Ben annemi çağırdım baksın diye. Yazık oğlum kapının önünde ağlıyor anne anne diye valla almıyorum odaya çalıştırtmaz

Ayy ne guzel benim burda kimsem yok. Esim ise gidiyor kizima ve ogluma ben bakiyorum.
Calisabildigim kadar caliscam bakalim
Anneye yakin.oturmak cok guzel bisey olsa gerek :) benin ailem.istanbulda ben izmir

Ayy ne guzel benim burda kimsem yok. Esim ise gidiyor kizima ve ogluma ben bakiyorum.
Calisabildigim kadar caliscam bakalim
Anneye yakin.oturmak cok guzel bisey olsa gerek :) benin ailem.istanbulda ben izmir
Yakın oturmuyoruz sınav için valizlerini alıp geldi sağolsun :))) Kaçıncı sınıftaydın? Bu dönem kaç dersin var

Yakın oturmuyoruz sınav için valizlerini alıp geldi sağolsun :))) Kaçıncı sınıftaydın? Bu dönem kaç dersin var
Oo iyiymiş benim annem gelmez ki. :) ayda 1 yilda 2 gelirler.

7 dersim var

2.sınıftayım

Sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…