- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
-
- Konu Sahibi Purposeless
Bizden baska kimse yok galiba ozge hanim insalah iyi gelir, bizim daha vizeler bile aciklanmadi 6 7 subatta finall
Sonuclariniz açıklandı galiba.Bn daha gecen hafta sinu girdim sinava Paris'te sinav zordu bakalim artik sizin notlar nasil
Evt bu gum aciklandi genel olarak idare edilebilir pazarlama 85 psikoloji 60 iktisad 65 teknoloji 70 iletisim 85 işletme 90 fransizcamda 45 , sizin notlarinizda masallah insalh dahada iyi olurSonuclariniz açıklandı galiba.
Tebrik ederim ozge hanim darisi.finallereFinallerin aciklanmasina daha bayaa var arkdslar. Sinavdan 15 gun snra notlar aciklaniyor. Paylastgm notlarim vizelerinkiydi.
Tebrik ederim ozge hanim darisi.finallere
insalah vizelerdende iyi olur calisckzamsn bulabilyosaniz cok iyi gelcek hafta finallerden sonra bi hafta tatil yapip hemen baslamayi düşünüyorum bndeTesekkur ederim insallah bakalm biraz zordu finaller ama sonuclar aciklaninca gorucez artik
Batı Avrupa vize sonuçları açıklandı :) bizimkiler değil.Finallerin aciklanmasina daha bayaa var arkdslar. Sinavdan 15 gun snra notlar aciklaniyor. Paylastgm notlarim vizelerinkiydi.
Harf notların nasıl iyimi. Dönem ortalaması vsKizlar sonuclar aciklandiiii. Allaha sukur bnm hepsi cok iyi. Basarili :) umarim sizinde oyledir
Harf notların nasıl iyimi. Dönem ortalaması vs
İnşallah bizimkilerde aciklanir artik :) yardimci kitap almayi düşünüy musunuzyada kullandiginiz kitap var mi
Bizimkiler 19 günde açıklandı.İnşallah bizimkilerde aciklanir artik :) yardimci kitap almayi düşünüy musunuzyada kullandiginiz kitap var mi
Sizin nasil notlarinizBizimkiler 19 günde açıklandı.
ne kadar iyims notlariniz maşallah vizelerde benimde iyiydi ama yabanci dilden.korkuyorumOZGEGURUmurast: 45161009 .!.:Iyi cnm hepsi Allaha şukur. Aa , ba, bc var
En dusuk notum bc yani.
Bende ilk donrm murati kullandim amasu an internet satisi olmadigi icin ulaşamıyorum bahar donrmi piyasada mi bilginiz var mi ? Sizinkiler 19 gun surduyse biz yandik artikBizimkiler 19 günde açıklandı.
Ben sağlık sorunumdan ötürü final sınavına giremedim sınavdan 1 gün önce çok kötü hastalandim yerimden kalkacak halim yoktu ev halkida sınava yollamadi hasta olduğum icin zaten uzak yerdeydi gidemedim.Sizin nasil notlariniz