Aöf HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ

Ne güzel en azından sonucalri ogrendiniz ona gore calistoniz insalah onlarida gecersiniz cevap anahtarina gore bnimde franszca ve Teknoloji dusuk biraz ama not olarak gormeden insan guvenemiyo yinede

Bizden baska kimse yok galiba ozge hanim insalah iyi gelir, bizim daha vizeler bile aciklanmadi 6 7 subatta finall

Aynen canim bi tek biz takipteyiz :) finaller bayaa bi zordu. Umarim sizin oyle olmaz guzel gecer cnm.Ilk sinavlarda eh iste iyi sayilirdi. Ilk sinav notlarimi paylaşıorm..

Vizeler bu sekilde. Finaller nasil gelecek bakalmm

Eklentiler

• 2016-01-28 18.54.20.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 61
Finallerin aciklanmasina daha bayaa var arkdslar. Sinavdan 15 gun snra notlar aciklaniyor. Paylastgm notlarim vizelerinkiydi.

Sonuclariniz açıklandı galiba.
Evt bu gum aciklandi genel olarak idare edilebilir pazarlama 85 psikoloji 60 iktisad 65 teknoloji 70 iletisim 85 işletme 90 fransizcamda 45 , sizin notlarinizda masallah insalh dahada iyi olur

Tesekkur ederim insallah bakalm biraz zordu finaller ama sonuclar aciklaninca gorucez artik
insalah vizelerdende iyi olur calisckzamsn bulabilyosaniz cok iyi gelcek hafta finallerden sonra bi hafta tatil yapip hemen baslamayi düşünüyorum bnde

İnşallah bizimkilerde aciklanir artik :) yardimci kitap almayi düşünüy musunuzyada kullandiginiz kitap var mi

OZGEGURUmurast: 45161009 .!.:
Iyi cnm hepsi Allaha şukur. Aa , ba, bc var
En dusuk notum bc yani.
ne kadar iyims notlariniz maşallah vizelerde benimde iyiydi ama yabanci dilden.korkuyorum

Sizin nasil notlariniz
Ben sağlık sorunumdan ötürü final sınavına giremedim sınavdan 1 gün önce çok kötü hastalandim yerimden kalkacak halim yoktu ev halkida sınava yollamadi hasta olduğum icin zaten uzak yerdeydi gidemedim.
O yüzden hepsi 0 düştü güz dönemi kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…