- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
-
- Konu Sahibi Purposeless
Gecmid olsun iyi kotu girseydiniz keske O dan iyi olurdu neyse bahar donemi inşallah daha iyi olurBen sağlık sorunumdan ödönemi. final sınavına giremedim sınavdan 1 gün önce çok kötü hastalandim yerimden kalkacak halim yoktu ev halkida sınava yollamadi hasta olduğum icin zaten uzak yerdeydi gidemedim.
O yüzden hepsi 0 düştü güz dönemi kaldım.
Tesekkur ederim.Yerimden kalkamiyordum ki nasıl gideyim hem okul çok uzaktı.Gecmid olsun iyi kotu girseydiniz keske O dan iyi olurdu neyse bahar donemi inşallah daha iyi olur
Saglikli olunda tekrar calisir girersiniz gelcek yil tekrar cok gecmis olsun iyisinizdir artik inşallah[/QUOTE]"bulca, post: 45169930, member: 124816"]Tesekkur ederim.Yerimden kalkamiyordum ki nasıl gideyim hem okul çok uzaktı.
Teşekkür ederim öğün ku kadar yok ama şimdide hafif bir grip oldum evde birisi olursa herkes oluyor maalesef.[/QUOTE]bulca .!.:Saglikli olunda tekrar calisir girersiniz gelcek yil tekrar cok gecmis olsun iyisinizdir artik inşallah
bildigime gore bu donem kaldig imiz dersleri 3.donemde veriyoruzArkadaşlar ben ilk kez ocakta sınava girdim 3 dersi geçemedim. Şimdi kayıt yenileyeceğim. Ders sil ekle olayı var deniliyor ama seçemiyorum. Bana biri bilgi verebilirmi acaba
Arkadaşlar ben ilk kez ocakta sınava girdim 3 dersi geçemedim. Şimdi kayıt yenileyeceğim. Ders sil ekle olayı var deniliyor ama seçemiyorum. Bana biri bilgi verebilirmi acaba
Nasılsıniz arkadaşlar ? Kitaplara ulasip baslayananiz var mi
Kolay gelsin canim vaktin varsa calis bencede her dönem dahada başkabenimde su an is saatlerim uzadigi icin calisamuyorumValla ben daha dun basladim genel uygarlik tarihinden. Bu donem cok koyverdim cok acil deli gbi calismam gerek ama niye bu kdr saldim blmiorm. Ilk donem hepsinden gectim diye gereksiz bi gevseklik oldu galba bndesinavada az kaldi ooff
Sorular nasildi cok mu ezberdi? Hala konularin yarisina bile gelemedim
İnşallah sonuçlar iyi olur canim :) bnde ilk uygarliktan baslaamistim calismaya 2uniteden sonra biraktim unuturum diye zamanda azalinca insan neyi çalışsın sasiriyo mayis sonu sinavlarimiz ama daha kitaplar bile ordada yok