Aöf HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ

Gecmid olsun iyi kotu girseydiniz keske O dan iyi olurdu neyse bahar donemi inşallah daha iyi olur

"bulca, post: 45169930, member: 124816"]Tesekkur ederim.Yerimden kalkamiyordum ki nasıl gideyim hem okul çok uzaktı.[/QUOTE]
Saglikli olunda tekrar calisir girersiniz gelcek yil tekrar cok gecmis olsun iyisinizdir artik inşallah

"bulca, post: 45169930, member: 124816"]Tesekkur ederim.Yerimden kalkamiyordum ki nasıl gideyim hem okul çok uzaktı.
Saglikli olunda tekrar calisir girersiniz gelcek yil tekrar cok gecmis olsun iyisinizdir artik inşallah[/QUOTE]
Teşekkür ederim öğün ku kadar yok ama şimdide hafif bir grip oldum evde birisi olursa herkes oluyor maalesef.

bulca .!.:
Saglikli olunda tekrar calisir girersiniz gelcek yil tekrar cok gecmis olsun iyisinizdir artik inşallah
Teşekkür ederim öğün ku kadar yok ama şimdide hafif bir grip oldum evde birisi olursa herkes oluyor maalesef.[/QUOTE]
Aynen bulca biz dikkat edelim yinede kendimize calismayabaslamakicin kitap arıyorum

meraba kızlar baya oldu ama bende hepsinden geçtim bakalım bahar dönemi napıcam ben egem yayınlarından çalışıyorum tavsiye ederim

Arkadaşlar ben ilk kez ocakta sınava girdim 3 dersi geçemedim. Şimdi kayıt yenileyeceğim. Ders sil ekle olayı var deniliyor ama seçemiyorum. Bana biri bilgi verebilirmi acaba

Arkadaşlar ben ilk kez ocakta sınava girdim 3 dersi geçemedim. Şimdi kayıt yenileyeceğim. Ders sil ekle olayı var deniliyor ama seçemiyorum. Bana biri bilgi verebilirmi acaba
bildigime gore bu donem kaldig imiz dersleri 3.donemde veriyoruz

Bu sene yeni ögrenci olduysan yani kaydin 2015-2016 kaydiysa ders ekle veya sil yapamazsin. Aöf nin verdigi bilgiyi kopyalayip yapistiriyorum cnm.

2015-2016 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir.

Nasılsıniz arkadaşlar ? Kitaplara ulasip baslayananiz var mi

Valla ben daha dun basladim genel uygarlik tarihinden. Bu donem cok koyverdim cok acil deli gbi calismam gerek ama niye bu kdr saldim blmiorm. Ilk donem hepsinden gectim diye gereksiz bi gevseklik oldu galba bnde sinavada az kaldi ooff

Valla ben daha dun basladim genel uygarlik tarihinden. Bu donem cok koyverdim cok acil deli gbi calismam gerek ama niye bu kdr saldim blmiorm. Ilk donem hepsinden gectim diye gereksiz bi gevseklik oldu galba bnde sinavada az kaldi ooff
Kolay gelsin canim vaktin varsa calis bencede her dönem dahada başkabenimde su an is saatlerim uzadigi icin calisamuyorum

Veee sinava cooook az kaldi.
Calismaktan beynim corba oldu kizlar yaa. Son zamana birakinca boyle oluyor iste :/ insallah iyi gecer sinavlarimiz.

Kizlar bgn msj geldi onur belgesi almisim gecen donem notlarim iyi diye. Aof buroya gdip onur belgemi aldim. Insallah bu donemde okdr iyi olur :)

[E="OZGEGURUR, post: 46062965, member: 384572"]Kizlar bgn msj geldi onur belgesi almisim gecen donem notlarim iyi diye. Aof buroya gdip onur belgemi aldim. Insallah bu donemde okdr iyi olur :)[/QUOTE]
Tebrikler ozge hanim ilk donemin belgesi banafa ulasti inşallahikinci donemde iyi olur hic umudum olmasada

Sorular nasildi cok mu ezberdi? Hala konularin yarisina bile gelemedim

Belge icin tebrikler tatlim. Bu donemde nasip olur insallah hepimize :) sorulara gelinceee Genel uygarlik tarihine deliii gbi calistim ne var ne yok ezberledim. Ama cok alakasiz sorularla karsilastm malesef. Iyiydi ama kesin cikar dedklerm ckmadi. Digerleride guzeldi bakalm sonuclar aciklaninca gorcez artik. Butunlesik pazarlama ve marka yonetiminden korkuodum ama onlarda bayaa iyi gecti. Sizin ne zaman sinav

İnşallah sonuçlar iyi olur canim :) bnde ilk uygarliktan baslaamistim calismaya 2uniteden sonra biraktim unuturum diye zamanda azalinca insan neyi çalışsın sasiriyo mayis sonu sinavlarimiz ama daha kitaplar bile ordada yok

İnşallah sonuçlar iyi olur canim :) bnde ilk uygarliktan baslaamistim calismaya 2uniteden sonra biraktim unuturum diye zamanda azalinca insan neyi çalışsın sasiriyo mayis sonu sinavlarimiz ama daha kitaplar bile ordada yok

A aa niye kii. E az da kalmis sinava. Kitaplariniz neden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…