Aöf HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ

Merhaba, bende halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü kazandım. Hepimiz için hayırlı olsun. İzleyeceğimiz yollar neler arkadaşlar bilen var mı? 28 temmuz 5 ağustos 2015tarihleri arasında e devlet kapısından elektronik kayıt yaptırabilirsiniz yazıyor bu ne demek?

Sonuç açıklandı halkla ilişkiler kazandım böyle bi açıklama var ne demek istediğini anlamadım

Eklentiler

• 2015-07-28 10.01.27.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 114
Meraba arjadaslar bende bu yil aof halkla ilişkiler kazandim ama bati avrupa programındn derslere nasıl calismayi dusunuyoshnuz ek kitap filan ?

Meraba arjadaslar bende bu yil aof halkla ilişkiler kazandim ama bati avrupa programındn derslere nasıl calismayi dusunuyoshnuz ek kitap filan ?

Tebrik ederm cnm hayirlisi olsun hepimiz icin :) ve de topige hosgeldin.
Bende hic blmiorm ek kitap fln napicaz. Bilen biri yardmci olur insllah

Hosbulduk canim :) bnde bilmiyorum ama internette baktigima göre murat yayinevi iyi yorumlari vardi bzisda sadece okul kitapları yazmis bakalim artik

Arkadaşlar kayıt yaptırdınızmı? Ben henüz yaptırmadım internetten yapacağım . Ücret konusunda bilginiz varmı kayıt ücreti ne kadar?

bende geldim bugün kayıt yaptırdım inş. güzelce okuruz kitaplarımıda aldım ama murat yayınları alıcakmısınz siz ?

bende geldim bugün kayıt yaptırdım inş. güzelce okuruz kitaplarımıda aldım ama murat yayınları alıcakmısınz siz ?

Hadi bakalmm hayirlisi olsun canim. Kayit olmak icin internetten kayit yaptrp ciktisini alip snra parayi yatirip aöf burosuna gtmek gerekio dediler. O sekildemi yaptin snde cnm. Bnde yarin kayit olcm

evet önce internetten kayıt yaptırdım internet çıktısı aldım internet çıktısında gerekli belgeler die bi yer var eğer orda diploma aslını gerekiyor yazıyorsa götür bende diploma aslı gerekmiyordu götürmedim fotograf gerekli diolar ama bende interntte ösymden otomatik olarak aldığı foto vardı başka foto vermedim oarayı yatırmadan gitme zaten kimliğini al git parayı yatırdığın sisteme otomatik düşüyor oraya gidince kayıt yapıolar

Ben yurtdisindan yaptim kaydımi herseyi göndermiştim ama evli oldugum icin soyidim tutmadi gin dan aile cuzdani onayını istediler eger evliyseniz onlar istemeden hemen gönderin isterseniz

Bnde son 6ayda cekilmis foto 4tane istiolar die bliodum. Eski siyah sacli fotom var kabul etmezler die dün gttm dip boyami yaptrdm ordan kostur kostur foto cekindim falan. Elimde patladi 12 foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…