- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 33
-
- Konu Sahibi Purposeless
Sonuç açıklandı halkla ilişkiler kazandım böyle bi açıklama var ne demek istediğini anlamadım
Web sitesi uzerinden uniye kayit olmak yani cnm. Zorunlu degil ama isteyen o sekildede kaydini yaptirabiliyor.
Rica ederm cnm. birbirimize yardimci oluruz burdan dersler icin falan :)Sağol bilgi için
Çok iyi olur artık buralıyız diyebilirizRica ederm cnm. birbirimize yardimci oluruz burdan dersler icin falan :)
Meraba arjadaslar bende bu yil aof halkla ilişkiler kazandim ama bati avrupa programındn derslere nasıl calismayi dusunuyoshnuz ek kitap filan ?
Arkadaşlar kayıt yaptırdınızmı? Ben henüz yaptırmadım internetten yapacağım . Ücret konusunda bilginiz varmı kayıt ücreti ne kadar?
205 tl imiş arkadaşlar öğrendim
bende geldim bugün kayıt yaptırdım inş. güzelce okuruz kitaplarımıda aldım ama murat yayınları alıcakmısınz siz ?
evet önce internetten kayıt yaptırdım internet çıktısı aldım internet çıktısında gerekli belgeler die bi yer var eğer orda diploma aslını gerekiyor yazıyorsa götür bende diploma aslı gerekmiyordu götürmedim fotograf gerekli diolar ama bende interntte ösymden otomatik olarak aldığı foto vardı başka foto vermedim oarayı yatırmadan gitme zaten kimliğini al git parayı yatırdığın sisteme otomatik düşüyor oraya gidince kayıt yapıolar