- 3 Temmuz 2013
- 656
- 873
-
- Konu Sahibi Purposeless
Bnde son 6ayda cekilmis foto 4tane istiolar die bliodum. Eski siyah sacli fotom var kabul etmezler die dün gttm dip boyami yaptrdm ordan kostur kostur foto cekindim falan. Elimde patladi 12 foto
Ben de geçen sene kayıt oldum işletme.Bnde son 6ayda cekilmis foto 4tane istiolar die bliodum. Eski siyah sacli fotom var kabul etmezler die dün gttm dip boyami yaptrdm ordan kostur kostur foto cekindim falan. Elimde patladi 12 foto
Ben de geçen sene kayıt oldum işletme.
Ben de yeni kayit olunca resim vb cektirdim almadılar aynen benim de elimde kaldı.aman dursun lazım olur dedim.
Diploma aslı yaziyorlardi onu almadılar fotokobi aldılar dekont bile almadılar.
Bu yıl diploma fotokopisi de almamislar dogrumu.
Ne kadar güzel şimdiden kitaplarinizi almissiniz bize kasimdan itibaren gonderilcek, Hayır yabanci dilin sadece birinden sorumluyuz diye biliyorum
Arkadaşlar halkla ilişkiler bölümü kazandım (anadolu üniv) bana ingilizce, temel bilgi teknolojileri, genel işletme, pazarlama yönetimi, psikoloji, iletşim bilgisi , iktisata giriş kitaplarını verdiler.. eksiğim varmı ? olması geereken tüm kitaplar bunlar mı? almanca ve fransızca şart mı?
Ben ara ara calismaya çalışıyorum fakat calistigim icin zor oluyo inşallah sinava kadr uniteler biter
Valla bende ara ara calisiom cnm. Iktisada giris , genel isletme , temel bilgi teknolojileri hepsinden 1er unite bitirdim. Digerlerine baslamadim daha. Napcaz bakalm sinavda :/
Öğrenci kimlik kartınızı aldınızmı arkadaşlar? Ben henüz almadım. Sınav günü büroya gidip alabilirmiyim yoksa geçmi olur?
Pazartesi gideyim o zaman. Haklısın riske atmaya gerek yokBence hic tehlikeye atma cnm yaa git al bi an once. Ben alali 1 ay oldu. Gidince hemen veriolar ztn ypck bir islem yok ama sen yinede son ana birakma.