Aöf HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ

Arkadaslar sinavw girdiniz mi nasildi ? Bn yurtdisinda olduğum için ocakta sinavlar

Girdim canım gayet iyiydi benim. Cok fazla calismamistim son gunler youtube dan konu anlatimlari izledm bol bol sorular cozdum. Iyi gecti yani. Cok zor degildi. Ama sonuclar aciklaninca gorcez tabi :)

Girdim canım gayet iyiydi benim. Cok fazla calismamistim son gunler youtube dan konu anlatimlari izledm bol bol sorular cozdum. Iyi gecti yani. Cok zor degildi. Ama sonuclar aciklaninca gorcez tabi :)

Hmm anladim canim inşallah iyi gelir bnde indirdim soruları calismak icin calistigim icinnfazla vaktim olmuto hayirlisi artik :)

Bnde caliairken iktisad ve psikolojide baya zorlanıyorum , yardimci kitap kullandiniz mi

Canim ben yardimci kitap olarak bunlari aldim ama sinavdan sonra aldim malesef. En azindan ilk sinavlar kotuyse ikincisinde iyi calisip duzeltirim mantigindayim artik. Tavsiye ederim murat yayinlarini aöf yardimci kitap olrk en iyisi diyorlar ztn

Eklentiler

• 2015-12-17 18.35.58.jpg
    2015-12-17 18.35.58.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 44
Canim ben yardimci kitap olarak bunlari aldim ama sinavdan sonra aldim malesef. En azindan ilk sinavlar kotuyse ikincisinde iyi calisip duzeltirim mantigindayim artik. Tavsiye ederim murat yayinlarini aöf yardimci kitap olrk en iyisi diyorlar ztn

Bende muratin yardimci kitabini almistim iyikide almışım kitaplar gelene kadar burdan calistim bn kitaplarimi alali daha biray anca olmuştur

Son 3 yilin cikmis sorulari kitabini al cnm. Fotodaki kucuk olan kitap. Surekli soru cozmek daha faydali oluyor. Umarim kalmadan geceriz yaaa :KK43:

Konulari bitiremedimki soru coziyim ama yardimci kitaptaki iktisat sorulariyla cikanlarin.hic ilgisi yok kitaptakiler daha zor geldi bana

benim vizelerim iyiydi 6 ders alıorum 1.yarıyıl hepsindn geçtim ama finalde psikoloji ve ing. beni zorladı bekliyorm sonuçları ..

X