aof bütleri gelmek üzere

arkadaşlar bu gecmişte sorulan sınav sorularının açıköğretımin sitesinden nasıl çıktı alıcaz alamaz mıyız ben yapamadım öle bilg basında soruları nasıl çalışıcam ki

Bu sefer gelsin yoksa kafayı yicem yaz yaz göndere tıkla giriş yap desin töbee laelaelaelaelae
Aöf sitesine girince e öğrenme portalında sınav sorularını tıkladınız e kitap var ordan her hangi birini açtınız normalde böyle çalışmak gerekiyo dimi ama beni bilgisayar bozar çıktı isterim arkadaş diyorsanız ki kasanın sesinden genelde kafayı bulan yarım saatte bir kalkmak zorunda olan ben bu gruba giriyorum sırnaşık şey
E-kitaplardan çıktısını almak istediğinizi açın bulunduğunuz explorer penceresinde araçlar-internet seçenekleri-temporary internet files-ayarlar-dosya görüntüle seçin baya uzun bir liste çıkar büyük ihtimalle :1shok:
Listenin sonuna gelin ekitaptan sonra açtığınız swf uzantılı dosyayı sağ tıklayıp kopyalayın masaüstünde yeni bir klasör oluşturup içine yapıştırın
Çıktı alıcağınız dosya tam olarak bu yerimseniben açılması için flash player yüklü olması gerek kolay gelsin a.s.

Gelelim bütünlemeler yaklaştı kısmına maliyet muhasebesi iş ve sosyal güvenlik ömür törpüsü seneye bırakmaya karar verdim bendeki bu rahatlık yokmu zaten -tatlicadiarzu-

Son olarak sınav yeri gelen varmı acep ? :1rolleyes:

bende iktisat 3. sınıftayım ve finallere ananem vefat ettiği için giremedim. şimdi düşünün kaç ders var ya offf offff düşünmek bile istemiyorummm :1no2:
ben genelde google araç çubuğuna açıköğretim çıkmış sorular falan yazarım çıkan sitelerden birinden döküm alıp sadece onlara çalışırım.
uluslararsı iktisattan vizede 72 aldım düşünün artık. çıkan sorulara çalışmak en iyisi bence de :1rolleyes:

ya arkadaşalr ben geçen yıl kayıt yenileyememiştim.. Şu an öğrenciliğim donuk ... Kayıt yenilemeler ne zaman yapılacak haberiniz var mı?

ya arkadaşalr ben geçen yıl kayıt yenileyememiştim.. Şu an öğrenciliğim donuk ... Kayıt yenilemeler ne zaman yapılacak haberiniz var mı?

2008-2009 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
20 Ekim 2008 - 28 Ekim 2008
30 Ekim 2008 – 31 Ekim 2008

2008-2009 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
24 Kasım 2008 - 22 Aralık 2008
23 Aralık 2008 – 26 Aralık 2008

Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme Kılavuzlarında, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusunda, http://www.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilmekte ve duyurulmaktadır.

Böyle birşey buldum ama fisfisfis

Yeni yerleştirmelerle birlikte yada 1 hafta sonra oluyo diye biliyorum geçen sene 19 kasım 18 aralıktaydı yani daha var a.s

elam hanımlar burdan size hep felaket tellalcılığı yapıyorum ama sınavlara tam bir ay kaldı tabi bütlere kalanlar için.
yıllardır veremediğim iktisat dersini bütte nasıl vericeğim hakkında bilgisi olna varsa benimle paylaşsın çok az kaldı
s

ÇALIŞALIM ARKADAŞLAR

selam aşk meleği arkadaşım :)ben geçen yıl bebeğim olduğu halde dersaneye gittim.ankara da oturuyorum.sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama dersaneye gitmeni tavsiye ederim. ama gidemiyorum diyorsan internetteki geçmiş yıl soruları var ya e öğrenmedekiler.onları indir cevaplarıyla.emin ol geçeceksin.hepsini ezberle.sana geçme garantisi. (ezgi)

bu arada e-öğrenmedeki soruları indiremiyorum diyen varsa bana özelden msj atabilir.soruları çıktı falan alamıyosun çünkü kilitli sayfa.nasıl yapılacağını biliyorum.yardımcı olurum kızlar...

X