aöf bankacılık okuyanlar........

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 5 yıl aradan sonra ılk kezgırdım ve kazandımmm herseyın hayırlısı

Ben bu yıl mezun oldum Bankacılık ve Sigortacılıktan..Altyapısı olmayanlar için;1.sınıfta,İktisada Giriş ve Muhasebe..2.sınıfta ise İstatistik,Banka ve Sigorta Muhasebesi sorun olabilir.Yinede yapılamayacak gibi değil...

Kızlar ben 1.tercihte yerleştim büro yönetimne ama istemiyorum 2.tercih yapabılme şnsım vrmı açık öğretim bankacılk ıstyroummm lutfenn yardımm

bende aynı senin durumundaydm ilk olarak halkla ilişkiler tercih etmiştm ama dün tekrar tercih yaptım ve değiştirdim bölümümü bankacılık sectim
herkese hayırlı olsun vereliniortak

Bu yıl meslek liselerine kendi bölümlerini secme koşuluyla sınavsız acıkögretim hakkı dogdu.
Bu haktan hemen yararlanmak için gerekli işlemlerimi yaptım ve.
Ağustosa cok istedigim bankacılık ve sigortacılıga kyıt ettirme şansını yakaladım.

Ve bugün gidip kaydımı yaptırdım. Evden cıkmadan orkum endişem başlamıştı.
Çünkü neyi cok istesem olmaz üstüne üstelik sorun cıkardı karşıma.
Ama bugün öyle bir şey olmadı. Paşalar gittim yaptırdım kaydımı.
Yarım saat bile sürmedi. Kitaplarımı aldım cıkıyorum ordan bi beyfendi.
İrem hanım işlemleeini tamamladınız mı? dio. kırk yıllık ahbabız gibi zemuszemus

Öğleden önce işimi bitirdim. Birde carşı sefası yapıp evime geldim:dance::dance:

Darısı tüm arkaşdaşlara...
16 ekim son.. mazeretli tarih 20 ekim...

bende bu yıl ikinci sınıfa geçtim bankacılık ve sigortacılıkta hayırlısıyla inşallah bu yıl bitirim

gaasem derler nasıl kolay mı? zor mu?
gerci calışırsan her ders zor olmaktan cıkar da...
yinede bi kezde sana sormak istedim.

mrb bana yardımcı olurmusunuz lütfen ben bu sene bankacılık ve sigortacılık bölümüne kayıt olacağım AÖF den benim sorum şu ben LÜLEBURGAZ da oturuyorum büro olarak KIRKLARELİ agösteriyor fakat ben TEKİRDAĞ iastiyorum kayıtta tekirdağı tutan bir adres yazsam acaba bir sorun çıkarmı ileride lütfn yardımcı olun çok acil lütfennnnnn:tomato:

gaasem derler nasıl kolay mı? zor mu?
gerci calışırsan her ders zor olmaktan cıkar da...
yinede bi kezde sana sormak istedim.

bende matematik alt yapısı olmadığı için birtek matematikde zorlanıyorum canım bütünlemede verebilirsem geçicem inş diğer dersler çok fazla zorlamadı açıkcası evet çalışınca oluyor ama çalışmak gerekiyor çalışmadan tam olarak anlamadan geçmek çok zor Allah hakkımızda hayırlı olan ne ise onu versin...

canım istediğin yeri yazabilir istediğin yerdede sınava girebilirsin orda yazan sana en yakın A.Ö.F bürosudur onlar için fark etmez... adres değiştirmene gerek yok hem A.Ö.F büro seçmiyorsun ki her büroda işlem yaptırabiliyorsun sorun olmaz...

slm kızlar bende aöf bankacılık ve sigortacılık bölümünü kazandım dersler oldukça zor gibi görünüyor bende çok endişeleniyorum hepimiz için hayırlısı olsun kızlar biraz zorlamak lazımm

Başta zor gibi görünüyor,konulara hakim olunca aslında kolay..bir iki gün sıkı çalışmayla bile geçilebilecek sınavlar..

Ben 2.sınıftayım,dün 1 ünite bitirdim,basit ve anlaşılır..merak etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…