aöf bankacılık okuyanlar........

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ben tercih yaptım 2 yıllık bankacılık ve sigortacıkıl geldi aöf..ama nasıl kolaymı buarada kayıtlar nezman başlıo hiç bi bilgim yok

canım bilmiyorum ama ben lisans okuduğum için şimdi istedğim lisans ya da önlisans programına kayıt olabiliyorum ben de dış ticaret dşünüyorum ama kayıt tarihleri hakkında hiçbir fikrim yoksositososito
bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba...a.s.

ya arkdaşlar hiç mi fikriniz yok nezma kayıtlar

merhaba arkadaşlar.ben bankacılık sigortacılık bölümünden bu yıl eylül ayında mezun oluyorum inşallah.tek dersim kaldı bütünlemeye.o da bankacılık uygulamaları.onu da verirsem mezunum :) bölümümüz oldukça zor aslında.bir de evli iseniz ve de bebeğiniz varsa benimki gibi yaramaz işiniz daha da zor.ama bekarsanız çalışarak geçilecek dersler.ayrıca dersanelerde bölüm derslerinin hiç birisi verilmiyor.bunu belirteyim.bu da dezavantaj.inkilap tarihi ve istatistik veriliyor 2 sınıf derslerinden.1.sınıf dersleri zaten ortak diğer bölümlerle.ben 1.sınıfta 3 dersten dersneye gitmiştim.çok iyi notlarla geçmiştim.ama dersane olmadan oldukça zor geçmek.
sizlere de kolay gelsin. bankacılık kesinlikle çok doğru bir tercih....ayrıca sormak istediğiniz şeyler olursa mesaj yollayabilirsiniz arkadaşlar.yardımcı olurum elimden geldiği kadar...

bu arada mezun olduktan sonra bir dilekçeyle 3.sınıftan devam hakkımız var.işletme ya da iktisat bölümlerinin 4 yıllığına.ayrıca 2 üniversite mezunu olrak gözüküyosunuz bence çok güzelll :)ben devam etmeyi düşünüyorum umarım edebilirim yaramaz oğlumla :)

kız pufuduk özle mesajını açarmısın bu konuda konuşmam gerekiyo senle burdad konuşuruz da özelde daha hızlı görürsün sorularımnı diye aç diyorum..dersaneye gittinmi sen zor diyolar bu bölüme biraz bilgi verirmisin hiç kaldınmı??

bende bankacılık 2. sınıftayım ve inşallah bitirmek istiyorum aslında derslerin sadece ikisini geçebildim şimdi çalışıyorum bütte vermek istiyorum çok kolay bi bölüm değil aslında inşallah çalışır ve rahatlıkla geçersiniz

Yerleştirm sonucu bu bölümde okumaya hak kazandım..

Diğer kazanan arkadaşlarıda bekliyorum:teytey:

hemen cevab veriyorum kayıtlar sizin elinize forum filan gelicek bilgi amaçlı oradan bakabilirsiniz yada sonuçlara baktığınızda tarih yazar sanırım 23 eylül 20 ekim arasıydı ..
bankacılık bölümü zormu 1. sınıf kolay ama ikinci sınıf zor diyebilirim..ben okumuyorum yakın arkadaşım okudu murat ilkumut karacan test kitaplarını su gibi ezberledi ama nafile zaten 4 ders filan dershanelerde verilmiyor kendiniz konu olarak çalışmalısınız..arkadaşım kaldı bu sene yine tek dersten kaldı umarım siz başarırsınız

Teşekkür ederim evt kayıt tarihlerini biliyorum,benim korkularım var acaba yapabilecekmiyim diye..inşallah hepimiz başarırız...hep dua edicem..

Düzenli çalışılırsa yapılabilir,ben çok şanslıyım bu konuda,emekli bir banka müdürün ve yıllarca müfettişlik yapmış,uzman bir bankacı büyüğüm var,o şimdiden bana bazı şeyleri öğretmeye başladı bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..

canım tabikide düzenli çalışan herkes başarır ama bir uyarıda bulunayım benim arkadaşımın sevgilisi bankacıydı o bile ders çalıştırırken zorlandı :roflol: hayırlısı olsun :icecream:

mrb bende 2. sınıfa geçtim bu sene benim iki tane kızım var daha küçükler ona rağmen gece gündüz çalıştım geçtim isteyince oluyor başarılar

Kızlar ben 1.tercihte yerleştim büro yönetimne ama istemiyorum 2.tercih yapabılme şnsım vrmı açık öğretim bankacılk ıstyroummm lutfenn yardımm

Arkadaşlar Kayıtlar 31-7 eylül arası

yanlışınız yok dimi,bana gelen yerleştirme sonuçlarının altında kayıt tarihi 23/09-20/10/2009 bu şekilde yazıyor,siz nerden baktınız..?? sonra bir çok insan buraya bakarak hareket ediyor,doğru bilgi olmalı:))

bende bu bölümde okuyacağım araştırarak ve isteyerek yaptımm ayrıa benim elime henüz belge gelmedii((
umarım hepimiz içinn iyi olurr

slm arkadaşlar bende 4 yıl aradan sonra tekrar girdim öss ye.bu seferde bankacılık tercih ettim ve kazandım hihoyyythihoyyyt
hayırlısı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heyy bende bu bolumu bu yıl kazandım dersler cok zorgıbı rabbım hepımızın yardımcısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…