• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf adalet okuyanlar ve okuyacak olanlar

Slm arkadaşlar ben adalet bölümü 2. Sinifa gectim elimde MURAT yayınlarının 1. Sinif 2. Yariyil bahar dönemi yardimci kitabi var yarı fiyatina vermek istiyorum ilgilenenlere duyurulur teşekkür ederim.(keşke daha önce başkası da böyle yayinlasaydi da bende okadar para vermek zorunda kalmasaydim)

Slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum adalet bölümü 2. Sinif okuyorum ve bende murat yayinlarinin 1. Sınıf bahar dönemi yardimci kitabi var yeni yari fiyatina verilir ihtiyaci olan ve almak isteyenlere duyurmak istedim teşekkür ederim ilgilenenler cvp yazsın lütfen...
evet
Adalet 2. Sınıfım bende kızlar. Sadece murattan çalışıyorum hiç alttan dersim olmadı, aynı zamanda işe bile gidiyorum. Zor olan bir şey yok :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende murat yayinlari aliyorum ve kizim var 2,5 yasinda yardimci kitapsiz olmuyor ne kadar iyi calissanizda hic ummadigiz yerden soru geliyor

Slm kızlar eğer sizdede murat yayinlarinin 2. Sinif 2. Yarıyıl bahar dönemi yardımcı kitabı varsa ben almak istiyorum elinde olupta şuan kendisine lazım olmayan arkadaşlar vermek isterseniz fiyatını verip alabilirim teşekkür ederim...

20141231_125252.jpg Murat Yayınları Adalet bölümü yardimci kitabı 1.sinif 2. Yariyil bahar dönemi almak isteyelere yarı fiyatına verilir ihtiyaci olanlara ve ilginenlere duyrulur teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar. bugün sınava girdim yarınki derslerden de geçersem 1.sınıf 1.yarıyıl murat yayınlar kitabımı isteyene ücretsiz veririm. sınavlar nasıl geçti bu arada

3. dönemimde bitti kaldı 1 dönem daha.bu yıl kendime yardımcı kitap almadım bir yandan örgün öğretimde okuyorum ve adaleti 2. planda tutuyorum.

merhaba arkadaşlar. bugün sınava girdim yarınki derslerden de geçersem 1.sınıf 1.yarıyıl murat yayınlar kitabımı isteyene ücretsiz veririm. sınavlar nasıl geçti bu arada
ben artık atmasyon yapıyorum aklıma yatanı işaretliyorum, 3. dönemim bitti benim ortalama ile geçmişim yeter :)
senin nasıl?

Back