- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
Merhaba kızlar,
Ben de ikinci üniversite olarak AÖF adalet okuyorum. 1. sınıf 2. dönemdeyim. İlk kayıt olduğumda ben de yardımcı kaynak arayışına girdim, zaman darlığından bulamadım, yalnızca AÖF'ün kendi kitaplarından çalışarak vizelere girdim. Sınava girince iyi ki dedim yardımcı kitap almamışım. Yardımcı kitaplar hem zaman hem de para israfı. AÖF zaten hep kendi kitaplarına paralel sorular soruyor. Size tavsiyem çalışmayı son güne son haftaya bırakmayın. Mesela şimdi dönem başı kitaplarınızı alınca başlayın çalışmaya. Her gün 1-2 ünite okusanız günde en fazla 1-1,5 saatiniz alır. Son hafta tekrar ve kitaptaki soruları çözerek geçirirsiniz. Emin oldun ben sadece bu çalışma ile gayet güzel bir ortalama yaptım. Sizinle de paylaşmak istedim. Herkese kolay gelsin. İyi çalışmalar...
açıkcası kendi kitaplarından çalışmayı hiç düşünmedim.yıllar önce başka bir bölümü okurken kendi kitapları hiç işime yaramamıştı ve yardımcı kitap olarak murat yayınlarının iyi olduğunu öğrenmiştim.şimdi yine murat yayınlarının kitabından çalışıyorum tabi buna çalışmak denirse :)) kitap bana ben kitaba bakıyorum.bu yıl için yardımcı kitaplar aldım ama eğer 1. sınıfı geçebilirsem seneye en azından 1. dönem için kendi kitaplarından denerim.
Benim ki naçizane bir öneri, şimdiden başladıysanız zaten çalışmaya bence asla yardımcı kitaplarla zaman geçirmeyin, kendi kitapları çok anlaşılır ve faydalı idi benim için. Tabii herkesin farklıdır çalışma sistemi, inşallah geçersiniz siz de.
Adalet 2. Sınıfım bende kızlar. Sadece murattan çalışıyorum hiç alttan dersim olmadı, aynı zamanda işe bile gidiyorum. Zor olan bir şey yok :)
Canım, 1nci sınıf genel not ortalaman neydi?
2.50 canım. Ama ben sadece geçme derdindeyim memurluk düşünüyorum. :)
Canım 2.50 genel not ortalaman gayet iyiymiş. Ama Memurlukta torpil şart aslında. Yoksa sözlü mülakatta geçirmiyorlar. Yine de şans işte. Umarım herşey istediğin gibi olur :)
Tatlım ben kpss den en az 85 alıp adalet bakanlığına atanmak istiyorum:) onlarda torpil gerekmiyor:) çalışırsan başarırsın :) köprüde ayı, dayı yoktur cellat kazanırrabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.
aynen öyle canım. önlisans biraz daha kolay olur diye düşünüyorum. bu arada açık öğretimde belirlenen sınav yerleri açıklanmış :) canım sen istanbul'da mı gireceksin sınava?Önlisanstan giricem canım kolay değil tabii ama denemeden göremeyiz :)
bahar dönemi 1. sınav geçti ama açıkcası hep at.bir türlü ders çalışamadım.çalışasım gelmedi genel olarak mantık yürüttüm bakalım ne olacak.hepimiz için hayırlısı olsun.
Adalet bölümü hakkında olumsuz düşünenler çok fazla bende bu bölümü istiyordum ama bu bölümden mezun çok fazla ve ataması yok diye bunu okuma diyenler var ne yapacağını şaşırıyo insan hangi bölümü araştırsam hepsine öyle diyorlar. Siz ne düşünüyosunuz bu bölüm hakkında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?