Aöf adalet okuyanlar ve okuyacak olanlar

herseydahaiyiolacak

inanmakla başlar her şey....
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
1.587
1.477
198
Selamlar Aöf Adaleti seçtim ama iyi mi ettim bilmiyorum.Dersler epeyi zora benziyor.Bu bölümü seçmiş olanlar.Ders konuları hakkında bilgi ve öneriler paylaşmaya ne dersiniz?

bende bu sene yeni kayıt yaptırdım :) derslere baktım ama beni zorliyacak olan bir tek ingilizce sanırım

ingilizce de pek zorlanacağımı sanmıyorum.beni hukuk dersleri korkutuyor açıkcası.yardımcı kitap olarak aldığınız bir şey var mı? ben dershanelerden biri ile görüştüm ilk dönem için iki ,ikinci dönem için iki ders bir yıllık fiyat olarak 780 lira dedi.ders saati kısıtlaması yok dedi ama emin olamıyorum birde çalışmaya başlayınca bakalım ne kadar uyacak saatler bilmeden adım atamıyor ki insan.

bende dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama emin olamadım ki gitsem mi gitmesem mi yoksa kendim yapabilirmiyim çalışıp kararsız kaldım sanki açık öğretim yazdığıma pişman oldum gibi

bende dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama emin olamadım ki gitsem mi gitmesem mi yoksa kendim yapabilirmiyim çalışıp kararsız kaldım sanki açık öğretim yazdığıma pişman oldum gibi

açık öğretim okuması zaten zor birde zor bir bölüm seçmişiz hadi bize kolay gelsin.aslında ben ek kontenjandan örgün öğretimle birlikte açık öğretim okurum diye düşünüyordum.ama adalet bölümü kontenjanlı olduğu için ikinci bir seçeneğim olmayacakmış ((

yardımcı kitap olarak ne almak lazım acaba.aöf ün verdiği kitaplardan çalışmak işimizi daha da zorlaştıracak gibi

bende bitirdikten sonra hukuk fakültesine geçerim diye düşündüm ama baya bir zormuş. yardımcı kitap olarak murat yayınlarını önerdiler soru bankası sanırım soruların bir çoğu oradakilerle aynıymış. bir de hangi ünitelerden sorumluyuz acaba ben onları da bilmiyorum

girdik artık bu yola okuycaz :)) (İNŞALLAH) aöfün verdiği kitaplarda sınavlara göre bölmemişler yardımcı kitapta belki vardır.yada kitabın yarısına kadar çalışıcaz sonra dua edicez çalıştığımız yerden soru gelsin diye.bazı dersler için üniversiteye gidiliyormuş diye bir şey duydum.malum daktilo dersi falanda olması lazım birde staj olacak mı ki? ben İzmir'de yaşıyorum bu arada.

evet aynen öyle bakalım kaç senede bitircez okulu =)) bulunduğun yerdeki üniversiteye gidiyormuşsun o dersin hocalarını bulup söylüyormuşsun dersinize girebilir miyim diye ama hocaların çoğu izin vermiyormuş ya bir de staj yok diye biliyorum. bende mersinde yaşıyorum

staj olmadan nasıl olacak ki? yada daktilo-klavye dersi olmadan olmaz ki of ya hata mı ettim bu bölümü seçmekle.birde dikkatimi çeken bir şey AÖF Adalet 25000 kontenjanlı ama sanırım KK'de iki kişiyiz Adalet okuyacak olan :)))

bende adalet 2.sınıfım. 1. sınıfı güzel bir puanla bitirdim.alttan dersimde kalmadı çok şükür. yardımcı kitap arayan arkadaşlara sesleniyorum.aöf kitaplarımız çok değerli. sadece bu kitaplara çalışmak yeterli olur gibi geliyor bana. bide başka yayınların yardımcı kitapları bana göre pahalı. hatta içlerinde bikaç derste yok. konuya çalış özetleri oku. testleri çöz. bu kadar.testlerden çıkıyo genellikle.sınavlar yaklaşıyor bu arada herkese başarılar:)

Ben şuan 2nci sınıftayım. Alttan iki dersim var, inklap tarihi ve damga vergisi. inşallah bu sene mezun olurum :) bu arada on parmak klavye kullanımı çok önemli bizim bölüm için. istanbuldakiler için söylüyorum, ismek kurslarında "hızlı klavye kullanımı" bölümü var ücretsiz üstelik. Ben gidiyorum ve çokta yararlı buluyorum. Tavsiye ederim.

merhaba sınav hazırlığı nasıl gidiyor.ben ne zaman ders çalışmaya başlasam uykum geliyor.

Genel de herkeste vardır bu mevzu, tam ders çalışmaya başlayacakken tatlıca bir uyku gelir başa :) şöyle de bilimsel bir gerçek duymuştum ki ben; öğrenme yollarının en açık olduğu zaman, uyku ağırlığının üzerimize çöktüğü o an'larmış. Denedim % 100 çalışıyor. 1nci sınıf infaz hukukundan 97 almışlığım vardır benim, bu yöntemle.

ben de adalet birinci sınıfım canlar
daha iki kitap bitirdim, bu hafta uykusuz kalabilirim
herkese kolaylık diliyorum

merhaba kızlar 1.sınav geçti kendi adıma umutlu değilim.tabi yanlışlar doğruları götürmediği için boş bırakmadım en yakın düşündüğüm şıkları işaretledim.aslında zor değilmiş ama çalışmamanın yararını gördüm sorularda çok bocaladım bir çok soru bana eksik gibi geldi sanki ucu açık sorular vardı.ocak ayı için biraz çalışmak lazım bunu anladım.ama yine çalışırken uykum gelecek biliyorum.sınav sonuçları ne zaman açıklanacak biliyor musunuz?

birinci sınav sonuçları beklediğim gibi oldu yani başarısız.ikincisi içinde hazırlanmadım yanlış bir bölüm seçtiğimi düşünüyorum.yapamıyorum yapamayacağım dedikçe olmuyor farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…