- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
Selamlar Aöf Adaleti seçtim ama iyi mi ettim bilmiyorum.Dersler epeyi zora benziyor.Bu bölümü seçmiş olanlar.Ders konuları hakkında bilgi ve öneriler paylaşmaya ne dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu sene yeni kayıt yaptırdım :) derslere baktım ama beni zorliyacak olan bir tek ingilizce sanırım
ingilizce de pek zorlanacağımı sanmıyorum.beni hukuk dersleri korkutuyor açıkcası.yardımcı kitap olarak aldığınız bir şey var mı? ben dershanelerden biri ile görüştüm ilk dönem için iki ,ikinci dönem için iki ders bir yıllık fiyat olarak 780 lira dedi.ders saati kısıtlaması yok dedi ama emin olamıyorum birde çalışmaya başlayınca bakalım ne kadar uyacak saatler bilmeden adım atamıyor ki insan.
bende dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama emin olamadım ki gitsem mi gitmesem mi yoksa kendim yapabilirmiyim çalışıp kararsız kaldım sanki açık öğretim yazdığıma pişman oldum gibi
yardımcı kitap olarak ne almak lazım acaba.aöf ün verdiği kitaplardan çalışmak işimizi daha da zorlaştıracak gibi
bende bitirdikten sonra hukuk fakültesine geçerim diye düşündüm ama baya bir zormuş. yardımcı kitap olarak murat yayınlarını önerdiler soru bankası sanırım soruların bir çoğu oradakilerle aynıymış. bir de hangi ünitelerden sorumluyuz acaba ben onları da bilmiyorum
girdik artık bu yola okuycaz :)) (İNŞALLAH) aöfün verdiği kitaplarda sınavlara göre bölmemişler yardımcı kitapta belki vardır.yada kitabın yarısına kadar çalışıcaz sonra dua edicez çalıştığımız yerden soru gelsin diye.bazı dersler için üniversiteye gidiliyormuş diye bir şey duydum.malum daktilo dersi falanda olması lazım birde staj olacak mı ki? ben İzmir'de yaşıyorum bu arada.
evet aynen öyle bakalım kaç senede bitircez okulu =)) bulunduğun yerdeki üniversiteye gidiyormuşsun o dersin hocalarını bulup söylüyormuşsun dersinize girebilir miyim diye ama hocaların çoğu izin vermiyormuş ya bir de staj yok diye biliyorum. bende mersinde yaşıyorum
staj olmadan nasıl olacak ki? yada daktilo-klavye dersi olmadan olmaz ki of ya hata mı ettim bu bölümü seçmekle.birde dikkatimi çeken bir şey AÖF Adalet 25000 kontenjanlı ama sanırım KK'de iki kişiyiz Adalet okuyacak olan :)))
merhaba sınav hazırlığı nasıl gidiyor.ben ne zaman ders çalışmaya başlasam uykum geliyor.