Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Kızlar geçen sınavda bi hanımın sınavı şıkları aldıgı için iptal edildi :KK43: ben cesarat edemem :KK43: zaten yarın açıklanır sorular ve cevaplar . Bakınca zaten insan ne işaretledi biliniyor .
aa çok fena olmuş.ben yine kopya isteyen kadınla aynı yerde sınava girdim iki gün de.Allah'tan yanımda değildi bu sefer.bi kez daha kopya isteseydi gözetmene şikayet edicektim zaten.geçen kopya vermedim diye kızgın herhalde bana bi surat bi afra tafra yaptı ki:halay:

Çıkmış sorulardanda arapça ve hukukta çoktu yani 3-5 soru vardı ... Diger derslerde okadar yoktu . Sorular aynı cevaplar farklı yada cevap şıkları birebir aynı soru farklıydı . Ters köşe yani ..
Murat beyin kitabından sanırım artık oek çıkmıyor :KK43:.

şıklarda 4 büyük halife ve biri daha vardı diye hatırlıyorum bi soruda.askeri alanda ilk kurumlaşma.hz.ömer döneminde.bu soruyu mu diyosun?
Yok o değil fıstıgım .
İslamda ilk divan hangi halife devrinde kuruldu : soru buydu tam olarak . Hzpeygamber şıkkın biriydi diger 4 düde 4 büyük halife degildi

Çıkmış sorulardanda arapça ve hukukta çoktu yani 3-5 soru vardı ... Diger derslerde okadar yoktu . Sorular aynı cevaplar farklı yada cevap şıkları birebir aynı soru farklıydı . Ters köşe yani ..
Murat beyin kitabından sanırım artık oek çıkmıyor :KK43:.
edebiyat ve kurumda da vardı baya abla ya.
teknoloji her zamanki gibi kafasına göre takılmış.
arapça zaten kolay sormuşlar,çıkmış soruya gerek kalmamış=)
tefsir ve hadis bomba.
dediğin gibi mesela oryantalistle ilgili olan soruda çıkmış sorudaki cevapla soruyu yer değiştirmişler.salladım,tutmuş sanırım=)joseph horovitz cevap.

Yok o değil fıstıgım .
İslamda ilk divan hangi halife devrinde kuruldu : soru buydu tam olarak . Hzpeygamber şıkkın biriydi diger 4 düde 4 büyük halife degildi
o zaman Hz.peygamber dir.soruyu hatırlayamadım ama.çünkü çoğu şeyin ilk kuruluşu hz.peygamber döneminde,kurumsallaşması hz.ömer döneminde.

edebiyat ve kurumda da vardı baya abla ya.
teknoloji her zamanki gibi kafasına göre takılmış.
arapça zaten kolay sormuşlar,çıkmış soruya gerek kalmamış=)
tefsir ve hadis bomba.
dediğin gibi mesela oryantalistle ilgili olan soruda çıkmış sorudaki cevapla soruyu yer değiştirmişler.salladım,tutmuş sanırım=)joseph horovitz cevap.
O soru arkadaşlar arasında muamma oldu :-).
Hangi şık hatırlıyormusun ?
Benim B kitapçıgıydı ve ilk sorumdu .
Sanırım B şıkkını işaretledim cevabi hatırlamadım çünki .

O soru arkadaşlar arasında muamma oldu :-).
Hangi şık hatırlıyormusun ?
Benim B kitapçıgıydı ve ilk sorumdu .
Sanırım B şıkkını işaretledim :)
şıkların sırası gruba göre değişir ama.ben d grubuydum.ilk sayfada 4. soru falandı.c gibi ortalarda bi şıktı.gelince çıkmış soruya baktım.cevap o:21:

Edebiyat ve kurumun çıkmış sorularınada bakamadım o yüzden fatk etmedim demekki . Geçersem şans olacak yani onlar en son güne kalmıştı ve kaldı gerçekten ...

Seni bilmiyorum ama çalıştıgım konu ve sorularla sınavlarda çıkanlar sanki çok farklı :KK43:.

Edebiyat ve kurumun çıkmış sorularınada bakamadım o yüzden fatk etmedim demekki . Geçersem şans olacak yani onlar en son güne kalmıştı ve kaldı gerçekten ...

Seni bilmiyorum ama çalıştıgım konu ve sorularla sınavlarda çıkanlar sanki çok farklı :KK43:.
keşke baksaydın abla ya en çok çıkmış soru onlardan çıktı.
dediğim iki ders için ben de katılıyorum.hiç alakası yoktu.ama diğerleri normaldi.

Kızlar geçen sınavda bi hanımın sınavı şıkları aldıgı için iptal edildi :KK43: ben cesarat edemem :KK43: zaten yarın açıklanır sorular ve cevaplar . Bakınca zaten insan ne işaretledi biliniyor .
Aaa hemen mi iptal edildi.? Tamam almam bir daha.:olamaz: Gozetmene hiç soramam belli olmaz bazısı sırf giciklik olsun diye al der iptal eder felan . Maalesef hemen kitaba bakıyorum ama bi on tane felan ancak hatırlıyorum ders başı. Satır arasının arasından yoruma dayalı sorunca bi de hiic aklımda kalmiyor. Cevaplar açıklaninca da hatırlayamıyorum. :KK43:

Cevaplari kontrol ettim bir ders hariç o da en kötü gecen dersim. İnşallah onu da gecerim. Cok sukur attiklarim tutmus. :halay::KK71:
Çalıştığım için mantikli atmisim demek. :KK24:

4derse ancak baktım açilmiyor site . Tahmin ettiğim gibi 1 dersin çok kötü hadis digerleri çok iyi olmadasa geçecegim düzeyde . Digerleride okadar olsa yeter:-)
Arapçaya üzüldüm ne kokayfı sınav 45 görünüyor . Dikkat hatası yapmışım çok kolay sorularda :KK43:. Bunada şükür geçiyorum inşallah arapçadan :KK66:.

Seneye sabahciyim kaldığım derslere girersem öğleden sonra da gitmek zorunda kalacağım. Gidip tekrar gelmek imkansız öğleden sonra ya yetisemem. Oralarda nerde bekleyecegim bilemedim. Seneye değil de son sınıfa biraksam en azından hepsine girerim diye dusundum. Bu mümkün mü bilemiyorum. Bulamadım bir yerde. Tabi seneye olan derslerden hiç kalmamam lazım yoksa bu sefer 4.sjnifta aynı durum olacak. Yani kayıt yenilerken bu alttan kalan dersleri secmeyip sonraki seneye birakabiliyor muyuz?
Bu sene kaldıgın dersleri seneye almak zorundasın sistem otamatik veriyor zaten son sınıfta alırım diye yok.Ayrıca 4 yıllık ise bazı kurallar var 1.sınıfta kaldıgın dersleri 2.sınıfta alıyorsun ama 1.sınıfta kaldıgın dersleri veremezsen 2.sınıfın derslerini geçtiğin halde 3.sınıftan ders alamıyorsun yani seneye vermek zorundasın veremezsen okul uzar.
1-3.2-4 kuralı var.1.sınıftan dersin kalırsa 3.sınıftan ders alamazsın.3.sınıfta okurkende eğer 2.sınıftan dersin kalırsa 4.sınıftan ders alamazsın.

Bu sene kaldıgın dersleri seneye almak zorundasın sistem otamatik veriyor zaten son sınıfta alırım diye yok.Ayrıca 4 yıllık ise bazı kurallar var 1.sınıfta kaldıgın dersleri 2.sınıfta alıyorsun ama 1.sınıfta kaldıgın dersleri veremezsen 2.sınıfın derslerini geçtiğin halde 3.sınıftan ders alamıyorsun yani seneye vermek zorundasın veremezsen okul uzar.
1-3.2-4 kuralı var.1.sınıftan dersin kalırsa 3.sınıftan ders alamazsın.3.sınıfta okurkende eğer 2.sınıftan dersin kalırsa 4.sınıftan ders alamazsın.
Allah razı olsun. Yordum sizi. Bilmiyordum. O zaman 3.sinif derslerinden kalma pahasına da olsa 2. Sınıf kalan dersleri vermek zorundayım. Hayirlisi

hanımlar 4 halife dönemnde olmayan yönetim şekli soruu hatalı değil mi onuçta krallıkta yok yönetim biçimleri arasında oligarşide yok ikiside doğru cevap ayrıca islam tarihinde ilk divan hangi halife zamanında diye orulan soruda hatalı bence . ben ona Hz Peygamber yazacaktım ama halife diye sorduğu için işaretlemedim ..

hanımlar 4 halife dönemnde olmayan yönetim şekli soruu hatalı değil mi onuçta krallıkta yok yönetim biçimleri arasında oligarşide yok ikiside doğru cevap ayrıca islam tarihinde ilk divan hangi halife zamanında diye orulan soruda hatalı bence . ben ona Hz Peygamber yazacaktım ama halife diye sorduğu için işaretlemedim ..
İlk soruya bende şok oldum adım gibi emindim halifelikte krallık olmadıgına . Lakin bi ablamız halifelik değilde o dönemde habeşistan krallıgı gibi düşünmek gerek tiğini söyledi :KK66:

2. Soruna gelince: şıklar arasında adı bilindik halife yoktu ve divan islamın ilk yıllarındada vardı. Mantık yürüttüm .

Baktım şimdi beklediğim gibi hadis pek iyi degil :KK43: edebiyattada zorlamışım ..
Digerleri iyi idare eder geçerim inşallah

bulca bulca canım bana şu hesabı bi yapıver :-)
Geçen sınav hadis 25 ti bu dönem kurtarmam için yani 35 olması için finalden kaç almam lazım ?

X