Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

son 2 gün...
hiç çalışmadim.. bi kere geçmiş sorulara baktimm sonra kapattım çok sıkıcııı
kamu yönetimi 3, sinitayim. 2013 ten beri.. geçemedimm.. geçemiyorumm
napmam lazim kızlarr..
türk siyasal hayatı ve örgütsel davraniş iyice çalıştım ötekiler mi pek..
bide birinci sinftan üç dersim var geçemiyom ben offf..

Sabahlar olmasınnn.. oh oh...:rapci:ders mi caliyosunuz bakalim kimsecikler ugramamis bu gece...
yarin sinava girecek tum arkadaslarima basarilar temenni ediyorum:KK200:

son 2 gün...
hiç çalışmadim.. bi kere geçmiş sorulara baktimm sonra kapattım çok sıkıcııı
kamu yönetimi 3, sinitayim. 2013 ten beri.. geçemedimm.. geçemiyorumm
napmam lazim kızlarr..
türk siyasal hayatı ve örgütsel davraniş iyice çalıştım ötekiler mi pek..
bide birinci sinftan üç dersim var geçemiyom ben offf..
Ben isletme 3 . sinif canim. Orgutsel davranis karisik zor gercekten

İlkgün için geçmiş olsun canlar durumlar nedir ??

Arapça umdugumdan kolaydı.geçmeyi umuyorum inşallah ,Tefsir usulu ve bilgi teknoloji hep yeni soruydu çıkmış sorulardan çalışanlar için :KK43:.
Hele tefsir beni çok şaşırttı . Geçmiş tüm senelere baktıgında hep toparla bilindik sorulardı garezleri bizemi yahu yine hep 0 kilometre sorular :KK43:.

Birde bişi sormak istiyorum hanımlar ? Sorular içinde ,Ders kitaplarımızın konu arkasındaki sorulardan çıkıyormu hiç ,
Dikkat ettinizmi . Ben hiç denk gelmiyorum sanki :KK43:
Eee çıkmış sorudan yok yada çok az , kitap arkasındaki sorulardan yok . Ne yapacaz biz tüm kitapları hatmetmemizi istiyorlar anlaşılan :KK43:.

Hayır edebiyat. İlahiyati yıllar önce bitirdim 2009 da.

Kitap arkasındakiler yok çıkmış sorular belki bir ya da iki. Kitaptan önemli yerler yok, e nasıl çalışacağız anlamadım. Yani calismasam hiç uzulmeyecegim. Çalıştım da. Çok moralim bozuldu. :KK43: :KK61:

Hayır edebiyat. İlahiyati yıllar önce bitirdim 2009 da.

Kitap arkasındakiler yok çıkmış sorular belki bir ya da iki. Kitaptan önemli yerler yok, e nasıl çalışacağız anlamadım. Yani calismasam hiç uzulmeyecegim. Çalıştım da. Çok moralim bozuldu. :KK43: :KK61:
Gerçekten soruları nerden buluyorlar anlamış değilim , konulara bakıyorum çalıştıgımız sorulara bakıyorum , sınav sorularıyla sanki farklı farklı şeyler . Son bir iki yıldır helede bu yıl tümden bi ayrı :KK43:.

Gerçekten soruları nerden buluyorlar anlamış değilim , konulara bakıyorum çalıştıgımız sorulara bakıyorum , sınav sorularıyla sanki farklı farklı şeyler . Son bir iki yıldır helede bu yıl tümden bi ayrı :KK43:.
Ne kadar zor deseniz de okudugum bilumu bitirip ilahiyata baslamak icin heycanlaniyorum.
4 yilda da bitse okuyacagim insallah

Evet gerçekten de öyle. Çünkü ben birinci sınıftan sonra baya ara verdim. Edebiyata ilk kayıt alindigi senelerde girdim. Ne bir soru örneği vardi ne de bölüm hakkında bilgi. Sadece kendi kitabından dersleri oyle bir okuyup önemli yerleri çizerek calistim. Belki bi iki kere de cizdigim yerleri gözden geçirdim. Ama sorular yine kolay degildi. Sadece çalışanın yapabileceği, konu hakimiyetin olan yerlerden sorular sormuşlar. Bu seneki kadar önümde kaynak kitap ve soru örneği olmamasına rağmen onur belgesi aldım. Şimdi sorulara bakınca ufak çapta bir şok geciriyorum sınavda ardından da çoğunu atiyorum. Ne diyeyim bilemiyorum. Allah kolaylık versin hepimize. Hevesim felan kaçtı inan. :KK43:

Ne kadar zor deseniz de okudugum bilumu bitirip ilahiyata baslamak icin heycanlaniyorum.
4 yilda da bitse okuyacagim insallah
Ne olursa olsun ilahiyatı tavsiye ederim. Bakmayın bana. Benim bölüm başlı başına zor zaten. Bir de daha da zorlaştırıyorlar. İlahiyatı yaparsınız. Alt yapı yoksa bir Arapça zorlar o kadar. Onda da gidebilirseniz halk eğitim kurslarına gidin derim.

Ne olursa olsun ilahiyatı tavsiye ederim. Bakmayın bana. Benim bölüm başlı başına zor zaten. Bir de daha da zorlaştırıyorlar. İlahiyatı yaparsınız. Alt yapı yoksa bir Arapça zorlar o kadar. Onda da gidebilirseniz halk eğitim kurslarına gidin derim.
Kuran kursunda tecvitli kuran ogrenmistim. Arapca bilgim bu kadar

dün tefsir çok kötü geçti.bi bakim cevaplara dedim 5 yanlıştan sonra bıraktım.
bugün de hadis.o sorular ne alakaydı ya.sırf değişik soru olsun diye uğraşılmış,konu bilgisini ölçmüyodu.çok salladım.
arapça kolaydı.bi tane soruyu çok uğraşmama rağmen yapamadım cevabını da çok merak ediyorum.
teknoloji kolaydı tabi yanlışlarım var yine.
edebiyat,kurum ve hukukta gayet çıkmış soru vardı.
özetle,dün de bugün de bir dersi zorlayıp diğerlerini kolay yapmışlar.
her halükarda bir senenin sonunda geldik arkadaşlar,kardeşler.hepimize hayırlı olsun:sampiyon:

Hanimlar birşey soracagim. Kaldığımız derslerin sinavina sonraki sene mecbur girecek miyiz yoksa istedigimiz zaman girebilir miyiz?

X