Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

geçen bahar döneminde yeğenimin ortalama 2 nin altındaydı ama tekrar yazmıyordu uyarı yazıyordu acaba güz dönminde yükseltse geçermiydi dedim
Eger şimdiki sene sonu ortalaması 2 nin üzerinde gelirse geçiyor . Gelmezse onuda verecek seneye aynı dönem ..
İlk dönemden benimde var öyle bir dersim .:KK43:.

Nicinimi değiştirdin :-) allah iyiliğini verdin açıklandı okumuşum pc koştum :KK70::KK70::KK70:

Hangi oy kız :-) ramazan sofralarını diyorsan daha oylama başlamadı . Teşekkür ederim :KK68:
:KK70::KK70:
Yenilik iyidir. :KK66:

Evet başlamadı da bi tane oy garanti. :) Ay heyecan yaptım sana da. :KK23:@Powerfull pazartesi dgs başvuru son deyince ben de heyecanla bekliyordum ama maalesef.

Siyaset bölümüne girmiyorum çoktandır . Sinirleniyorum .:KK43: sen iyi niyetli olsa da seni susturmak için ban yedirene kadar uğraşır bi takım insanlar :KK43:.

Siyaset bölümüne girmiyorum çoktandır . Sinirleniyorum .:KK43: sen iyi niyetli olsa da seni susturmak için ban yedirene kadar uğraşır bi takım insanlar :KK43:.
Girmemek en iyisi ablacim. Bu yaşta kimsenin düşüncesini degistiremeyecegimiz icin tartismaya da gerek yok. Baya da uzun ceza almış. :ruh:

X