- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.921
45 yeterli olması lazım.bulca canım bana şu hesabı bi yapıver
Geçen sınav hadis 25 ti bu dönem kurtarmam için yani 35 olması için finalden kaç almam lazım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 yeterli olması lazım.bulca canım bana şu hesabı bi yapıver
Geçen sınav hadis 25 ti bu dönem kurtarmam için yani 35 olması için finalden kaç almam lazım ?
İşim duaya kadı o zaman45 yeterli olması lazım.
habeşitan krallığı bizi ilgilendirmez ki .. Enişteme sordum o dönemde demokrasi ve cumhuriyette yoktu dedi itiraz ettik bakalım inş dikkate alınırİlk soruya bende şok oldum adım gibi emindim halifelikte krallık olmadıgına . Lakin bi ablamız halifelik değilde o dönemde habeşistan krallıgı gibi düşünmek gerek tiğini söyledi
2. Soruna gelince: şıklar arasında adı bilindik halife yoktu ve divan islamın ilk yıllarındada vardı. Mantık yürüttüm .
Tam hesapladim 40 alirsan tam 35.5 geliyor. Alırsın inşallah ya. 2. Sınıf değil mi? Uzamasın boşu boşuna inşallahİşim duaya kadı o zaman
Bu seferde iyi geçmedi çünki .
Bir soruya yanıyorumya belkide hadisin en kolay sorusuydu hz.aişe olan . Halbuki çözmüştünde fakat beni yanıltan o şıklarda çok soru çözmemdi .
Hayırlısı bakalım
Sagol canım ..
ya evet ben de onu cumhuriyet yaptım.o kadar da emindim ki.inşallah iptal ederler.habeşitan krallığı bizi ilgilendirmez ki .. Enişteme sordum o dönemde demokrasi ve cumhuriyette yoktu dedi itiraz ettik bakalım inş dikkate alınır
İyide kuzum o dönemde o krallık müslümanlıgı kabul etmedimi ?habeşitan krallığı bizi ilgilendirmez ki .. Enişteme sordum o dönemde demokrasi ve cumhuriyette yoktu dedi itiraz ettik bakalım inş dikkate alınır
Edebiyat zordu bende sınırdayım neyseki daha önceki sınavım 50 iydi ..yeni baktım ben daha.çok şaşırdım.emin olduklarım yanlış çıktı.teknoloji ve edebiyatı bu kadar düşük beklemiyodum.baya bi düştü ortalamam.
Fatmam sana göre düşük bana göre süper puanlar maşallah azimli bacım devam etbenim sınavda pek içaçıcı geçmedi, çok yoğundum üç dört gün çalışabildim bugün soru cevaplara baktım yüzde doksan tahmini notlar 45 60 75 85 95 100 geliyor vizeye göre çok kötü ama bitti çok şükür mezun oluyorum....
iki seçenekten kaybettiğim çok soru olmuş çok üzüldüm valla neyse sağlık olsun..
Seneye okumazsam kendimi boşlukta hissedeceğim şimdilik kararsızım...
Fatmam sana göre düşük bana göre süper puanlar maşallah azimli bacım devam et
Fatmacım avatarındaki kim canım ?
baktım ordan çalıştım zaten.ama olmamış.Edebiyat zordu bende sınırdayım neyseki daha önceki sınavım 50 iydi ..
Teknolojim iyi . İlk sınav 70 buda 60 görünüyor .
Murat yayınlarına bakmadınmı kuzu ?
Gerçi ben birçok soruda mantık yürüttüm az çok pc biliyoruz .
ya evet ben de onu cumhuriyet yaptım.o kadar da emindim ki.inşallah iptal ederler.
kızlar itiraz ettiniz mi sayfanızdan soruya gruptakilerle birlikte ettik biz inş iptal olur .İyide kuzum o dönemde o krallık müslümanlıgı kabul etmedimi ?
Halife seçimleride genelde halkın ileri gegekenletinin şeçimleri cumhuriyat sayılmazmı ?
Bilemedim şimdi . Cevabı krallık yapmıştım bende çok emindim
Hangi dersin sorusuydu bu kızlar , iptal efilirse o soruyu doğru yapmış sayılıyoruz dimi ?
yok ya şikayet etmek aklıma gelmedi.inşallah olur ama zannetmiyorum.geçen vizede sınava dahil olmayan konudan 3 tane soru vardı arapçada,iptal falan olmadı.insaflarına kalmış yani.kızlar itiraz ettiniz mi sayfanızdan soruya gruptakilerle birlikte ettik biz inş iptal olur .
Bu farklı bir durum ama yanlış soru var ve itiraz çok olunca dikkate alınıyormuşyok ya şikayet etmek aklıma gelmedi.inşallah olur ama zannetmiyorum.geçen vizede sınava dahil olmayan konudan 3 tane soru vardı arapçada,iptal falan olmadı.insaflarına kalmış yani.
tamam edelim o zamanBu farklı bir durum ama yanlış soru var ve itiraz çok olunca dikkate alınıyormuş
45 den yukarı alman gerek.Çeşminaz nerdesinnnn ?
Fatma bacım niye yazmıyorsun ?
Cnm sana bisey sorucam. Diyelim ki bu donem ortalamamiz 2 nin altında kaldı ve cd dd notlarımız var bunlardan direk kalıyormuyuz yoksa önümüzde ki güz döneminde 2 nin üzerine çıkarırsak geciyormuyuz45 den yukarı alman gerek.
Cnm sana bisey sorucam. Diyelim ki bu donem ortalamamiz 2 nin altında kaldı ve cd dd notlarımız var bunlardan direk kalıyormuyuz yoksa önümüzde ki güz döneminde 2 nin üzerine çıkarırsak geciyormuyuz