Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

45 yeterli olması lazım.
İşim duaya kadı o zaman :KK43:
Bu seferde iyi geçmedi çünki .
Bir soruya yanıyorumya belkide hadisin en kolay sorusuydu :KK43: hz.aişe olan . Halbuki çözmüştünde fakat beni yanıltan o şıklarda çok soru çözmemdi :KK43:.
Hayırlısı bakalım :KK66:
Sagol canım ..

İlk soruya bende şok oldum adım gibi emindim halifelikte krallık olmadıgına . Lakin bi ablamız halifelik değilde o dönemde habeşistan krallıgı gibi düşünmek gerek tiğini söyledi :KK66:

2. Soruna gelince: şıklar arasında adı bilindik halife yoktu ve divan islamın ilk yıllarındada vardı. Mantık yürüttüm .
habeşitan krallığı bizi ilgilendirmez ki .. Enişteme sordum o dönemde demokrasi ve cumhuriyette yoktu dedi itiraz ettik bakalım inş dikkate alınır

İşim duaya kadı o zaman :KK43:
Bu seferde iyi geçmedi çünki .
Bir soruya yanıyorumya belkide hadisin en kolay sorusuydu :KK43: hz.aişe olan . Halbuki çözmüştünde fakat beni yanıltan o şıklarda çok soru çözmemdi :KK43:.
Hayırlısı bakalım :KK66:
Sagol canım ..
Tam hesapladim 40 alirsan tam 35.5 geliyor. Alırsın inşallah ya. 2. Sınıf değil mi? Uzamasın boşu boşuna inşallah

benim sınavda pek içaçıcı geçmedi, çok yoğundum üç dört gün çalışabildim bugün soru cevaplara baktım yüzde doksan tahmini notlar 45 60 75 85 95 100 geliyor vizeye göre çok kötü ama bitti çok şükür mezun oluyorum....

iki seçenekten kaybettiğim çok soru olmuş çok üzüldüm valla neyse sağlık olsun..

Seneye okumazsam kendimi boşlukta hissedeceğim şimdilik kararsızım...

yeni baktım ben daha.çok şaşırdım.emin olduklarım yanlış çıktı.teknoloji ve edebiyatı bu kadar düşük beklemiyodum.baya bi düştü ortalamam.

habeşitan krallığı bizi ilgilendirmez ki .. Enişteme sordum o dönemde demokrasi ve cumhuriyette yoktu dedi itiraz ettik bakalım inş dikkate alınır
İyide kuzum o dönemde o krallık müslümanlıgı kabul etmedimi ?
Halife seçimleride genelde halkın ileri gegekenletinin şeçimleri cumhuriyat sayılmazmı ?
Bilemedim şimdi . Cevabı krallık yapmıştım bende çok emindim :-)
Hangi dersin sorusuydu bu kızlar , iptal efilirse o soruyu doğru yapmış sayılıyoruz dimi ?

yeni baktım ben daha.çok şaşırdım.emin olduklarım yanlış çıktı.teknoloji ve edebiyatı bu kadar düşük beklemiyodum.baya bi düştü ortalamam.
Edebiyat zordu bende sınırdayım neyseki daha önceki sınavım 50 iydi ..
Teknolojim iyi . İlk sınav 70 buda 60 görünüyor .
Murat yayınlarına bakmadınmı kuzu ?
Gerçi ben birçok soruda mantık yürüttüm az çok pc biliyoruz .

benim sınavda pek içaçıcı geçmedi, çok yoğundum üç dört gün çalışabildim bugün soru cevaplara baktım yüzde doksan tahmini notlar 45 60 75 85 95 100 geliyor vizeye göre çok kötü ama bitti çok şükür mezun oluyorum....

iki seçenekten kaybettiğim çok soru olmuş çok üzüldüm valla neyse sağlık olsun..

Seneye okumazsam kendimi boşlukta hissedeceğim şimdilik kararsızım...
Fatmam sana göre düşük bana göre süper puanlar :KK66: maşallah azimli bacım devam et :KK66:

Fatmacım avatarındaki kim canım ?

Edebiyat zordu bende sınırdayım neyseki daha önceki sınavım 50 iydi ..
Teknolojim iyi . İlk sınav 70 buda 60 görünüyor .
Murat yayınlarına bakmadınmı kuzu ?
Gerçi ben birçok soruda mantık yürüttüm az çok pc biliyoruz .
baktım ordan çalıştım zaten.ama olmamış.
edebiyattan geçerim inşallah ama bütün not ortalamalarım
düştü.
daha ikinci dönemden böyleysem seneye nolurum artık Allah bilir.
sen de inşallah tüm derslerinden geçersin.

ya evet ben de onu cumhuriyet yaptım.o kadar da emindim ki.inşallah iptal ederler.

İyide kuzum o dönemde o krallık müslümanlıgı kabul etmedimi ?
Halife seçimleride genelde halkın ileri gegekenletinin şeçimleri cumhuriyat sayılmazmı ?
Bilemedim şimdi . Cevabı krallık yapmıştım bende çok emindim :-)
Hangi dersin sorusuydu bu kızlar , iptal efilirse o soruyu doğru yapmış sayılıyoruz dimi ?
kızlar itiraz ettiniz mi sayfanızdan soruya gruptakilerle birlikte ettik biz inş iptal olur .

Cnm sana bisey sorucam. Diyelim ki bu donem ortalamamiz 2 nin altında kaldı ve cd dd notlarımız var bunlardan direk kalıyormuyuz yoksa önümüzde ki güz döneminde 2 nin üzerine çıkarırsak geciyormuyuz

kalıyorsun canım her ders kendi döneminde veriliyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız....

X