Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

dün tefsir çok kötü geçti.bi bakim cevaplara dedim 5 yanlıştan sonra bıraktım.
bugün de hadis.o sorular ne alakaydı ya.sırf değişik soru olsun diye uğraşılmış,konu bilgisini ölçmüyodu.çok salladım.
arapça kolaydı.bi tane soruyu çok uğraşmama rağmen yapamadım cevabını da çok merak ediyorum.
teknoloji kolaydı tabi yanlışlarım var yine.
edebiyat,kurum ve hukukta gayet çıkmış soru vardı.
özetle,dün de bugün de bir dersi zorlayıp diğerlerini kolay yapmışlar.
her halükarda bir senenin sonunda geldik arkadaşlar,kardeşler.hepimize hayırlı olsun:sampiyon:
Bugun hadis gerçekten zordu çogunu salladım ilk dönemde notum düşüktü kaldığım kesin hadisten . O değilde ortalamamı yine etkiliycek :KK43:
Diger derslerde iyi değildi benim için :KK43: çıkmış sorulara bile bakamadım 2 dersin ... Hayırlısı bakalım ..
Geçmiş olsun . Ders kitabi görmek istemiyorum :KK43:

Güzel soru :-)
Aynı dönem öyleden sonra tekrar giriyoruz diye biliyorum ..
Seneye sabahciyim kaldığım derslere girersem öğleden sonra da gitmek zorunda kalacağım. Gidip tekrar gelmek imkansız öğleden sonra ya yetisemem. Oralarda nerde bekleyecegim bilemedim. Seneye değil de son sınıfa biraksam en azından hepsine girerim diye dusundum. Bu mümkün mü bilemiyorum. Bulamadım bir yerde. Tabi seneye olan derslerden hiç kalmamam lazım yoksa bu sefer 4.sjnifta aynı durum olacak. Yani kayıt yenilerken bu alttan kalan dersleri secmeyip sonraki seneye birakabiliyor muyuz?

Seneye sabahciyim kaldığım derslere girersem öğleden sonra da gitmek zorunda kalacağım. Gidip tekrar gelmek imkansız öğleden sonra ya yetisemem. Oralarda nerde bekleyecegim bilemedim. Seneye değil de son sınıfa biraksam en azından hepsine girerim diye dusundum. Bu mümkün mü bilemiyorum. Bulamadım bir yerde. Tabi seneye olan derslerden hiç kalmamam lazım yoksa bu sefer 4.sjnifta aynı durum olacak. Yani kayıt yenilerken bu alttan kalan dersleri secmeyip sonraki seneye birakabiliyor muyuz?
bulca bulca gelince biliyorsa yanıtlar . O bilir genelde ,benimde pek bilgim yok :KK66:.

bulca bulca gelince biliyorsa yanıtlar . O bilir genelde ,benimde pek bilgim yok :KK66:.
Bildiğim kadarıyla kaldığımız dersler otomatik ekleniyor kalan krediye göre diğer yeni derslerden ekleme yapıyoruz yani seneye almak zorundasınız kaldığınız dersleri tabii yine de tam emin değilim yeğenimde böyle oldu en azindan

Arapça , tefsir ve teknolojinin sıklarını aldım yarını heyecanla bekliyorum kaç doğru kaç yanlış var diye bakmak için
Ben de uç dersin siklarini aldım ama bugün ki gözetmenler kuş uçurtmadi mübarek. Alamadım bir turlu. En azından ne doğru ne yanlış tahlil edebilme firsAti oluyor. Yoksa çoğunu unutuyorum.

Bildiğim kadarıyla kaldığımız dersler otomatik ekleniyor kalan krediye göre diğer yeni derslerden ekleme yapıyoruz yani seneye almak zorundasınız kaldığınız dersleri tabii yine de tam emin değilim yeğenimde böyle oldu en azindan
O zaman işim zor valla. Sabah erkenden yollara çıkıp ancak 5 gibi donerim. Oralarda bir camiye girer ders çalışirim artık napayim. İnşallah uzak okullara vermezler gün içinde. :KK43:

Telefonu da goturmem gerekecek tek gidince onu da corabimin içine saklarim artık napayim. :KK70:
Ben emanete veriyorum canım 2 gün de 6 tl boşa gitti dandik marka su için 1 tl alıyorlar ismi belli olmayan markasız seker de öyle .. Adamlar fırsat bu fırsat deyip soyuyo resmen

Ben de uç dersin siklarini aldım ama bugün ki gözetmenler kuş uçurtmadi mübarek. Alamadım bir turlu. En azından ne doğru ne yanlış tahlil edebilme firsAti oluyor. Yoksa çoğunu unutuyorum.
Ben hic cesaret edemem öyle yakalarlar falan sınavım yanar. Esim de görevli sınavda gözetmen değil ama diyorki bazen hocalar görse de ses etmeden sen çıkınca sınavını iptal edebiliyor o nedenle hic kalkışmıyorum şık alma isine . Dun gözetmene sordum alabilirmiyim diye oda salon başkanına sordu sonra gelip kulağıma eğildi
Gizli gizli al , çaktırma ama
Dedi bende aldım :KK48:

Ben hic cesaret edemem öyle yakalarlar falan sınavım yanar. Esim de görevli sınavda gözetmen değil ama diyorki bazen hocalar görse de ses etmeden sen çıkınca sınavını iptal edebiliyor o nedenle hic kalkışmıyorum şık alma isine . Dun gözetmene sordum alabilirmiyim diye oda salon başkanına sordu sonra gelip kulağıma eğildi
İlk defa aldim. Dün en arkadaydim kenardaydim. Sınav sonuna doğru gözetmenler de pek ilgilenmedi bi dışarda durdu biri oturdu hep bende sınav giriş kağıdına yazdım çaktırmadan . Bugün orta sırada oturunca yapmadım. Aslında sorsam mi diye düşündüm ama pek cesaret edemedim. Sınav bitimine kadar kalsam neysede erken çıkınca başka sınıflara verir diye düşünürler bu sefer daha da karışır.

Emanetcilere pek güvenmiyorum acikcasi. Neyse bakalım inşallah kalmayiz derslerden.

İlk defa aldim. Dün en arkadaydim kenardaydim. Sınav sonuna doğru gözetmenler de pek ilgilenmedi bi dışarda durdu biri oturdu hep bende sınav giriş kağıdına yazdım çaktırmadan . Bugün orta sırada oturunca yapmadım. Aslında sorsam mi diye düşündüm ama pek cesaret edemedim. Sınav bitimine kadar kalsam neysede erken çıkınca başka sınıflara verir diye düşünürler bu sefer daha da karışır.

Emanetcilere pek güvenmiyorum acikcasi. Neyse bakalım inşallah kalmayiz derslerden.
Benim girdigim okul imam hatip ve emanetçi okulun kantincisi isini özenli yapıyor adam rakam yazılı kağıt hazırlamış birini emaneti koyduğu poşete yapıştırıp digerini sana veriyo karışma çalınma derdi yok

Benim girdigim okul imam hatip ve emanetçi okulun kantincisi isini özenli yapıyor adam rakam yazılı kağıt hazırlamış birini emaneti koyduğu poşete yapıştırıp digerini sana veriyo karışma çalınma derdi yok
Girdiğim okulun birinde karisik ozensizdi. Duruma gore hareket ederim artık. Çorap ya da bunun :KK31: içi. :KK70: :confused::rolleyes:

Mikrom cevaplara nerden baktın yine aklındamı kaldı sorular ?

Aktarırmısın ?
yok abla bakmadım bu sefer.dün tefsire baktım işte kötü baya.
bugün de hadisten merak ettiklerime baktım.
ilk defa kontrol etmeden sonuçları beklicem inşallah.
merak ettiğin soru varsa sor sen.hatırladıklarımı söylim.

not almaya hiç gerek kalmıyo bence ya.sınavdan sonra kitabı eline alıp göz gezdirince çıkan sorular hatırlanıyo.tecrübeyle sabit:KK73:

yok abla bakmadım bu sefer.dün tefsire baktım işte kötü baya.
bugün de hadisten merak ettiklerime baktım.
ilk defa kontrol etmeden sonuçları beklicem inşallah.
merak ettiğin soru varsa sor sen.hatırladıklarımı söylim.
Aplan hatırlasa :)
Divan kurmuş ilk halife kimdi kızlarla kafamızı o karıştırdı ?
Şıkta 4 büyük halife yoktu ana peygamberimiz vardı ?

Kızlar geçen sınavda bi hanımın sınavı şıkları aldıgı için iptal edildi :KK43: ben cesarat edemem :KK43: zaten yarın açıklanır sorular ve cevaplar . Bakınca zaten insan ne işaretledi biliniyor .

Aplan hatırlasa :)
Divan kurmuş ilk halife kimdi kızlarla kafamızı o karıştırdı ?
Şıkta 4 büyük halife yoktu ana peygamberimiz vardı ?
şıklarda 4 büyük halife ve biri daha vardı diye hatırlıyorum bi soruda.askeri alanda ilk kurumlaşma.hz.ömer döneminde.bu soruyu mu diyosun?

X