- 3 Haziran 2015
- 36.919
- 118.919
- 35
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.861
Ben onunda kapağını dahi açmadımçıkmış soruları bile bitiremedim.aferin bana
yeni soru sorarlarsa halimiz yaman
Ben isletme 3 . sinif canim. Orgutsel davranis karisik zor gercektenson 2 gün...
hiç çalışmadim.. bi kere geçmiş sorulara baktimm sonra kapattım çok sıkıcııı
kamu yönetimi 3, sinitayim. 2013 ten beri.. geçemedimm.. geçemiyorumm
napmam lazim kızlarr..
türk siyasal hayatı ve örgütsel davraniş iyice çalıştım ötekiler mi pek..
bide birinci sinftan üç dersim var geçemiyom ben offf..
İlahiyatmıydı memyacım ?Çok zordu bu ne ya.Bırakacağım galiba.
Gerçekten soruları nerden buluyorlar anlamış değilim , konulara bakıyorum çalıştıgımız sorulara bakıyorum , sınav sorularıyla sanki farklı farklı şeyler . Son bir iki yıldır helede bu yıl tümden bi ayrıHayır edebiyat. İlahiyati yıllar önce bitirdim 2009 da.
Kitap arkasındakiler yok çıkmış sorular belki bir ya da iki. Kitaptan önemli yerler yok, e nasıl çalışacağız anlamadım. Yani calismasam hiç uzulmeyecegim. Çalıştım da. Çok moralim bozuldu.
İnşallah safrancım ...Bugun 5 sinavim vardi. 3 u guzel 2 si kotu grcti.
Yarin da 4 sinavim var. Guzel gecer insallah
Ne kadar zor deseniz de okudugum bilumu bitirip ilahiyata baslamak icin heycanlaniyorum.Gerçekten soruları nerden buluyorlar anlamış değilim , konulara bakıyorum çalıştıgımız sorulara bakıyorum , sınav sorularıyla sanki farklı farklı şeyler . Son bir iki yıldır helede bu yıl tümden bi ayrı.
Evet gerçekten de öyle. Çünkü ben birinci sınıftan sonra baya ara verdim. Edebiyata ilk kayıt alindigi senelerde girdim. Ne bir soru örneği vardi ne de bölüm hakkında bilgi. Sadece kendi kitabından dersleri oyle bir okuyup önemli yerleri çizerek calistim. Belki bi iki kere de cizdigim yerleri gözden geçirdim. Ama sorular yine kolay degildi. Sadece çalışanın yapabileceği, konu hakimiyetin olan yerlerden sorular sormuşlar. Bu seneki kadar önümde kaynak kitap ve soru örneği olmamasına rağmen onur belgesi aldım. Şimdi sorulara bakınca ufak çapta bir şok geciriyorum sınavda ardından da çoğunu atiyorum. Ne diyeyim bilemiyorum. Allah kolaylık versin hepimize. Hevesim felan kaçtı inan.Gerçekten soruları nerden buluyorlar anlamış değilim , konulara bakıyorum çalıştıgımız sorulara bakıyorum , sınav sorularıyla sanki farklı farklı şeyler . Son bir iki yıldır helede bu yıl tümden bi ayrı.
Ne olursa olsun ilahiyatı tavsiye ederim. Bakmayın bana. Benim bölüm başlı başına zor zaten. Bir de daha da zorlaştırıyorlar. İlahiyatı yaparsınız. Alt yapı yoksa bir Arapça zorlar o kadar. Onda da gidebilirseniz halk eğitim kurslarına gidin derim.Ne kadar zor deseniz de okudugum bilumu bitirip ilahiyata baslamak icin heycanlaniyorum.
4 yilda da bitse okuyacagim insallah
Kuran kursunda tecvitli kuran ogrenmistim. Arapca bilgim bu kadarNe olursa olsun ilahiyatı tavsiye ederim. Bakmayın bana. Benim bölüm başlı başına zor zaten. Bir de daha da zorlaştırıyorlar. İlahiyatı yaparsınız. Alt yapı yoksa bir Arapça zorlar o kadar. Onda da gidebilirseniz halk eğitim kurslarına gidin derim.
Halk eğitimlerde sifirdAn harflerden başlıyorlar öğretmeye. Şimdiden boş vaktiniz varsa başlayın bence.Kuran kursunda tecvitli kuran ogrenmistim. Arapca bilgim bu kadar