Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Hukuk temel.kavramlar 1 . unite bitti
9 dersim var toplam 36 unite var sanirim :eek:
Ders ders gitmeye karar verdim. Gecen sene kpss ye calistigim ivin anayasa da bu dersi gormustum, cok yabanci degilim terimlere. Oncelikle bu dersi bitirrcegim bakalim

çalışmaya çalışıyorum aeben abla=)
çıkmış sorular kitabını aldım,moralim düzeldi.
baktığım kısım kolay ve aynı sorular çok kez sorulmuş.
sanat ve bilgi teknolojilerini hala sevmiyorum.konuyu çalıştım ama testini çözemedim.o yüzden bu dersler şu an hiç çalışılmamış gibi maalesef=(
Cikmis sorular kitabin hangi yayin canim ?

Bugün şükür islam ibadet esaslarını bitirdim aof ün uygulamasını telefona indirdim deneme sınavlarında full yaptığım yada 17 yaptığım oluyor ama güz donem sonu soruları çıkarsa es geçiyorum .. İnş diğer derslerde bunun gibi rahat olur tek korkum şuan sanat tarihi ..

slmlar arkadaşlar bende anadolu ilahiyat okumaya başladım biraz erken oldu ama artık yaşımı sormazsınız oğlum bu sene İlahiyat fakültesi okuyor kıskandım bende başladım :) :) ama arapça kitabını açar açmaz vazmı geçsem acaba demedim değil yani , kitapları alalı bir ay olcak anca kapağını açmak nasip oldu :KK66: bakalım inş. hayırlısı belki sizlerle gaza gelirim düşüncesiyle aranıza katılmak niyetindeyim ablanızı kabul ederseniz tabiii

Bugün şükür islam ibadet esaslarını bitirdim aof ün uygulamasını telefona indirdim deneme sınavlarında full yaptığım yada 17 yaptığım oluyor ama güz donem sonu soruları çıkarsa es geçiyorum .. İnş diğer derslerde bunun gibi rahat olur tek korkum şuan sanat tarihi ..
sizi de soğutmayayım ama sanat tarihi ve teknoloji hiç içimi açmadı benim.zorluk,kolaylık değil mesele de çok bayık konular benim için.inşallah siz seversiniz.

slmlar arkadaşlar bende anadolu ilahiyat okumaya başladım biraz erken oldu ama artık yaşımı sormazsınız oğlum bu sene İlahiyat fakültesi okuyor kıskandım bende başladım :) :) ama arapça kitabını açar açmaz vazmı geçsem acaba demedim değil yani , kitapları alalı bir ay olcak anca kapağını açmak nasip oldu :KK66: bakalım inş. hayırlısı belki sizlerle gaza gelirim düşüncesiyle aranıza katılmak niyetindeyim ablanızı kabul ederseniz tabiii
puansız kabul ediyoruz herkesi=))
Arapçadan hiç korkmayın derim.üniteyi çalışın,netten video izleyin.
çıkmış soruları bir görseniz aynı soruları kaç defa sormuşlar,mantığını çözmek mesele yani.
ben de sizin gibi düşünüyordum ama hiç öyle değilmiş.

inş. en azından türkçedir okuyabiliriz arapça direk okuma parçasıyla başlayınca şok oldum baştan elif be görürüz sanıyodum karınca duası gibi maaşallah

hoşgeldiniz:)
özellikle tavsiye edecek kadar bilgim yok ama ben de tavsiye üzerine murat yayıncılığın kitabını aldım.

Hoşbulduk,Bende bakayım murat yayıncılığın kitabına..İlahiyat önlisans için mi yoksa genel bi kitap mı bumurat yayınlarının kitabı?

Hoş geldin badel . bende 39 yaşindayim canım. İlahiyat önlisans 1.sınıfa başladım bende :KK54:
İyi gidiyorsun günde 1 ünite nerdeyse:KK19:

Hoşbulduk,hayli ortak noktamız var :) Bende ortaokulu ve imam hatibi dışarıdan okudum :))Aslında iyi gitmiyorum ,okuduklarımı anlayamıyorum çoğu kez..Kitapların dili,anlatımı bana çok ağır geldi..Sen nasıl çalışıyorsun bir sistem oturtabildin mi?

Hoşgeldiniz, bende bugün geldim:)inşallah burada birbirimize destek oluruz..Kitapları açınca bende bi tuhaf olmuştum,hatta arapçayı açtığımla kapadığım bir olmuştu:)Ama şimdi ufak ufak derslere başladım..Bana da zor geliyor ama pes etmek yok.Oğlunuzun ilahiyatta olması da harika..Size de yardımcı olur ne güzel..

hoşbulduk :) bakalım işte ben pes etmek istemiyorum Maalesef oğlum uzakda başka şehirde okuyor pek bana faydası olmicak , olsun kendi derslerini baksın yavrum başarılı olsun da benim için en büyük hediye

inş. en azından türkçedir okuyabiliriz arapça direk okuma parçasıyla başlayınca şok oldum baştan elif be görürüz sanıyodum karınca duası gibi maaşallah
evet o,beni de şaşırtmıştı.bi kitap böyle mi başlar deyip şok olmuştum.parçadan geçtim,parçaya yönelik soru sormuş eş anlam zıt anlam falan.video izleyeyim dedim baktım o da imam hatip mezunusunuz falan diyo,bütün ilahiyat okuyanlar ihl mezunuymuş gibi.
çalışmaya başlayınca endişelerim bitti diyebilirim.siz konuyu anlamaya çalışın.parçaların çok bi espirisi yok.eş anlam zıt anlam sorularında hep aynı şeyleri sormuşlar.bize de bunlar çıkarsa şaşırmam.ehınnü-eşuru.yetegaddemu-yeteehharu.adidetun-galiletun.dönüp dönüp bunları sormuşlar=)

evet mikrodalga inş. bende yarın kapağını açıp kapatmıcam içerine gircem Allah'ın izniyle yalnız video göremedim ben nereden çalışıyosunuz sitede e- kitaplar var başka ?

ben de hiç siteye girmedim,e-kitaba falan da hiç bakmadım.
youtube a girin.aöf 1.dönem diye aratın,konular çıkar sırasıyla.

sizi de soğutmayayım ama sanat tarihi ve teknoloji hiç içimi açmadı benim.zorluk,kolaylık değil mesele de çok bayık konular benim için.inşallah siz seversiniz.
Teknoloji sorun değil o kadar hakim olduğum konular göz gezdirdim az ama sanat tarihi 2. Üniteyi bitirince bırakmıştım hemen tarih en sevmedigim ders gece rüyama bile girdi islam ibadet esaslarından sınava girmişim hep tarihden sormuslar 20 sorudan 1 tane cevap verebildim ağlaya ağlaya uyandım :KK45:

Hoşbulduk,Bende bakayım murat yayıncılığın kitabına..İlahiyat önlisans için mi yoksa genel bi kitap mı bumurat yayınlarının kitabı?

Hoşbulduk,hayli ortak noktamız var :) Bende ortaokulu ve imam hatibi dışarıdan okudum :))Aslında iyi gitmiyorum ,okuduklarımı anlayamıyorum çoğu kez..Kitapların dili,anlatımı bana çok ağır geldi..Sen nasıl çalışıyorsun bir sistem oturtabildin mi?

Hoşgeldiniz, bende bugün geldim:)inşallah burada birbirimize destek oluruz..Kitapları açınca bende bi tuhaf olmuştum,hatta arapçayı açtığımla kapadığım bir olmuştu:)Ama şimdi ufak ufak derslere başladım..Bana da zor geliyor ama pes etmek yok.Oğlunuzun ilahiyatta olması da harika..Size de yardımcı olur ne güzel..
Bütün AÖF kitapları var bütün bölümlerin. Ve kpss.

Kizlar merhaba bende bu yil sosyal hizmetler onlisansa basladim ataturk universitesi aof de. Ama dert notlari pazartesi yayinlanacak vize kasim sonunda. Bana sure cok yakin geldi. Ataturk aof de okuyan yok mu. Bu kaynak kitaplari tum aofler kapsaminda mi birde? Fikri olan yazarsa super olur.

X