Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Kizlar merhaba bende bu yil sosyal hizmetler onlisansa basladim ataturk universitesi aof de. Ama dert notlari pazartesi yayinlanacak vize kasim sonunda. Bana sure cok yakin geldi. Ataturk aof de okuyan yok mu. Bu kaynak kitaplari tum aofler kapsaminda mi birde? Fikri olan yazarsa super olur.
Atatürk Üniversitesi için birsey diyemiyorum. Kitaplarını yüklediler mi peki.
Bizim sınav da aralıkta.

Teknoloji sorun değil o kadar hakim olduğum konular göz gezdirdim az ama sanat tarihi 2. Üniteyi bitirince bırakmıştım hemen tarih en sevmedigim ders gece rüyama bile girdi islam ibadet esaslarından sınava girmişim hep tarihden sormuslar 20 sorudan 1 tane cevap verebildim ağlaya ağlaya uyandım :KK45:
tarih kolay yaparsınız,hiç sıkıntı etmeyin.
teknolojinin kullanımına hakimim ama teorisi yıktı beni=)
sanat,teknolojiden daha kolay bana göre.ikisi de bayık o ayrı tabii=))

slmlar arkadaşlar bende anadolu ilahiyat okumaya başladım biraz erken oldu ama artık yaşımı sormazsınız oğlum bu sene İlahiyat fakültesi okuyor kıskandım bende başladım :) :) ama arapça kitabını açar açmaz vazmı geçsem acaba demedim değil yani , kitapları alalı bir ay olcak anca kapağını açmak nasip oldu :KK66: bakalım inş. hayırlısı belki sizlerle gaza ge
lirim düşüncesiyle aranıza katılmak niyetindeyim ablanızı kabul ederseniz tabiii
Rose hoşgeldın . Bacım benin kızım üni. 2 sınıfta :-) niye takıldın yaşa . Sormayalımmı :-)
Arapçayı netten " adım adım kur'an dili " videolarona bakıyorum .
Kitabi açınca benimde gözüm korktu :-)

Hoşbulduk,Bende bakayım murat yayıncılığın kitabına..İlahiyat önlisans için mi yoksa genel bi kitap mı bumurat yayınlarının kitabı?

Hoşbulduk,hayli ortak noktamız var :) Bende ortaokulu ve imam hatibi dışarıdan okudum :))Aslında iyi gitmiyorum ,okuduklarımı anlayamıyorum çoğu kez..Kitapların dili,anlatımı bana çok ağır geldi..Sen nasıl çalışıyorsun bir sistem oturtabildin mi?

Hoşgeldiniz, bende bugün geldim:)inşallah burada birbirimize destek oluruz..Kitapları açınca bende bi tuhaf olmuştum,hatta arapçayı açtığımla kapadığım bir olmuştu:)Ama şimdi ufak ufak derslere başladım..Bana da zor geliyor ama pes etmek yok.Oğlunuzun ilahiyatta olması da harika..Size de yardımcı olur ne güzel..
Daha bi düzenim yok sçıkçası , eşim hasta 3 gündür evde . Bakamadım bişeye . Fırsat olursa arapça için video izliyorum ..
Sen şanslıdın aslında benim lise düz liseydi arapçada hiç altyapım yok yani :KK43:...

tarih kolay yaparsınız,hiç sıkıntı etmeyin.
teknolojinin kullanımına hakimim ama teorisi yıktı beni=)
sanat,teknolojiden daha kolay bana göre.ikisi de bayık o ayrı tabii=))
Mikro kuzum netde çalıştıgın linkleri burayada kappyalarmısın ?
Helede şu çıkmış sorulara netden ulaşmak mümkünmü ?

Bu arada kızlar gidecegim arapça kursununda çalışacağımız kitap " adım adım kur'an dili "
Arapça için ek kitap almak istiyorsanız öeneririm ..

Mikro kuzum netde çalıştıgın linkleri burayada kappyalarmısın ?
Helede şu çıkmış sorulara netden ulaşmak mümkünmü ?
çıkmış sorulara butunsorular sitesinden ulaşılabiliyor ama istersen kitap al;elinin altında olması daha rahat
bu birinci ders

hoşbulduk aeben eh napalım bizde çocuklarla birlikde okuyacağız işte :) yalnız olmadıma sevindim düne göre daha umutluyum interneti youtubu karıştırdım , arapça kelime kartları aldım , halk eğitimde arapça kursları bakındım , :) arapça kursu bakmaya gitmişdim ama plates kursuna yazıldım hehahahe :)

hoşbulduk aeben eh napalım bizde çocuklarla birlikde okuyacağız işte :) yalnız olmadıma sevindim düne göre daha umutluyum interneti youtubu karıştırdım , arapça kelime kartları aldım , halk eğitimde arapça kursları bakındım , :) arapça kursu bakmaya gitmişdim ama plates kursuna yazıldım hehahahe :)
Hay Allah iyiliğini vere :KK70:
Oda lazım :KK66:, kilo sıkıntın varsa diyet gurupları 7. Takıma beklerim :KK66:

Ankaradayım , ilkav diye bir vakifta ücretsiz hanımlar arası bi kurs buldum hatta şimdi çıkıcam hazırlanıyorum ..

Hepinize hayırlı cumalar dilerim arkadaşlar :KK68:

Arkadaslar araniza bende katildim .ilk donem islam tarihi 6 unite bittii.islam ahlak esaslari 6 unite bitti sirada islam sanatlar tarihi var .arapcayi sona biraktim
Melike bence arapçayı sona bırakma canım .
Bugun hocamız ilahiyatlarda bircok kişinin arapçadan dersi kaldıgını söyledi . Bence bir an evvel başla öyle 2-3 haftada olacak gibi değil ( tabi birikimin varsa bilemem )

Bayada ilerlemişsin tebrikler , hoşgeldin .

Hay Allah iyiliğini vere :KK70:
Oda lazım :KK66:, kilo sıkıntın varsa diyet gurupları 7. Takıma beklerim :KK66:

Ankaradayım , ilkav diye bir vakifta ücretsiz hanımlar arası bi kurs buldum hatta şimdi çıkıcam hazırlanıyorum ..

Hepinize hayırlı cumalar dilerim arkadaşlar :KK68:
olmazmı kilo sıkıntısı türk kadınıyız evelallah :) antalyadayım bende evin dibinde halkeğitim merkezi var oraya gitcem inş. 7. takımada bakarım gerçi oturdu bizim kilolar ne etsen gitmiyo gitsede hemen geri geliyo .)

X