Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Bende ozer cikarirarak calisirim normalde ama simdi bebekle cok zor.
Ben kitaptan okuyacagim, son zamanlar icin ise murat yayinciligin kitabini aldim. Unarim yetisir daha 1 unite bile bitiremedim

Ben kitaptan okuyacagim, son zamanlar icin ise murat yayinciligin kitabini aldim. Unarim yetisir daha 1 unite bile bitiremedim
ben de murat yayıncılığın kitabını aldım ama aöf kitabında hiç geçmeyen bazı şeyler geçiyor,şaşırdım.sizin de dikkatinizi çekti mi?

Cocuklarla cok zor ozetli calisabilmek..elbette akilda daha kalici olur..
Ben malesef okuyup geciyorum..,canim siz kayit yenileyebildiniz mi?
Kayitlar henuz baslamadi dimi?

ben de murat yayıncılığın kitabını aldım ama aöf kitabında hiç geçmeyen bazı şeyler geçiyor,şaşırdım.sizin de dikkatinizi çekti mi?
Gecen sene benimde dikkatimi cekmisti diye hatirliyorum..
Ama bi iki taneydi..fazla yoktu sanirim

Cocuklarla cok zor ozetli calisabilmek..elbette akilda daha kalici olur..
Ben malesef okuyup geciyorum..,canim siz kayit yenileyebildiniz mi?
Kayitlar henuz baslamadi dimi?
Ben onlisanstan lisansa dikey gecis yaptim,
Bizim kayit zamanimiz basladi canim.
Sizinkini bilmiyorum

Merhabalar herkese :)
Bende bu sene İlahiyat önlisans 1.sınıfa başladım..Uzun yıllar ara verdikten sonra yeniden ders çalışmaya çalışmak zor oldu benim için.Okuduğum hiç bir şeyi anlıyamıyorum sanki :)
1 haftadır ders çalışıyorum şu ana dek sadece inanç esaslarını çalıştım, dün itibariyle 4.cü ünite bitti.Diğer derslere de başlayacağım.
Sizlerin özellikle tavsiye edeceği yardımcı kitap var mı?Ders kitaplarının yanı sıra takip edebileceğim?

Bu arada 39 yaşında evli mutlu çocukluyum :)))

Bende bu sene İlahiyat önlisans 1.sınıfa başladım..Uzun yıllar ara verdikten sonra yeniden ders çalışmaya çalışmak zor oldu benim için.Okuduğum hiç bir şeyi anlıyamıyorum sanki :)
1 haftadır ders çalışıyorum şu ana dek sadece inanç esaslarını çalıştım, dün itibariyle 4.cü ünite bitti.Diğer derslere de başlayacağım.
Sizlerin özellikle tavsiye edeceği yardımcı kitap var mı?Ders kitaplarının yanı sıra takip edebileceğim?

hoşgeldiniz:)
özellikle tavsiye edecek kadar bilgim yok ama ben de tavsiye üzerine murat yayıncılığın kitabını aldım.

Kızlar aöf mobil uygulama indirdim ama hata veriyor. Kızlar kamu yön. 3.Sınıf sorumluluk ünitelerini bilen varmıııı

Hoş geldin badel . bende 39 yaşindayim canım. İlahiyat önlisans 1.sınıfa başladım bende :KK54:
İyi gidiyorsun günde 1 ünite nerdeyse:KK19:

Napıyon bakim pıtırcik çalışiyonmu ....?
çalışmaya çalışıyorum aeben abla=)
çıkmış sorular kitabını aldım,moralim düzeldi.
baktığım kısım kolay ve aynı sorular çok kez sorulmuş.
sanat ve bilgi teknolojilerini hala sevmiyorum.konuyu çalıştım ama testini çözemedim.o yüzden bu dersler şu an hiç çalışılmamış gibi maalesef=(

X