Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Canım beni de ekle ilahiyat 1. Sınıf .. Bu hafta daha seri başlamayı düşünüyorum .. sanat tarihi 2 ünite bitti ibadet esasları 3 ünite bitti arapçayı kitapdan değil videolar ile takip ediyorum bakalım ..
hoşgeldiniz:)
sizi konu başkanı seçmeliyiz bence,çalışmayanları tahtaya yazarsınız=))biraz tembeliz de şu an=)

Hafta donu prk çalışılmıyor yahu bi cumartesi sabah yarım ünitealıştım . Şimdide pazartesi evi düşünün fil sürüsü geçmiş gibi :-)
Bise regl sancısı tam oldu :KK43: agrı kesici içtim eve girişeyim .

Canim calistiklarini yazsan sende..bak bize de şevk olur
Arapça için birinden yardım alacaktım ama olmadı şu anlık.ben de aöf kitabından çalışıp netten video izledim.çıkmış sorulara baktım.
murat yayınlarının konu özetli kitabını aldım.henüz başlamadım,göz gezdirdim ama bazı derslerde değindiği noktalar aöf kitabıyla farklı geldi bana.
bilgi teknolojileri gözümü çok korkuttu açıkçası.bilgisayarı iyi kullanırım ama teoriye gelince kaldım.aöf kitabından çalıştım ama çıkmış soruları yapamadım.
diğer dersleri de beraber ilerliyorum.ibadeti bitirip inanç ı bırakmıyorum mesela.birinden bir konu bitirdiysem diğerlerinden de bitiriyorum.
özet çıkarıyorum ama çıkan sorulara baktığımda farkettim bazı yerleri atlayabiliyorum.daha sistem bende pek oturmadı anlayacağınız:)

Arapça için birinden yardım alacaktım ama olmadı şu anlık.ben de aöf kitabından çalışıp netten video izledim.çıkmış sorulara baktım.
murat yayınlarının konu özetli kitabını aldım.henüz başlamadım,göz gezdirdim ama bazı derslerde değindiği noktalar aöf kitabıyla farklı geldi bana.
bilgi teknolojileri gözümü çok korkuttu açıkçası.bilgisayarı iyi kullanırım ama teoriye gelince kaldım.aöf kitabından çalıştım ama çıkmış soruları yapamadım.
diğer dersleri de beraber ilerliyorum.ibadeti bitirip inanç ı bırakmıyorum mesela.birinden bir konu bitirdiysem diğerlerinden de bitiriyorum.
özet çıkarıyorum ama çıkan sorulara baktığımda farkettim bazı yerleri atlayabiliyorum.daha sistem bende pek oturmadı anlayacağınız:)
Aslında özet çıkarma bence kendin özet cikarirsan eksik olur illaki atladigin yer olur.AÖF nin kitaplarında konu bitiminde özetler var orası yardimci olur.

Hafta donu prk çalışılmıyor yahu bi cumartesi sabah yarım ünitealıştım . Şimdide pazartesi evi düşünün fil sürüsü geçmiş gibi :-)
Wuuu abla sen nasil bi börek yapmissin öyle...:kk77:
Ayni ilde olaydik..gelmistim bile...
Sen sarma sar,borek yap...bide ustune diyet...(su diyet grubunuza beni de alsaniz iyiydi:KK23:)
ne ara ders caliscan tabi:KK53:
saka saka..sen onun üstesindende gelirsin...:KK200:

Aslında özet çıkarma bence kendin özet cikarirsan eksik olur illaki atladigin yer olur.AÖF nin kitaplarında konu bitiminde özetler var orası yardimci olur.
aynen atlıyorum tabii.ama o özetler de hakikaten özet yani 20 sayfa konuya 2 sayfa özet..ben atlıyorum kabul de o da atlıyodur yani=))

Gecmis olsun bu arada...
Koca evde olunca hic calisilmiyor bide..izindeyizde biz...
Birde kizlar 1. siniflar hatic digrleri daha kayit yaptirmadi..
Yani bizim kitaplarimiz yok elimizde
Siz bize bakmayin...kayitlarimiz 1 hafta sonra baslicak

Wuuu abla sen nasil bi börek yapmissin öyle...:kk77:
Ayni ilde olaydik..gelmistim bile...
Sen sarma sar,borek yap...bide ustune diyet...(su diyet grubunuza beni de alsaniz iyiydi:KK23:)
ne ara ders caliscan tabi:KK53:
saka saka..sen onun üstesindende gelirsin...:KK200:
Anacım sen ne ara geldinde geri çevirdik diyet guruplarından :-) sendemi dombiksin yosam :-) 7. Takıma beklerim , girmek istersen kapımız açık :KK66:

Ben size börekte yaparım sarmada gelin yeterki :KK66:.
Sağol canım arada bi yarışmaya girmek heyecan oluyor . Baya oldu kurBiye yarışmasınada katılmıştım 3. Olmuştum . Artık börekte derece gelirmi bilmem :-).

Yahu ben baya baya özet çıkatıyorum hemde ilkokul çoçukları gibi renkli renkli :KK70: :KK70:
Konu sonundaki özetler pek konu içindeki
Leri özetlemiyor . Akılda kalması gereken kelimeler var :KK43:

Günaydın....
Dün inkilap tarihi 1. Unite bitti...
5 saat filan surdu heralde:KK47:

günaydın..
inkılap tarihi 1 ünite bitmek üzere sandığım kadar zor değilmiş
konu bitince testleri çözcem 1. üniteye ait.
kitap çok uzun geldi yalnız internetten özeti buldum 9 sayfa umarım çok atlamamışlardır

X