Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..

@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
M mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
@YagmurunEllerii ...iktisat... 1.sınıf
bulca bulca ... işletme... 2. Sınıf
Sare Lavinya Sare Lavinya ... adalet ... 2.sınıf
baronnes baronnes ...işletme... 4.sınıf
Benide ekle canim. İsletme 3. Sinif

Canim bende onlisantan gecis yaptim 3. Sinifa kayit yaptirdim. . Sinif nasildi, gectin mi dersleri ?
bende geçiş yaptım ama benim zamanımda hazırlık vardı onu geçince 3 e geçiyodun valla hazırlık dersleri 3. sınıf dersleri falan karıstırdım kaldıkca kaldım bitmiyo ama çalışırsan hemen geçersin

bende geçiş yaptım ama benim zamanımda hazırlık vardı onu geçince 3 e geçiyodun valla hazırlık dersleri 3. sınıf dersleri falan karıstırdım kaldıkca kaldım bitmiyo ama çalışırsan hemen geçersin
Bilmiyorum canim bebekle calisabilirim insallah. Simdiden baslamam gerek.

Dikey geciste bu sene sonmus.

aynen başlamamız lazım yol uzun ders çok :KK43: nefret ediyorum aöften ya inş. biterde kpss neyin bişey olur
Ben kpss den 87 aldim atama bekliyorum. Ama onlisans bolumumden alim yok 3001 ortak alan bekliyorum oda simdiyr kadar 150 kisi bile almadilar. Benim onumde daha 900 kisi var. Ondan acikogretim den bitirip 4 yilliktan sansimi denerim belki dedim

Ben kpss den 87 aldim atama bekliyorum. Ama onlisans bolumumden alim yok 3001 ortak alan bekliyorum oda simdiyr kadar 150 kisi bile almadilar. Benim onumde daha 900 kisi var. Ondan acikogretim den bitirip 4 yilliktan sansimi denerim belki dedim
mantıklı olanını yapmışsın inş. şansın yaver giderde atanırsın

Canım beni de ekle ilahiyat 1. Sınıf .. Bu hafta daha seri başlamayı düşünüyorum .. sanat tarihi 2 ünite bitti ibadet esasları 3 ünite bitti arapçayı kitapdan değil videolar ile takip ediyorum bakalım ..

X