- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Aynen abla ..sartlar böyle gerektirdi benim icinde öyle diyelim..39 yaşındayım . 21-17-16 yaşlarında evlatlarım var .. Zamanında çok istememe rağmen okutmadılar, bemde önce çocuk sonra okul dedim
hosgeldin canimyettim gariii
adalet 2. sınıf ben
1. sınıftan 1 ffim var
Kızz kostunda sen ne okuyosun..bizede de bakim
Bahanemiz çok sarebugün işyerinde azıcık başlıyım dedim inkılap tarihine ama konular çok uzun çıktı alamıyorum bilgisayardan okumak da zor. yada benim canım istemediği için bahane üretiyorum
hoşbuldum canım, şimdi çıktı almaya başladım en korktuğum ders inkılap tarihi, daha örgün öğretimden verip diploma alamadım, çok çektim tarihten yahuBahanemiz çok sare
Kolay gelsin .
HoşgeldiniZ bu arada ...
en özendiğim şey evde ayaklarımı uzatıp ders çalışmak kışta geldi yanında bide çay oh mis, ama ben çalışıyorumHayırlı sabahlar hanımlar .
Çoçuklar okullarına gitti eşimde bıraz üşütmüş yatıyor , bende az derse bakayım .
Çalışmakta güzel sare bazen evden atasım geliyor kendimien özendiğim şey evde ayaklarımı uzatıp ders çalışmak kışta geldi yanında bide çay oh mis, ama ben çalışıyorum
kız ben işletme okuyorum 4. sınıftayımhosgeldin canim
ekliyorum senide..sık sık ugra olur mu?
gaza getirelim birbirimizi..
Kızz kostunda sen ne okuyosun..bizede de bakim
Calisiyo musun canimm...bugün işyerinde azıcık başlıyım dedim inkılap tarihine ama konular çok uzun çıktı alamıyorum bilgisayardan okumak da zor. yada benim canım istemediği için bahane üretiyorum
Oh oh masallah bak son senen ne guzel iste..kız ben işletme okuyorum 4. sınıftayım
evliyim, çalışıyorum, dip köşe temizliğe kalkıştım evde de, yarım bi romanım var heyecanla sonunu beklediğim, en azından tarihi aradan çıkarayım diyorum işim zor yaniCalisiyo musun canimm...
2. Universiten mi senin?
bi basla gerisi gelir ins
ekle annem ekle ah ah bitse
Romanla dip kose temizlik 1 haftada biterevliyim, çalışıyorum, dip köşe temizliğe kalkıştım evde de, yarım bi romanım var heyecanla sonunu beklediğim, en azından tarihi aradan çıkarayım diyorum işim zor yani
evet 2. üniversite
ha buarada gezmeyi seven insanımRomanla dip kose temizlik 1 haftada biter
Arada 3 er sayfa i.tarihi yaptin miydi gunde 1 hafta da seytanin bacagini kirarsin..1 unitede aradan cikmis olu
Bak sana program bile yaptim
39 yaşındayım . 21-17-16 yaşlarında evlatlarım var .. Zamanında çok istememe rağmen okutmadılar, bemde önce çocuk sonra okul dedim