Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Neyseki dun yarim kalan ünitemi bitirdim...
Din psikolojisi 1. Ünite..hadi hayirli olsun

ben daha hiç başlamadım, bu hafta temizliğimi bitireyim haftaya başlıyorum :)

bugün işyerinde azıcık başlıyım dedim inkılap tarihine ama konular çok uzun çıktı alamıyorum bilgisayardan okumak da zor. yada benim canım istemediği için bahane üretiyorum

Hayırlı sabahlar hanımlar .
Çoçuklar okullarına gitti eşimde bıraz üşütmüş yatıyor , bende az derse bakayım .

Hayırlı sabahlar hanımlar .
Çoçuklar okullarına gitti eşimde bıraz üşütmüş yatıyor , bende az derse bakayım .
en özendiğim şey evde ayaklarımı uzatıp ders çalışmak kışta geldi yanında bide çay oh mis, ama ben çalışıyorum

bugün işyerinde azıcık başlıyım dedim inkılap tarihine ama konular çok uzun çıktı alamıyorum bilgisayardan okumak da zor. yada benim canım istemediği için bahane üretiyorum
Calisiyo musun canimm...
2. Universiten mi senin?
bi basla gerisi gelir ins

Calisiyo musun canimm...
2. Universiten mi senin?
bi basla gerisi gelir ins
evliyim, çalışıyorum, dip köşe temizliğe kalkıştım evde de, yarım bi romanım var heyecanla sonunu beklediğim, en azından tarihi aradan çıkarayım diyorum işim zor yani
evet 2. üniversite

evliyim, çalışıyorum, dip köşe temizliğe kalkıştım evde de, yarım bi romanım var heyecanla sonunu beklediğim, en azından tarihi aradan çıkarayım diyorum işim zor yani
evet 2. üniversite
Romanla dip kose temizlik 1 haftada biter
Arada 3 er sayfa i.tarihi yaptin miydi gunde 1 hafta da seytanin bacagini kirarsin..1 unitede aradan cikmis olu
Bak sana program bile yaptim

Romanla dip kose temizlik 1 haftada biter
Arada 3 er sayfa i.tarihi yaptin miydi gunde 1 hafta da seytanin bacagini kirarsin..1 unitede aradan cikmis olu
Bak sana program bile yaptim
ha buarada gezmeyi seven insanım

bakalım bu hafta böyle geçerde haftaya sıkıca başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…