- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
ben her üniteden birer birer beraber ilerlemeye çalışıyorum.arapçayı da çalıştıkça internetten izlemeye çalışıyorum.böyle şimdilik..M mikrodalga tatlim sen neler calistin anlat bakimm..
Bugun coook fena bas agrim tuttu..hic bakamadim
Evet öyle oldu önce çocuk yapcam dedim ahaha ...Allah nazarlardan saklasin ne kadar genc anne olmussun
Benide ekle canim. İsletme 3. SinifSelamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..
@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
M mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
@YagmurunEllerii ...iktisat... 1.sınıf
bulca ... işletme... 2. Sınıf
Sare Lavinya ... adalet ... 2.sınıf
baronnes ...işletme... 4.sınıf
Canim bende onlisantan gecis yaptim 3. Sinifa kayit yaptirdim. . Sinif nasildi, gectin mi dersleri ?kız ben işletme okuyorum 4. sınıftayım
30,yasindayim bende39 yaşındayım . 21-17-16 yaşlarında evlatlarım var .. Zamanında çok istememe rağmen okutmadılar, bemde önce çocuk sonra okul dedim
bende geçiş yaptım ama benim zamanımda hazırlık vardı onu geçince 3 e geçiyodun valla hazırlık dersleri 3. sınıf dersleri falan karıstırdım kaldıkca kaldım bitmiyo ama çalışırsan hemen geçersinCanim bende onlisantan gecis yaptim 3. Sinifa kayit yaptirdim. . Sinif nasildi, gectin mi dersleri ?
Güle güle büyüt bebişini safran ...30,yasindayim bende
8 aylik bebegim var
Allah kolaylik versin
Bilmiyorum canim bebekle calisabilirim insallah. Simdiden baslamam gerek.bende geçiş yaptım ama benim zamanımda hazırlık vardı onu geçince 3 e geçiyodun valla hazırlık dersleri 3. sınıf dersleri falan karıstırdım kaldıkca kaldım bitmiyo ama çalışırsan hemen geçersin
aynen başlamamız lazım yol uzun ders çokBilmiyorum canim bebekle calisabilirim insallah. Simdiden baslamam gerek.
Dikey geciste bu sene sonmus.
Ben kpss den 87 aldim atama bekliyorum. Ama onlisans bolumumden alim yok 3001 ortak alan bekliyorum oda simdiyr kadar 150 kisi bile almadilar. Benim onumde daha 900 kisi var. Ondan acikogretim den bitirip 4 yilliktan sansimi denerim belki dedimaynen başlamamız lazım yol uzun ders çoknefret ediyorum aöften ya inş. biterde kpss neyin bişey olur
mantıklı olanını yapmışsın inş. şansın yaver giderde atanırsınBen kpss den 87 aldim atama bekliyorum. Ama onlisans bolumumden alim yok 3001 ortak alan bekliyorum oda simdiyr kadar 150 kisi bile almadilar. Benim onumde daha 900 kisi var. Ondan acikogretim den bitirip 4 yilliktan sansimi denerim belki dedim
Ekledimm canim...Benide ekle canim. İsletme 3. Sinif
inkılap tarihi 3 satır bitti
Hangi bölüm .genel de 1.4 oluyor. Kaç ünite varsa yarısı.Kizlar aralik sinavinda kitaplarin kacinci unitesine kadar sorumluyuz nerden bilecegiz ?
İsletme 3. Sinif canimHangi bölüm .genel de 1.4 oluyor. Kaç ünite varsa yarısı.