selam kızlar benım ev 2 oda 1 salon fakat salon ve antre bir dolayısıyla eve gıren dırek salona gırmıs oluyor bende kapının yanına bıseyellr yapıp en azından gırer gırmez salonun gorunmesını engellemek ıstıyorum napabılrım sızce yardımmmmmmmm
selam kızlar benım ev 2 oda 1 salon fakat salon ve antre bir dolayısıyla eve gıren dırek salona gırmıs oluyor bende kapının yanına bıseyellr yapıp en azından gırer gırmez salonun gorunmesını engellemek ıstıyorum napabılrım sızce yardımmmmmmmm
kartonpiyer sanırım yanlış hatırlamıyorsam duvar koyuyolar böle hafif bişi hiç tuğla felan uğraşmayın çokda pratik annem böyle böldürdü 2 yerii..
1. mutfağı salondan böldürdü amerkandı..
2. sizin gibi antre ayırttı..
Zaten bütün oluyor monte ediyorlar üstünü boyuyorsun duvardan farkı yok görünüşte..
Sadece daha hafif böle vurduğunuzda bi tık tık ediyor
Babam tık tıkk annem mutfakdan bağrıyoo ne istiyorsun
kartonpiyer sanırım yanlış hatırlamıyorsam duvar koyuyolar böle hafif bişi hiç tuğla felan uğraşmayın çokda pratik annem böyle böldürdü 2 yerii..
1. mutfağı salondan böldürdü amerkandı..
2. sizin gibi antre ayırttı..
Zaten bütün oluyor monte ediyorlar üstünü boyuyorsun duvardan farkı yok görünüşte..
Sadece daha hafif böle vurduğunuzda bi tık tık ediyor
Babam tık tıkk annem mutfakdan bağrıyoo ne istiyorsun
canım alçıpan diye bi malzeme var strafor gibi görünüyor ama biraz daha kalını bende oda böldürdüm onunla hem ucuz oluyor hem inşaat pisliği olmuyor boyayıncada duvardan hiç farkı kalmıyor tavsiye ederim...