Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım bence güzel olmuş açmış antreni yerler koyu renk fayans olunca en güzeli açık renk halı bence...kullanışı nasıl bu royalin bayaa pahalı gerçekten parasına değiyor mu?ben salonumda saray kullanıyorum sembol serisinden çok memnunum pahalı ama parasına değiyor royal de öyle mi??
halim royal asos 670 ... buda baslangicta doker herhalde.. salonumu iki ay once aldim dokuyor braz... tesekkurler....halın güzel yakısmış güle güle otur nerden aldın bende salon halılarımı degıstırmek ıstıyorum yun halı el dokuması hem cok agır hem cok tüy döküyor
portmantomu kendim cizdim ve sparisle yaptirdim... haliyida begendiginize sevindim :)portmantonuz benim yeni evime yaptırdıgım portmantonun aynısı aynı renk kupları bile aynı :) halı da cok hos olmus güle güle kullanın.
benm salonumdaki aci kahve kisima krem kisimdan dokulen yun geciyo yeni oldugu icn ama supurunce tuyler gidiyor.. dedigim gb 1 bucuk aylik daha...sennk krmziya ondan azda olsa tuy kalsa belli eder herhalde.... kuvvetli ceken bir supurge olablr belki cozum...portmanton çok güzel derleyip toparlar bi çok rafı var sanırım.güle güle kullanın bu arada halılarından umarım memnun kalırsın ben de 8 aydır royal kullanıyorum oturma odamda kırmızı ve krem renklerde çok tüy çıkarıyor kırmızılar kremlere geçti. zamanla süpüre süpüre gecer dediler ama bitmedi hala dökülüyor. sende sadece renk olduğu için olmayabilir böyle bir problem tekrar güle güle mutlulukla kullan.
tesekkurler.. umarm memnun kalirim...çok güzel olmuş yerler koyu renk halı açık çok yakışmış iyi günlerde kullan
portmanton çok güzel derleyip toparlar bi çok rafı var sanırım.güle güle kullanın bu arada halılarından umarım memnun kalırsın ben de 8 aydır royal kullanıyorum oturma odamda kırmızı ve krem renklerde çok tüy çıkarıyor kırmızılar kremlere geçti. zamanla süpüre süpüre gecer dediler ama bitmedi hala dökülüyor. sende sadece renk olduğu için olmayabilir böyle bir problem tekrar güle güle mutlulukla kullan.
benm salonumdaki aci kahve kisima krem kisimdan dokulen yun geciyo yeni oldugu icn ama supurunce tuyler gidiyor.. dedigim gb 1 bucuk aylik daha...sennk krmziya ondan azda olsa tuy kalsa belli eder herhalde.... kuvvetli ceken bir supurge olablr belki cozum...
temizlik robotu kullanıyorum hafta sonları .hafta içi süpürdüğümde de normal elektrk süpürgesi kullanıyorum çalışyorum .. malum temzilik robotu çok büyük ve teferruatlı ekstra güç ve zaman alıyor. temzilik robotu çok iyi temziliyor ama haftaiçi işten gelince onu açmak zor oluyor. tüyler azalmadı değil azaldı ama hala bitmedi çıkıyor. bikaç ay sonra 1 yıl olacak sanırım bir yılda ancak bitecek):):
hallarm geldi.. antremn son hali...iEki Görüntüle 349140 Eki Görüntüle 349139 Eki Görüntüle 349138 Eki Görüntüle 349141 Eki Görüntüle 349142
cansed cidden begendin mi?? bilmiyorum nedendir ben hic shaggy dusunmedim... belkide dibinde pislik tutar diye???temizligi zordur diye... bu haliyi serince hosuma gitti... sigortasinida bugun yaptim hepsinin :) darisi senin basina. halini alinca sende koy resmini.. merak edyorum , en guzelini sececegne eminim canim...tek kelimeyle harika olmuş, darısı benim başıma bir türlü seçemedim gitti, karar veriyorum başkasını görünce cayıyorum valla...