• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antrem...

yorumları okuyunca yazmadan duramadım :) benim halılarımda krem rengi ama angora.ilk evlendigimde evin icinde yürürken siyah coraplarımız beyaz pamuk oluyordu hep.yıkamayada yolladım kendimde sildim hergün süpürdüm o kadar ugrasmama ragmen nerdeyse 1 sene boyunca halılarım azalarak da olsa tüy döktüler.simdi öyle bir problemim yok sükür ama malesef yeni halılar böyle sıkıntı yapıyor.bu arada oglum biraz alerjik bi cocuk oldugu icin dr bana kızmıstı hergün temizlik yapıp süpürgeden cıkan havayla cocugu daha cok hasta etme die bende gidip sulu süpürge aldım arnica bora aldım ve cok memnunum cekisi falan cok güclü.hatta benden sonra kayınvalidem de aldı cok memnun oda bunuda söliyim dedim.

tesekkurler .. bende reklamlarda gormustum bu supurgeyi bi buna bakicam...

rulo şeklinde hazır satılan kaymazlardanmı koydun canım?ben metre işi eni bir metre olan kaymazlardan halı boyutunda kestirip boydan boya koydum halı yere zamk gibi yapıştı:1:tavsiye ederim küçükler işe yaramıyor.

rulo şeklinde hazır satılan kaymazlardanmı koydun canım?ben metre işi eni bir metre olan kaymazlardan halı boyutunda kestirip boydan boya koydum halı yere zamk gibi yapıştı:1:tavsiye ederim küçükler işe yaramıyor.
sagol. ben kucuk koymustum... alayim hali boylarim kadar..... fragmana baktim hurremin yuzunu yakmislar.. konuyla alakasiz oldu gerci:18::18:

halim royal asos 670 ... buda baslangicta doker herhalde.. salonumu iki ay once aldim dokuyor braz... tesekkurler....

canım çok yakışmış..büyükleri gelince daha bi belli olmuş güzelliği..güle güle kullan canım.. fayansların koyu olduğu için tam uyum sağlanmış..

:119: canım beğenmek ne kelime, mükemmel olmuş. ben de resim ekliyorum aşağıya, sence benimkiler nasıl olmalı?kiracı olduğumdan her gittiğim yere uyması problem tabii...

$18022012007.webp$18022012006.webp$18022012005.webp

:119: canım beğenmek ne kelime, mükemmel olmuş. ben de resim ekliyorum aşağıya, sence benimkiler nasıl olmalı?kiracı olduğumdan her gittiğim yere uyması problem tabii...

Eki Görüntüle 349558 Eki Görüntüle 349557 Eki Görüntüle 349556
canli renkler tercih edeblirsin bence.. ama kracysan uymyablr belki diger ev fyanslarna. o halde hem aciga hem koyu fayansa gden bsey tercih et bence...lila benmkne gitmezdi mesela.. krem kahve o begendgin guzeldi senin....

Back
X