• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antidepresanlar a bakis aciniz?

Panik bozukluk yüzünden bir yıla yakın antidepresan kullandım. Ben çok kötü durumdaydım mecbur kaldım kullanmaya. İlk acil psikiyatra yönlendirildim çok ağır iki ilaç yazdı. İçime sinmedi ama başladım ilaçlara bir hafta sonra başka bir psikiyatr buldum. Konuştuk uzun uzun. Bu ilaçların bana ağır olduğunu söyledi ve değiştirdik dozu da daha düşük başka tek bir ilaca geçtik. Ben uyku da uyuyamaz olmuştum. İlaç uykumu düzenledi. Sakinleştirdi çarpıntılarım çok azaldı. İlk aylar çok iyiydi, 6 ay sonra oturduğu yerde uyuklayan ve fazla umursamaz biri oldum. Bunu bıraktıktan sonra fark ettim. Ben yine olsa o dönem kullanırdım. Pişman değilim ihtiyacım vardı. Kilo da aldırmadı bana.
S smollgirl20

Özellikle şizofreni, bipolar bozukluk gibi hastalıklarda kullanılması hayati derecede önemli ilaçlar olduklarını düşünüyorum.

Antidepresan dediğin uyuşturucudan başka bişey değilki. Annem panik ataklı, 20 senedir en ağır olan Antidepresandan kullanıyodu, almayınca uyuyamıyodu yoksunluk çekiyodu. Allah'tan yeni yasayla uzun süre kullanalara kısıtlama gelmiş bir aydır kullanmıyo ama çok zorlandı. Doktorlar artık çerez gibi yazmaz inşallah şu ilaçları.

Panik bozukluk yüzünden bir yıla yakın antidepresan kullandım. Ben çok kötü durumdaydım mecbur kaldım kullanmaya. İlk acil psikiyatra yönlendirildim çok ağır iki ilaç yazdı. İçime sinmedi ama başladım ilaçlara bir hafta sonra başka bir psikiyatr buldum. Konuştuk uzun uzun. Bu ilaçların bana ağır olduğunu söyledi ve değiştirdik dozu da daha düşük başka tek bir ilaca geçtik. Ben uyku da uyuyamaz olmuştum. İlaç uykumu düzenledi. Sakinleştirdi çarpıntılarım çok azaldı. İlk aylar çok iyiydi, 6 ay sonra oturduğu yerde uyuklayan ve fazla umursamaz biri oldum. Bunu bıraktıktan sonra fark ettim. Ben yine olsa o dönem kullanırdım. Pişman değilim ihtiyacım vardı. Kilo da aldırmadı bana.
S smollgirl20

Özellikle şizofreni, bipolar bozukluk gibi hastalıklarda kullanılması hayati derecede önemli ilaçlar olduklarını düşünüyorum.
kilo da aldirmadi demek buna sevindim canim..peki ilaci birakinca duzeldinmi

onune gecemedigim asiri sinirden ve panik ataktan dolayi bugun hayatimda ilk defa psikiyatriye gittim bana ilac tedavisi baslatti...ilk gunden uyku yaparmi sizce ilac ictigimden beri baYa uykum var cocuktan uyuyamiyorumda..birde kilo yaparmi diye korkuyorum doktora kesinlikle yapmasin ona gore verin dedim...ilaca bagimli olurmuyumki sizce...ilsc adi vermede sakinca varmi bilmiuorum.ama duloxx verdi doktor ..bu ilaci kullananarkadaslarla konusmak istiyorum lutfen konumu tasimayin
Canım bende duloxx kullanıyorum bende 6 gündür içiyorum ilk iki gün uyku yaptı ama sonradan yapmıyor birde benim anksiyetemi panik atagimı baya cogaltti yani mecburuz kullanmaya 2 haftada etkisini gösterirmis zaten

Back