- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 31
- Konu Sahibi smollgirl20
-
pardon yanlis yazmisim sen kullandinmi cnmDuloxx olmasın o?
pardon yanlis yazmisim sen kullandinmi cnm
Ailecek kullandık diyebilirim antidepresan eğer doktorunuz uygun gördüyse kullanın nasıl grip olduğumuzda yada başka bir rahatsızlığımız olduğununda ilaç kullanıyorsak psikolojik destek alırken de kullanılabilir,bu tür ilaçlar doktor kontrolünde nasıl kullanmaya başladıysanız yine bırakırken doktor kontrolünde bırakılır kafanıza göre bırakmayın iyileştim diye yine doktor kontrolünde bırakırsınız bırakılacaksa,eğer kafanıza göre bırakırsanız tedaviniz başarılı olmaz.onune gecemedigim asiri sinirden ve panik ataktan dolayi bugun hayatimda ilk defa psikiyatriye gittim bana ilac tedavisi baslatti...ilk gunden uyku yaparmi sizce ilac ictigimden beri baYa uykum var cocuktan uyuyamiyorumda..birde kilo yaparmi diye korkuyorum doktora kesinlikle yapmasin ona gore verin dedim...ilaca bagimli olurmuyumki sizce...ilsc adi vermede sakinca varmi bilmiuorum.ama duloxx verdi doktor ..bu ilaci kullananarkadaslarla konusmak istiyorum lutfen konumu tasimayin
Mumkunse agri kesici bile kullanmayan bir insanim. O yuzden bu tarz ilaclara iyi bakamiyorum. Yan etkileride beni korkutuyor acikcasi. Panik atak bende de var lakin ilac almiyorum. Bu tarz birsey kullanmam icin ruh halimle asla başa cikamiyor olmam lazim. Direk ilaca kosmak yerine cok gerekliyse terapiden yanayim ben.
Ta ki birgün başa çıkamayana kadar :) o zaman ilaç da fayda etmez size.
Başa cikabiliyorum. Panik ataktan haberdar degilken belirtiler beni korkutmustu ve sik sik yasamaya baslamistim ama bununla ilgili konuşup, arastirip, danisip, bilgi alip durumun farkina vardigimda olayi yönlendirmeye başladim ve sık sık yaşamiyorum. Nadiren olursa kontrollu sekilde kisa surede geciriyorum. Rahatim yani.
Bunun neden oldugunu, ne oldugunu, nasil yönlendirecegini bilmek ilerlemesini önlüyor.
cok guzel aciklamissinizDoktor ilacı gerekli buluyorsa gereklidir ancak içinize sinen bir doktorsa elbette.
Burada uzun uzun yazmayayım da kafanın da belli bir işleyişi var ve bu bozulduğunda, sizi uygun düşünce-duygu aralığına çekebilmek için elbette böyle bir destek almanız gerekebilir.
Bahsettiğiniz ilacı bilmiyorum ancak ağır bir tanesini kullanmış biri olarak söyleyebileceğim, değil uyku yapmak, ilk günden bayıltanı da olur :) Ancak ona ihtiyacınız vardır, uyumanız gerekiyordur, biraz kafanızı salmanız gerekiyordur, ondan uykuya vurur. Kilo almanız gerekiyorsa da alırsınız alışma sürecinde, ancak vücut belli bir uyuma vardığında kilonuz artmaz ve hatta anti-depressan alarak kilo verenler de oluyor. Bu biraz deneme-yanılma ilerleyen bir şey, önceliğiniz kilo olmamalı şu etapta. Önyargıyı bi kırın, faydasını alacak mısınız ona bakın.
oncesinde kaygilari soyledum.zaten kilo ozellikle ve uyku istemiyorum dedim ikisine olmucak.dedi ama.icim.rahat degilBence bu Tür kaygılarınız varsa doktorla konuşup ilaca öyle başlayın
O zaman baska bir doktora daha görünün o da bu ilacı kullanın sorun yok derse başlarsınızoncesinde kaygilari soyledum.zaten kilo ozellikle ve uyku istemiyorum dedim ikisine olmucak.dedi ama.icim.rahat degil
cok guzel aciklamissiniz
bayiltani da ilk defa duydum ve sasirdim
Belki de farkındaysanız doğrudur. Başa çıkamayanlar da var yani ilerledikçe çok berbat bir hastalık kapalı alanlarda kalamıyorlar. Kp den biliyorum sabahlara kadar dışardaydıinşallah bu şekilde devam edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?