• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan/venegis xr

Jollystreet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
47
14
3
25
Doktorum depresyon tanısıyla bana venegis xr denen ilacı verdi. İki gündür kullanıyorum ama çok tedirginim. Antidepresanlar kilo aldırır mı ve iştah açılması sebebiyle mi aldırır? Yani yediklerime dikkat etsem yine de ilaç sebebiyle alır mıyım? Doktorla görüşme sırasında ağladım ve kafam hiç yerinde değildi hiçbir şey sormadım:KK43: 48 kiloyum ve çok takıntılı biriyim çok önemli benim için . Ve çok iştahsızım günde tek öğünle acıkmıyorum resmen.

Doktorum depresyon tanısıyla bana venegis xr denen ilacı verdi. İki gündür kullanıyorum ama çok tedirginim. Antidepresanlar kilo aldırır mı ve iştah açılması sebebiyle mi aldırır? Yani yediklerime dikkat etsem yine de ilaç sebebiyle alır mıyım? Doktorla görüşme sırasında ağladım ve kafam hiç yerindeyerinde değildi hiçbir şey sormadım:KK43: 48 kiloyum ve çok takıntılı biriyim çok önemli benim için .
Ben bi süre kullandım ama kısa bi süreydi kilo falan aldırmadı bana

Doktorum depresyon tanısıyla bana venegis xr denen ilacı verdi. İki gündür kullanıyorum ama çok tedirginim. Antidepresanlar kilo aldırır mı ve iştah açılması sebebiyle mi aldırır? Yani yediklerime dikkat etsem yine de ilaç sebebiyle alır mıyım? Doktorla görüşme sırasında ağladım ve kafam hiç yerinde değildi hiçbir şey sormadım:KK43: 48 kiloyum ve çok takıntılı biriyim çok önemli benim için .
Bazıları iştah açıyormus ama dikkat edersen almazsin.

Doktorum depresyon tanısıyla bana venegis xr denen ilacı verdi. İki gündür kullanıyorum ama çok tedirginim. Antidepresanlar kilo aldırır mı ve iştah açılması sebebiyle mi aldırır? Yani yediklerime dikkat etsem yine de ilaç sebebiyle alır mıyım? Doktorla görüşme sırasında ağladım ve kafam hiç yerinde değildi hiçbir şey sormadım:KK43: 48 kiloyum ve çok takıntılı biriyim çok önemli benim için . Ve çok iştahsızım günde tek öğünle acıkmıyorum resmen.
Ben de 15bgubden beri kullaniyorum.Istahim da azalma var.benim zaten kilo problemim vardi.ama sen doktorunla konuş iştah acıcı bir şeyler versin

Ben 2 yıldır kullanıyorum 10 numara 5 yıldız ilac,yeni nesil dedikleri tiptenmiş,seni en kısa zamanda depresyondan çıkarıp günlük normal hayatına döndürüyo,sakın 1-2 ay sonra iyiyim bomba gibiyim ben iyileştim diyip ilacı bırakma,ben o .oku yedim,daha kötü oluyosun sonra ve ilacın dozunuda artırmak zorunda kalıyosun,o ilaçla yaşamaya alış,her gün aynı zamada almaya bak,bir an önce ilacı bırakmaya çalışma,onu yaşamının bir parçası yap gün gelince doktor kontrolünde bırakırsın

depresyon için boşuna ilaçlara bağımlı olmayın. ömür ilaca bağımlı olup mideye ve beyne zarar vereceğinize terapiye git derim. ben gittim fatdasını gördüm tavsiye ederim

depresyon için boşuna ilaçlara bağımlı olmayın. ömür ilaca bağımlı olup mideye ve beyne zarar vereceğinize terapiye git derim. ben gittim fatdasını gördüm tavsiye ederim
Depresyon ilaçları bağımlılık yapmaz.Doktor kontrolünde bırakılması gerekn zamanda birakilir.

Depresyon ilaçları bagımlılık yapar hem de ole bir yapar ki başladıgın o gune lanet edersın ...7 sene içmiş bırkamk ıcın yeşil recete bile kullanmıs bırı olarak yazıyorum depresyonun ankısyetenın ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum ve lutfen ama lütfen pıskoterapi dene ilaçtan önce canım lütfen

Depresyon ilaçları bagımlılık yapar hem de ole bir yapar ki başladıgın o gune lanet edersın ...7 sene içmiş bırkamk ıcın yeşil recete bile kullanmıs bırı olarak yazıyorum depresyonun ankısyetenın ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum ve lutfen ama lütfen pıskoterapi dene ilaçtan önce canım lütfen
Nasıl bir depresyon geçirdin.Su an ilaç aliyor musun?

Ben 7 sene boyunca cok ciddi şekilde panik atak ve anksıyete gecirdim ama çok şiddetli dönem dönem yeşil recete dahi kullandım ama pıskoterapi emdr sayesınde su an ilaç almıyorum yaklaşık 7 8 aydır canım gebelik düşündüğüm için ilacı bu yonetem sayesınde bıraktım kı terapiye başladığım gun amcamı kaybettım terapi sırasında canımdan daha cok sevdığim teyzemi kanserden kaybettım daha sonra bırsuru daha sorunlar yaşadım ama bırakabıldım allaha şükür bence emdr yönetmini bırakmak isteyen arakadaşlar incelemeli

Depresyon ilaçları bağımlılık yapmaz.Doktor kontrolünde bırakılması gerekn zamanda birakilir.
ilacı içtiğinde iyisin içmediğinde yine ataklar başlıyor. demek istediğim kalıcı iyilik hali olmuyor ilaçla. e iyi hissetmek için de ilaçsız olmuyor. Bu bir tür bağımlılık oluyor.(Terapi ile kombine edilmediği durumdan bahsediyorum)

Arkadaşlar kayınvalidem migreni var diye nöroloji doktoruna çıkmış venegıs xr 75 mg vermiş araştırdıgma göre bu hap depresyon ilacı migrenle ne ilgisi var ?

Arkadaşlar bende migren hastasıyım psikiyatır bana bu ilacı Venegis xr 150 yi migren icin verdi ama 3-4 aydır kullanıyorum kullandığım günden beri kilo sorunu yaşıyorum , ben bu kilo sorunu bu ilaca bahlıyorum cünkü önceden öyle bir problemim yoktu şimdi en ufak birşey yedigimde ertesi gün kilo olarak tartıda cıkıyor , ve kendimi çok yorgun hissediyorum bırakmak istiyorum agrılarım o kadar şitdetliki bırakmayada çok korkuyorum 😞 bu gün içmedim yavaş yavaş bırakayım diye şu an çok şitdetli migren agrısı cekiyorum 😞

Arkadaşlar bende migren hastasıyım psikiyatır bana bu ilacı Venegis xr 150 yi migren icin verdi ama 3-4 aydır kullanıyorum kullandığım günden beri kilo sorunu yaşıyorum , ben bu kilo sorunu bu ilaca bahlıyorum cünkü önceden öyle bir problemim yoktu şimdi en ufak birşey yedigimde ertesi gün kilo olarak tartıda cıkıyor , ve kendimi çok yorgun hissediyorum bırakmak istiyorum agrılarım o kadar şitdetliki bırakmayada çok korkuyorum 😞 bu gün içmedim yavaş yavaş bırakayım diye şu an çok şitdetli migren agrısı cekiyorum 😞
5 aydır venegis kullanıyorum hem 150 hem 75 mg sabah akşam alıyorum ama bana asla kilo aldırmadı mesajınızı görünce bende yaziyim dedim 1 kilo dahi almadım yani bence o yüzden direk ilaca yormayın ya da kişiden kişiye fark eder mi bilemicem geçmiş olsun.

Back
X