- 13 Ocak 2018
- 47
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Jollystreet
-
Ben bi süre kullandım ama kısa bi süreydi kilo falan aldırmadı banaDoktorum depresyon tanısıyla bana venegis xr denen ilacı verdi. İki gündür kullanıyorum ama çok tedirginim. Antidepresanlar kilo aldırır mı ve iştah açılması sebebiyle mi aldırır? Yani yediklerime dikkat etsem yine de ilaç sebebiyle alır mıyım? Doktorla görüşme sırasında ağladım ve kafam hiç yerindeyerinde değildi hiçbir şey sormadım48 kiloyum ve çok takıntılı biriyim çok önemli benim için .
Bazıları iştah açıyormus ama dikkat edersen almazsin.Doktorum depresyon tanısıyla bana venegis xr denen ilacı verdi. İki gündür kullanıyorum ama çok tedirginim. Antidepresanlar kilo aldırır mı ve iştah açılması sebebiyle mi aldırır? Yani yediklerime dikkat etsem yine de ilaç sebebiyle alır mıyım? Doktorla görüşme sırasında ağladım ve kafam hiç yerinde değildi hiçbir şey sormadım48 kiloyum ve çok takıntılı biriyim çok önemli benim için .
Ben de 15bgubden beri kullaniyorum.Istahim da azalma var.benim zaten kilo problemim vardi.ama sen doktorunla konuş iştah acıcı bir şeyler versinDoktorum depresyon tanısıyla bana venegis xr denen ilacı verdi. İki gündür kullanıyorum ama çok tedirginim. Antidepresanlar kilo aldırır mı ve iştah açılması sebebiyle mi aldırır? Yani yediklerime dikkat etsem yine de ilaç sebebiyle alır mıyım? Doktorla görüşme sırasında ağladım ve kafam hiç yerinde değildi hiçbir şey sormadım48 kiloyum ve çok takıntılı biriyim çok önemli benim için . Ve çok iştahsızım günde tek öğünle acıkmıyorum resmen.
Depresyon ilaçları bağımlılık yapmaz.Doktor kontrolünde bırakılması gerekn zamanda birakilir.depresyon için boşuna ilaçlara bağımlı olmayın. ömür ilaca bağımlı olup mideye ve beyne zarar vereceğinize terapiye git derim. ben gittim fatdasını gördüm tavsiye ederim
Nasıl bir depresyon geçirdin.Su an ilaç aliyor musun?Depresyon ilaçları bagımlılık yapar hem de ole bir yapar ki başladıgın o gune lanet edersın ...7 sene içmiş bırkamk ıcın yeşil recete bile kullanmıs bırı olarak yazıyorum depresyonun ankısyetenın ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum ve lutfen ama lütfen pıskoterapi dene ilaçtan önce canım lütfen
ilacı içtiğinde iyisin içmediğinde yine ataklar başlıyor. demek istediğim kalıcı iyilik hali olmuyor ilaçla. e iyi hissetmek için de ilaçsız olmuyor. Bu bir tür bağımlılık oluyor.(Terapi ile kombine edilmediği durumdan bahsediyorum)Depresyon ilaçları bağımlılık yapmaz.Doktor kontrolünde bırakılması gerekn zamanda birakilir.
5 aydır venegis kullanıyorum hem 150 hem 75 mg sabah akşam alıyorum ama bana asla kilo aldırmadı mesajınızı görünce bende yaziyim dedim 1 kilo dahi almadım yani bence o yüzden direk ilaca yormayın ya da kişiden kişiye fark eder mi bilemicem geçmiş olsun.Arkadaşlar bende migren hastasıyım psikiyatır bana bu ilacı Venegis xr 150 yi migren icin verdi ama 3-4 aydır kullanıyorum kullandığım günden beri kilo sorunu yaşıyorum , ben bu kilo sorunu bu ilaca bahlıyorum cünkü önceden öyle bir problemim yoktu şimdi en ufak birşey yedigimde ertesi gün kilo olarak tartıda cıkıyor , ve kendimi çok yorgun hissediyorum bırakmak istiyorum agrılarım o kadar şitdetliki bırakmayada çok korkuyorumbu gün içmedim yavaş yavaş bırakayım diye şu an çok şitdetli migren agrısı cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?